Bu mesajlar arkadasca mi, esimin niyeti?

Bence ikisinde de sIkinti yok, good to see you bn her arkadsima yazarim nolcak..
Turkceye cevirince yazismalar laubali geliyor belki ama ingilizce yazinca gayet normal bi konusma

Bence içine atmakla hata etmişsin canım konuyu eşinle mutlaka konuşmalısın burada kimse seni bu konuda rahatlatamaz kafandaki çelişkiyi tek giderecek kişi eşin mutlaka söyle bu yazışmaların anlamı Ne rahatsız oldum kıskandım ve açıkçası senden şüphelendim bile de açık açık söyle kendisini açıklama fırsatı ver ona

.
Yok canim esimi taniyorum
Cok kotu tepki verecektir.

Seviyesiz bir yazisma yok ortada. Durduk yere huzurunuzu bozmayin derim.

.

Yok canim esimi taniyorum
Cok kotu tepki verecektir.
Neden dolayı peki ? Özel yazışmalarımı okudun beni takip ettin diye mi kızacaktır yoksa bana güvenmiyor musun diye mi? Ama öyle bir tepki vermeye hakkı yok başka bir kadınla olan konuşmasını açıklamak zorunda o zaman bir daha yazılırken gir odaya sanki o an görmüş gibi yap sor aaa kimle konuşuyorsun falan diye böyle sıradan şekilde tabi denk gelirsen.. ama bu yazışma mevzusunu sorduğunda sinirlenmesi de normal değil ya hakkı yok buna açıklamak zorunda sinirlenirse sinirlensin suç mu bastırıyorsun hayırdır dersin? Allah Allah yaa ne münasebet o da sana sorabilir sen de ona eşler birbirine bunu sorma hakkına sahip

Benim fikrim..
Kadın ilk başta iş arkadaşı gibi normal bir iletişimde..iyi niyet sunmalar vs...Sonra ne oluyoruz durumuna geçmiş..kısa cevaplar...tek kelimeyle gecistirmeler...bundan sonra cevap vermeyecek sanırım..
Ama Esinde anlamsız bir iletişimde kalma çabası var...
Bunun iki nedeni olabilir iş hayatında biri olarak..
Ya hakikaten birşey Ler hissediyordu kaybetmemeye çalışıyor
Veya kadın gerçekten başarılı bu yeni şirketi vs çok cazip kariyeri için bu kadının iş vs anlamında kaybetmemeye çalışıyor belki ileride lazım olur diye.
İşte eşini en iyi sen tanırsın hangi türlü iletişim de kalma çabası diye.
İşkolik hırslı bir tipse sırf iş imkanları vs için de olabilir.Bizim şirkette çok var öyle ...
Öyle biri mı?

Bir erkek umursamadığı bir kadını neden itina ile arasın dursun ordan burdan? Ortada iyi bir niyet olmadığı çok aşikar.
Bak bence ne yap biliyo musun. Al karşına konuş ama sakince. yaptığı şey kesinlikle onaylanacak bir şey değil ama haklıyken haksız olma. Birden karşıma çıktı bunlar nedir de. İçine atarak çözemezsin ki. kafandaki tüm soruların cevabı onda. zaten onu az çok tanıyosundur. hareketlerinden sözlerinden anlarsın neyin ne olduğunu.
Ama mutlaka konuşmalısın..

Eşimin mailinde görsem ben de sinir olurdum.Sağlıklı düşünemezdim sanırım. Özellikle facebook da aratması rahatsız ederdi. Ancak mesaj içeriği çok absürt değil. Linkedin de görünce yazması da normal. Yani daha fazla yakınlaşmak istese uzatırdı. Sadece iletişimde kalmak amacıyla olduğu belli. Belli ki çalışırken iş anlamında paylaşımları olmuş. Veda edilmesi vs normal. You are very good man and excellent engineer tarzı bişey demiştir muhtemelen, çok sıradan bir iltifat ingilizce. Takmayın bence . Tamamen iş odaklı. Ancak kadına bir minnet ya da takdiri söz konusu ki mailde özellikle belirtmiş. Duygular değişebilir şeyler. Takipte kalmanızda fayda var.

