• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu metin nasıl? aciiilllll kızlarrr

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
kızlar haftaya bugün erkek arkadaşım ve ailesi bize gelecekler. babası aradı ve artık geliyoruz, havalar iyice kötüleşmeden şu işi halledelim sonuçta ayrı şehirlerdeyiz dedi. ben de gelmelerini istiyorum ama babam hep sessiz kalıyo. içine sinmediğini vs söylemişti ama ne evet diyo en hayır. son anda bi rezillik çıkacak diye ödüm kopuyo.

babamla bu akşam konuşucam. abimle de tabi. babama '' baba seninle bi şey konuşmuştuk ya, haftaya bugün uzaklardan misafirlerimiz geliyor. geliyoruz dediler. senden onay bekliyolar. ne diyosun?'' demeyi düşünüyorum. gerekirse baba onlar gelmek istiyo ben de gelmelerini istiyorum dicem. gerekirse baba yaşım 23 onun da 30 dicem. daha da gerekirse baba geleceklermiş ister eve alsın bi çaylarını içeriz, ister geri döneriz diyolar dicem ( öyle diyolar gerçekten) daha da gerekirse babası babamı arasın kendi derdini anlatsın diye düşünüyorum.

babam ne evet diyo ne hayır. kem küm ediyo. hayıra yakın bi şeyler diyo. ama bu sadece tanışma.

bunların dışında eklemem gereken ne var sizce? bu akşam bu konu hallolacak. acil cevap yazarsanız çok sevinirim. gelişmelerden haberdar ederim :1:

:1::1::1::1:
İlahi sen. Neleri düşünmüş .
Bence kız evi naz evi olayı yapıyor baban. Kıyamıyor sana. Hayır dese kestirir atar.
Çok saygılı bir biçimde konuş. Anlıyacaktır. İçini ferah tut ne giyeceğini düşünmeye başla:1::1::1::1:

Her konuşmanın cevabı hazır:)

Net bir şekilde söyleseniz olmaz mı?
Tanışalım bir ondan sonra değerlendiririz deseniz..

Her konuşmanın cevabı hazır:)

Net bir şekilde söyleseniz olmaz mı?
Tanışalım bir ondan sonra değerlendiririz deseniz..

net bi şekilde konuştum daha önce. yaşını, işini, memleketini, ilişkimizi, niyetimizi her şeyi anlattım ama yüzüme bakmadı günlerce. artık kısa yoldan dönmek istiyorum. uzadıkça uzadı, dillere destan olduk. babamdan çok çekiniyorum. bi de babam hep susar. işimi zorlaştırıyor gerçekten.

:1::1::1::1:
İlahi sen. Neleri düşünmüş .
Bence kız evi naz evi olayı yapıyor baban. Kıyamıyor sana. Hayır dese kestirir atar.
Çok saygılı bir biçimde konuş. Anlıyacaktır. İçini ferah tut ne giyeceğini düşünmeye başla:1::1::1::1:

inan içimi rahatlattın çok teşekkürler. peki '' geliyorlar, geleceklermiş, ben istiyorum'' demek saygısızlığa girer mi?

net bi şekilde konuştum daha önce. yaşını, işini, memleketini, ilişkimizi, niyetimizi her şeyi anlattım ama yüzüme bakmadı günlerce. artık kısa yoldan dönmek istiyorum. uzadıkça uzadı, dillere destan olduk. babamdan çok çekiniyorum. bi de babam hep susar. işimi zorlaştırıyor gerçekten.

E o zaman yapacak birşey kalmamış.
Güveniyorsanız eğer sevgilinize bundan sonrası için izin falan istemeye çalışmayın bence.
Direk gelsinler.
Babanız da bir konuşmaz iki konuşmaz.
Düğüne de gelmeyecek değil ya..
İtiraz ederse de gerekçe sunmak zorunda.
Sanırım sizi elendirmeye kıyamıyor babacığınız..

:24::36::30: o zaman iş bu noktaya gelmiş di mi? artık emrivaki gereklidir değil mi? korku, heyecan, her halt var...

inan içimi rahatlattın çok teşekkürler. peki '' geliyorlar, geleceklermiş, ben istiyorum'' demek saygısızlığa girer mi?

Bence şöyle olabilir. ;
Babacım abicim . Çok utanarak çıkıyorum karşınıza çokta düşündüm . Ben daha önce bahsetmiştim ve artık çokta soğuklar bastırmadan gelip tanışmak istiyorlar. Herşeyi allah bilir. İlla olacak diye bir kuralda yok . Tanışıp anlaşmaya çalışırız. Gerisi allaha ve kaderime kalmış. Benim sizden öğrendiğim terbiyeye göre gelmek isteyen misafir çevrilmez. (Bunu söylersen hayır diyemez terbiyesizlik edeceğini alttan söylemiş olursun :1:) İzniniz olursa gelsinler bir tanışalım . Bende gelmelerini istiyorum .

Sonra müstakbel kayınpeder adayına babanın telini ver izin alsın gelebilirmiyiz diye uygun dille. Oda davet eder zaten. Tam böyle olmasada bu yol uygun bence..Merakla bekliyorum haberini :34:.

Bence şöyle olabilir. ;
Babacım abicim . Çok utanarak çıkıyorum karşınıza çokta düşündüm . Ben daha önce bahsetmiştim ve artık çokta soğuklar bastırmadan gelip tanışmak istiyorlar. Herşeyi allah bilir. İlla olacak diye bir kuralda yok . Tanışıp anlaşmaya çalışırız. Gerisi allaha ve kaderime kalmış. Benim sizden öğrendiğim terbiyeye göre gelmek isteyen misafir çevrilmez. (Bunu söylersen hayır diyemez terbiyesizlik edeceğini alttan söylemiş olursun :1:) İzniniz olursa gelsinler bir tanışalım . Bende gelmelerini istiyorum .

Sonra müstakbel kayınpeder adayına babanın telini ver izin alsın gelebilirmiyiz diye uygun dille. Oda davet eder zaten. Tam böyle olmasada bu yol uygun bence..Merakla bekliyorum haberini :34:.

:1: kayınpeder adayı yerine damat adayı arasa iyi mi olur kötü mü diye düşündüm bi an :52:

babalar başta olumsuz yaklaşır..eminim sevdiğin kişi iyi ise babanında duruşu,tavrı değişecektir..
bencede saygı çerçevesi içerisinde konuşman doğru olacaktır..
Rabbim sevdiğine sorunsuz kavuşmanı nasip etsin,mutluluklar...

ay canım kıyamam ne tatlı heyecanlar bunlar boyle :38:
arkadasın dedgı gbı soyle sen cok yerınde akıl vermıs
aman damada aratıyım deme ha sonra babanın yuregıne ıner Allah korusun :27:

Uff ayni benim babam... Cocugu burnunun dibine getiriyorum her firsatta, bana misin demiyo, anlamiyomus gibi yapiyo... Sanki kiskaniyo ya kiyamam canim babaciim :D

Çok mu mesafeli olmuş sanki :S Gerçi babanla ilişkinize de bağlı

Ben babamla konuşmadım bile, annem aracı oldu. Olumsuz-olumlu yorumları getirip götürdü...
Hiç hoş olmuyor öyle:)
Babana onun da fikirlerinin önemli olduğunu, fikri olması için de öncelikle tanışması gerektiğini söyleyebilirsin:9:

Back
X