Bu mevsimde çizme giysem saçma olur mu?

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
kızlar dert değil belki ama şu an sorabileceğim kimse yok 2 gündür düşünüyorum.yarın güzel giyinmem gerek havalar soğudu ama bi sıcak bi soğuk anlamadım.benim bi çizmem var yarın gideceğim yere çizme giysem bu mevsimde saçma olur mu?aa şuna bak çizme giymiş demesinler bilemiyorum kalın mı ince mi giyineceğim şaşırdım.

umarım bu saatte benim gibi uyumayan bakan birileri olur:)

kardeşim geceden hazırlamış kıyafetlerini, çizme giysem olur mu diye sordu. gayet olur dedik ve giydi ;)
giy tabi ki artık havalar soğudu ve mevsimi gelmeye başladı botların çizmelerin

ayy cok tesekkur ederim is görüsmesine gideceğim hala uyuyamadım ne giycem diye :) bide yeni mezun oldum iş görüşmesi için yazlık kıyafet aldım 1 tane e şimdi kış geldi kaldım öylece kardeşimde yok danışacağım :)

ayy cok tesekkur ederim is görüsmesine gideceğim hala uyuyamadım ne giycem diye :) bide yeni mezun oldum iş görüşmesi için yazlık kıyafet aldım 1 tane e şimdi kış geldi kaldım öylece kardeşimde yok danışacağım :)

Rica ederim :) burada da varmış bak birileri en azından :)
iş görüşmesi derken gideceğin yer nasıl bi yer ki çizme giymeyi düşünüyorsun?
yani genelde klasik, topuklu falan giyilir ya. onun için merak ettim,
hem işin ne üzerine olduğunu hem de nelerle çizme giyeceğini :)

Rica ederim :) burada da varmış bak birileri en azından :)
iş görüşmesi derken gideceğin yer nasıl bi yer ki çizme giymeyi düşünüyorsun?
yani genelde klasik, topuklu falan giyilir ya. onun için merak ettim,
hem işin ne üzerine olduğunu hem de nelerle çizme giyeceğini :)

bi firmada muhasebe işi cnm siyah çizme ince çorap siyah elbise düşündüm.süet topuklu siyah ayakkabılarımda var ama hava soğuk spor ayakkbıyla bugün ayaklarım üşüdü bacaklarım açıkta kalacak donarım:)kardeşini çok kıskandımm bende abla istiyorum :)

teşekkür ederim içimi rahatlattınız giyeceğim sanırım hava durumuna da baktım bulutlu gösteriyor ne demeye çalışıyor acaba :))

Hava kapalı ama yağmaz diyor, ama çizme ille kötü hava şartlarında giyilen bir şey değil ki. Artık Kasım ayındayız, abes kaçmaz. Ayrıca çizme-mini etek kombini kadar şık bir şey yok bence. Güle güle giyin, güzel haberlerle dönün.

Hava kapalı ama yağmaz diyor, ama çizme ille kötü hava şartlarında giyilen bir şey değil ki. Artık Kasım ayındayız, abes kaçmaz. Ayrıca çizme-mini etek kombini kadar şık bir şey yok bence. Güle güle giyin, güzel haberlerle dönün.

teşekkür ederim hava durumunu da açıkladın bana :) bende öyle düşünüyorum zaten bunların dışında kıyafetlerim spor görüştüğüm kişi beğenmezse yapcak bişey yok elimde olan malzemeler bunlar :) bu iş için ölüp bitmiyorum aslında ama karşımdaki insanlara saygı göstermek özenerek gitmek istiyorum hayırlıysa olsun :24:

teşekkür ederim hava durumunu da açıkladın bana :) bende öyle düşünüyorum zaten bunların dışında kıyafetlerim spor görüştüğüm kişi beğenmezse yapcak bişey yok elimde olan malzemeler bunlar :) bu iş için ölüp bitmiyorum aslında ama karşımdaki insanlara saygı göstermek özenerek gitmek istiyorum hayırlıysa olsun :24:

Siz çok aldanmayın, yağabilir de, hazırlıklı olun, ıslak saçla gitmek istemezsiniz...

İş başvurularında giyim elbette önemli, ama yine de dilerim kıyafetinizi beğenmeyip sizi yollayacak kadar sığ insanlar değillerdir.

İyi şanslar dilerim.

Siz çok aldanmayın, yağabilir de, hazırlıklı olun, ıslak saçla gitmek istemezsiniz...

İş başvurularında giyim elbette önemli, ama yine de dilerim kıyafetinizi beğenmeyip sizi yollayacak kadar sığ insanlar değillerdir.

İyi şanslar dilerim.

yazın başından beri o kadar çok iş görüşmesine gittim ki hepsine de özenerek gittim döneceğiz dediler dönen olmadı.hatta en son 2 hafta önce gittim adam salı günü üstüne basa basa mutlaka olumlu ya da olumsuz arayacağım sizi dedi.bekle bekle arayan yok tabi.kendimi kötü hissettim eğitim seviyemin tamamen altında bir iş beni beğenmeme sebeplerini anlayamadım açıkçası.saygı gösterip dönmediler bile.neyse insan ettiğini bulur demişler.
artık iş görüşmeleri hobi şekline dönüştü bende gezmeye gidiyorum.:) neyse tesekkur ederim yatayım ben artık iyi geceler hepinize.Allah sizlerinde kalbinize göre versin.:16:

not:amma yazmışım be :)

İş görüşmende başarılar dilerim tatlım aman dış görünüşüne dikkat et , çok önem veriyorlar :)​

Oldukça beğendim umarım görüşmen güzel geçer/geçmiştir :)

kızlar dert değil belki ama şu an sorabileceğim kimse yok 2 gündür düşünüyorum.yarın güzel giyinmem gerek havalar soğudu ama bi sıcak bi soğuk anlamadım.benim bi çizmem var yarın gideceğim yere çizme giysem bu mevsimde saçma olur mu?aa şuna bak çizme giymiş demesinler bilemiyorum kalın mı ince mi giyineceğim şaşırdım.

Valla ben giyiyorum.1 ay öncesinde bile giyen vardı.Sonuçta kasım ayındayız artık kış geldi dayandı kapıya :)

Back
X