Eşiniz bence kadını yokluyor.Ağzını arıyor gibi geldi bana fırsatını bulursa yüz bulursa ilerleticek ama bana bulamamış gibi geldi.

Ben kötü bir niyet görmedim canım çünkü bende büyük bir şirkette çalışıyorum gelen giden eleman çok oluyor bizde bazen yazışıyoruz eşimde öyle. İnsan bazen merak ediyor şu şu kişi noldu diye.

Ben art niyet görmedim. Hele ki kadından yana. Eşiniz de bana masum göründü, ama bu biraz da eşinizin yapısına göre değişebilir.

Atıyorum insanlarla çok rahat kaynaşmayan, çok sosyal olmayan ve karşı cinsten pek arkadaşı olmayan, iş arkadaşlarıyla çok görüşmeyen, yazışmayan bir adamsa, insanın içine kurt düşebilir.

Ama zaten hoş sohbet, insanı muhabbeti seven, iş hayatında arkadaşlıklar kuran, iş ya da iş dışı karşı cinsten arkadaşları olan ya da hiç değilse belli bir seviyede ilişkiler sürdürebilen biriyse, son derece normal.

Bir de geçmişte çalıştığı insanlarla, kariyerini düşünerek de irtibatta kalmak istemesi doğal. Sonuçta şu an büyük bir şirketten küçük bir ofise geçmiş. Oradaki ortamı özlüyor olabilir. Bu kadını kendine -arkadaşça- yakın görmüş, irtibatı koparmak istemiyor olabilir. Hele ki sosyal biriyse ve iş bağlantılarına önem veriyorsa. Ya da sadece onunla irtibata geçmesinin ardında, işle ilgili bambaşka bir hesap olabilir. Atıyorum kadının iyi bağlantıları vardır, şirkette sözü geçer bir konumdadır, vs vs..

Bu yüzden meseleyi çok ciddiye almayın derim.

Evet son paragrafınıza harfiyen katılıyorum.
Eşimin bir arkadaşı var . Üşenmez sürekli eski iş arkadaşlarını arar hal hatır sorar.
Bayramı seyranı es geçmez asla. Hep irtibat halindedir, çevresini hep canlı tutar.
Adama falanca kişiye iş lazım de anında bulur :)

Bence de gayet normal konusmuslar. Bu sekilde bir erkekle de yazisiyor olabilirdi. Is yerinden memnun degilmis esiniz anladigim kadariyla haliyle geride kalanlarin halini merak edip sormus, nasil gidiyor diye.

Benim is arkadasimda (kadin) isten ayrildiktan uzun bi süre sonrasina kadar isyerinde olup bitenleri, tee patronun karisina kadar naptiklarini bilmek istiyordu. Sadece merak bence.

Ateş ile oynamak isteyen birileri varki bu yazışmaların daha sonrakilerinin devam ederse ki gerisi hiç de masum kalmayacak buna adım gibi eminim diyebilirim eşin seni kaybetmek icin sanki çoktan yola çıkmış diye düşünüyorum.....

Ateş ile oynamak isteyen birileri varki bu yazışmaların daha sonrakilerinin devam ederse ki gerisi hiç de masum kalmayacak buna adım gibi eminim diyebilirim eşin seni kaybetmek icin sanki çoktan yola çıkmış diye düşünüyorum..... gerçekleri görmek için bakmak lazım gelir bu işler hep yavaş-yavaş başlar ve sonradanda hızlıca yol alır dikkatli ol

Ben olsam sinir olurdum ama mesajlarda dişe dokunur birşey Yok , en güzel çözüm bırak kurcalama eşinin özelini. Ben bıraktım huzuru buldum sana da ancak bunu tavsiye edebilirim.

Ha günün birinde beni üzeceği bir durum olursa illa çıkarır Allah karşıma , ama böyle takipte kalıp orayı burayı kurcalamak sadece beni üzüyor dedim ben.

bir ilgi olduğu kesin belki işi ilerletmek gibi bir planı yok ama kadını beğeniyor bence o yüzden konuşmak istiyor onunla.. devam etmesi tehlikeli olabilir o da şu an durumun vahametinin farkında olmayabilir sorsan arkadaşça der ama bu ilgi farklı bir yöne kayabilir bence rahatlıkla eşinizde o yüzden her şeyi çok masum görüp devam ettirmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…