Her konuşmanın cevabı hazır:)
Net bir şekilde söyleseniz olmaz mı?
Tanışalım bir ondan sonra değerlendiririz deseniz..
İlahi sen. Neleri düşünmüş .
Bence kız evi naz evi olayı yapıyor baban. Kıyamıyor sana. Hayır dese kestirir atar.
Çok saygılı bir biçimde konuş. Anlıyacaktır. İçini ferah tut ne giyeceğini düşünmeye başla
net bi şekilde konuştum daha önce. yaşını, işini, memleketini, ilişkimizi, niyetimizi her şeyi anlattım ama yüzüme bakmadı günlerce. artık kısa yoldan dönmek istiyorum. uzadıkça uzadı, dillere destan olduk. babamdan çok çekiniyorum. bi de babam hep susar. işimi zorlaştırıyor gerçekten.
inan içimi rahatlattın çok teşekkürler. peki '' geliyorlar, geleceklermiş, ben istiyorum'' demek saygısızlığa girer mi?
Bence şöyle olabilir. ;
Babacım abicim . Çok utanarak çıkıyorum karşınıza çokta düşündüm . Ben daha önce bahsetmiştim ve artık çokta soğuklar bastırmadan gelip tanışmak istiyorlar. Herşeyi allah bilir. İlla olacak diye bir kuralda yok . Tanışıp anlaşmaya çalışırız. Gerisi allaha ve kaderime kalmış. Benim sizden öğrendiğim terbiyeye göre gelmek isteyen misafir çevrilmez. (Bunu söylersen hayır diyemez terbiyesizlik edeceğini alttan söylemiş olursun) İzniniz olursa gelsinler bir tanışalım . Bende gelmelerini istiyorum .
Sonra müstakbel kayınpeder adayına babanın telini ver izin alsın gelebilirmiyiz diye uygun dille. Oda davet eder zaten. Tam böyle olmasada bu yol uygun bence..Merakla bekliyorum haberini.
kayınpeder adayı yerine damat adayı arasa iyi mi olur kötü mü diye düşündüm bi an
peki ben hiç konuşmasam da direkt babası arasa olur mu? daha önce bahsettim sonuçta...
net bi şekilde konuştum daha önce. yaşını, işini, memleketini, ilişkimizi, niyetimizi her şeyi anlattım ama yüzüme bakmadı günlerce. artık kısa yoldan dönmek istiyorum. uzadıkça uzadı, dillere destan olduk. babamdan çok çekiniyorum. bi de babam hep susar. işimi zorlaştırıyor gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?