• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mide bulantısı nezaman geçecek :(((

qzleem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
542
611
53
13 haftalık hamileyim, 6 haftadan beri hiç bitmeyen bulantım var kusuyorum, sadece tost yemekten usandım, su bile midemi bulandırıyor, içim kurudu resmen, nezman bitecek, hamile kalmanın sevincini bile yaşayamadım, ilaçta fayda etmiyor, psikolojim çok bozuk çok mutsuzum çok :(

13 haftalık hamileyim, 6 haftadan beri hiç bitmeyen bulantım var kusuyorum, sadece tost yemekten usandım, su bile midemi bulandırıyor, içim kurudu resmen, nezman bitecek, hamile kalmanın sevincini bile yaşayamadım, ilaçta fayda etmiyor, psikolojim çok bozuk çok mutsuzum çok :KK43:
her bünye farklı tabi korkutmak istemem canım ama benim daha yeni geçti

4. ayda biter diyorlar, peki ağzınızda gitmeyen bir pas tadı gibi bişi varmıydı oda geçtimi :KK43:
geçti canım bana hiç iştahım açılmıycakmış gibi hiç yemek yiyemiycekmişim gibi geliyordu ama geçiyor hepsi kussanda yemeye çalış az az

2-3 hafta daha sabret canim geciyor insallah.
Benim 15 haftada gecti. Su anda sadece sabahlari tek posta bulanti kusma var. Onu atlatinca günün geri kalani oh mis :)

Ben de acaba ne zaman baslar ya da baslar mi diye dusunenlerdenim. Herkeste olmuyor tabi ama basladiginda ne zaman basliyor?

Ben de acaba ne zaman baslar ya da baslar mi diye dusunenlerdenim. Herkeste olmuyor tabi ama basladiginda ne zaman basliyor?
bende senin haftalarında senin gibiydim ne zaman başlıycak ben de neden olmuyor diyordum sürekli sonra 6. haftada hafif hafif başladı 7. haftada bir başladı tam başladı

2-3 hafta daha sabret canim geciyor insallah.
Benim 15 haftada gecti. Su anda sadece sabahlari tek posta bulanti kusma var. Onu atlatinca günün geri kalani oh mis :)
bendede aksine sabah bişi yok, öğlene kadar eh işte, öğlen iş yerinde yemek kokuları başlıyo yemek yiyorum yatana kadar bulantı kusma, çok sağolun

Bu dediğin kişiden kişiye göre değişen bir durum canım. Benim 20. haftaya kadar her saat başı sürdü kusmalarım. Şu an 26. haftadayım ve hala tamamen geçmiş değil. Her sabah bir posta kusuyorum ve gün içerisinde acıktığım anda hemen yemem gerekiyor yoksa yine kusuyorum.. Allah sabır versin. Hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz bir şekilde ama ben hep bebeğimin doğduğu anı hayal ederek kendimi avutuyorum. Şu yaşananlar kimsenin hatrına çekilmez evlat haricinde :anneadayı:

13 haftalık hamileyim, 6 haftadan beri hiç bitmeyen bulantım var kusuyorum, sadece tost yemekten usandım, su bile midemi bulandırıyor, içim kurudu resmen, nezman bitecek, hamile kalmanın sevincini bile yaşayamadım, ilaçta fayda etmiyor, psikolojim çok bozuk çok mutsuzum çok :KK43:
Canm Allahin izniyle baya ilrrlemis zaten hamileligin.. genelde 16.haftalarda filan geciyor.. yani genelleme olarak.. benim ilk hamileligmde 16.haftadan sonra baya baya iyiye gitmisdi.. ondan öncesi felaketdi..
Simdi yine bulantilarim var.. 5 haftalikken basladi hala devam ediyor.. ama mesela dün baya iyiydim, heralde geciyor artik dedim sevindimm derken bugün yine bulandi.. yani her gün ayni olmuyor ama eminim cokkk yakinda gececek :))

Back
X