Bu mesajlar arkadasca mi, esimin niyeti?

Sadece kadınla yazışmasa,o bahsi geçen 10 kişiden birileriyle daha yazışsa amenna ama ısrarla ve inatla kadınla yazışıyor. Kadın genelde kısa kesmiş,pozisyon değişikliğinde tek kelime cevap yazmış uzatmamış ama eşiniz bir ışık görse yanaşacak gibi. Benim okuduğumdan anladığım bu. Önceki facebook aramaları ile birleştirince özellikle.

Birbirlerine ilgileri var gibi ama çekiniyorlar sanki.. böyle düşündüm.. günahları boyunlarına
Bence beklemede kal, şu an bi şey sorma..

Cok özlüyoruz iletisimde kalicam falan fazla bunlar bana. Kıskanç degilim ama her muhabbetin bir sınırı olmali bence.

Begeni olabilir
Kimse ilgilenmedigi his beslemedigi kisinin gidisini onemsemez
Hee belki dostanedir onuda bilemeyiz
Gozlemde kal

Bence 2 durum var, eşin ya daha iyi bir iş kapısı açılabilir umuduyla kadınla bağlantıyı kesmek istemiyor, ya da kadına yakınlaşmaya çalışıyor. Hangi durum olduğunu anlamak için de biraz daha takipte kalmalısın..

Ona neymiş ya hangi siteye üye olursa olur kadın? Karısı mı sevgilisi mi ne diye sorguluyor? Çok sıkıntılı geldi bu olay bana.

Valla bizde yurtdışındaki iş yaptığımız arkadaşlarla hep böyle konuşuyoruz. Eşim de görür hep hiç rahatsız olmaz. Ben bir gariplik görmedim, yani yabancılar bize göre daha samimi içten, hatta aynı şekilde İngiltere'de işten ayrılan arkadaşa seni çok özleyeceğiz falan yazmıştım, çok mana yüklemeyin derim.

Yabancı gözünden bakınca bana gayet dostane geldi kadın

Hele İngilizceye çevirince bu tip konuşmalar iş/eğitim ortamlarında karşılaşılması normal

Ama sanki klasik olarak

Eşiniz yanlış anlamış, Türk kültürü kafasıyla bana yazıyor gibi algılamış

Bana öyle geldi

Özellikle belirtmişsin ingilzceden çeviri diye. Bu adamlar böyle yani onlar için, senden haber aldığıma sevindim demek iyi akşamlar demek kdr normal. Bence gayet normal bir iş arkadaşı muhabbeti, İçin rahat olsun

Ben erkekle kadın arasındaki mesafeye çok dikkat ederim ama niyeyse pek kıllanmadım bu konuşmalardan.

Bence kadinda sıkıntı yok.
Tamamen kültüre bagli esin kadinin samimiyetini yanlis anlamis yada kadindan hoslanmis olabilir.

Eşiniz fazla samimi bir tutum sergilemiş dikkatli olmalısınız.

Kadının peşine düşmüş, kadın nazik davranmış, muhabbet etmek isteseydi eşinin son mesajından güç alıp devam ettirirdi. Bana göre kadın yazmıyor, eşin de yazmış diyemem ama neden üzerine bu kadar gitmiş. Aklı neden takılı kalmış. Sorun burada.

Ben mesajlarda garip bi durum gormedim.. is yerinde severek calistigim arkadas ayrilip baska yere gidince keske gitmesen demek bana garip gelmedi.

Ben bir sıkıntı görmedim ne var bu konuşmalarda? Gayet dostane konuşmuşlar iş arkadaşları işte. fazla kıskançsınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…