Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her bünye farklı tabi korkutmak istemem canım ama benim daha yeni geçti13 haftalık hamileyim, 6 haftadan beri hiç bitmeyen bulantım var kusuyorum, sadece tost yemekten usandım, su bile midemi bulandırıyor, içim kurudu resmen, nezman bitecek, hamile kalmanın sevincini bile yaşayamadım, ilaçta fayda etmiyor, psikolojim çok bozuk çok mutsuzum çok![]()
4. ayda biter diyorlar, peki ağzınızda gitmeyen bir pas tadı gibi bişi varmıydı oda geçtimiher bünye farklı tabi korkutmak istemem canım ama benim daha yeni geçti
geçti canım bana hiç iştahım açılmıycakmış gibi hiç yemek yiyemiycekmişim gibi geliyordu ama geçiyor hepsi kussanda yemeye çalış az az4. ayda biter diyorlar, peki ağzınızda gitmeyen bir pas tadı gibi bişi varmıydı oda geçtimi![]()
çok teşekkür ederim inşallah sağolungeçti canım bana hiç iştahım açılmıycakmış gibi hiç yemek yiyemiycekmişim gibi geliyordu ama geçiyor hepsi kussanda yemeye çalış az az
çok sağolun birileri benimle aynı olup geçti diyince seviniyorum çok sağolunCanım benim ki de 16. Haftadan sonra geçti umarım en kısa zamanda gecer
bende senin haftalarında senin gibiydim ne zaman başlıycak ben de neden olmuyor diyordum sürekli sonra 6. haftada hafif hafif başladı 7. haftada bir başladı tam başladıBen de acaba ne zaman baslar ya da baslar mi diye dusunenlerdenim. Herkeste olmuyor tabi ama basladiginda ne zaman basliyor?
bende 6- 7 gibi başladı umarım başlamazBen de acaba ne zaman baslar ya da baslar mi diye dusunenlerdenim. Herkeste olmuyor tabi ama basladiginda ne zaman basliyor?
bendede aksine sabah bişi yok, öğlene kadar eh işte, öğlen iş yerinde yemek kokuları başlıyo yemek yiyorum yatana kadar bulantı kusma, çok sağolun2-3 hafta daha sabret canim geciyor insallah.
Benim 15 haftada gecti. Su anda sadece sabahlari tek posta bulanti kusma var. Onu atlatinca günün geri kalani oh mis :)
4. ayda biter diyorlar, peki ağzınızda gitmeyen bir pas tadı gibi bişi varmıydı oda geçtimi![]()
7 haftalıksın allah yardımcın olsun![]()
O tad şu an hala ağzımda :) bende geçmedi hala.. Düşün bu halde çalışıyorum bir de..
Kiz bebisde bulanti dah fazla olur derler senin kizmi?her bünye farklı tabi korkutmak istemem canım ama benim daha yeni geçti
Canm Allahin izniyle baya ilrrlemis zaten hamileligin.. genelde 16.haftalarda filan geciyor.. yani genelleme olarak.. benim ilk hamileligmde 16.haftadan sonra baya baya iyiye gitmisdi.. ondan öncesi felaketdi..13 haftalık hamileyim, 6 haftadan beri hiç bitmeyen bulantım var kusuyorum, sadece tost yemekten usandım, su bile midemi bulandırıyor, içim kurudu resmen, nezman bitecek, hamile kalmanın sevincini bile yaşayamadım, ilaçta fayda etmiyor, psikolojim çok bozuk çok mutsuzum çok![]()