Bu mide bulantısı nezaman geçecek :(((

Benim 3. ayın sonunda bitmişti çok şükür. Ama ben çok zorlanmadım, çünkü benim bulantılarım sadece sabah oluyordu, ve öğlene doğru bitiyordu, öğleden sonra ne yersem yiyeyim artık bişey olmuyordu, ama ertesi sabah tabii ki yine aynı tantana tekrar başlıyordu :)

Ben 16+6yim su an. hafifledi ama gecmedi tam. geceleri bir agirlik basiyor anlatamam. 2 haftadir falan bas agrim olmadikca kusmuyorum ben de istahimin acilacagi gunu sabirsizlikla bekliyorum

Merhaba gzleem,

Moralini yüksek tutmaya çalış.Benim bulantilarim da hamileligin 18.haftasına kadar sürmüştü. Yemek için kendimi zorlasamda karbonhidrat ağırlıklı besinler dışında pek birsey yiyemedim. 2-3 haftaya bulantilarin hafiflemeye başlayacaktır. :KK200:
Sevgiler

13 haftalık hamileyim, 6 haftadan beri hiç bitmeyen bulantım var kusuyorum, sadece tost yemekten usandım, su bile midemi bulandırıyor, içim kurudu resmen, nezman bitecek, hamile kalmanın sevincini bile yaşayamadım, ilaçta fayda etmiyor, psikolojim çok bozuk çok mutsuzum çok :KK43:
senin haftanda bende öyleydim hiçbişey yiyip içemiyordum 7.haftada meyve havuç ve haşlanmış patates yemeye başladım o beni bikaç haftada toparladı 11.haftamda normal yemek yemeye başladım bulantımda zaten 15.hafta gibi tamamen geçti

Canim bende 14. Haftamdayim 6. Haftada basladi 8.9. Haftalarda tavan yapti serum takviyesi aldim hep yaklasik 4-5 gundur hafifledi kusma yok ama aksam bulantilarim var ona da cozumu erkenden uyuyarak buldum :)

Canim bende 14. Haftamdayim 6. Haftada basladi 8.9. Haftalarda tavan yapti serum takviyesi aldim hep yaklasik 4-5 gundur hafifledi kusma yok ama aksam bulantilarim var ona da cozumu erkenden uyuyarak buldum :)
bende azalma yok aynı devam ediyor, fakat dediğin gibi akşamları artıyor bende senin gibi erkenden uyuyorum vcalla 8 buçukta

Canm Allahin izniyle baya ilrrlemis zaten hamileligin.. genelde 16.haftalarda filan geciyor.. yani genelleme olarak.. benim ilk hamileligmde 16.haftadan sonra baya baya iyiye gitmisdi.. ondan öncesi felaketdi..
Simdi yine bulantilarim var.. 5 haftalikken basladi hala devam ediyor.. ama mesela dün baya iyiydim, heralde geciyor artik dedim sevindimm derken bugün yine bulandi.. yani her gün ayni olmuyor ama eminim cokkk yakinda gececek :))
çok teşekkür ederim Allah sizinde yardımcınız olsun, bazen benimde iyi geçiyor tam geçti diorum ertesi gün başlıyor :(

Bu dediğin kişiden kişiye göre değişen bir durum canım. Benim 20. haftaya kadar her saat başı sürdü kusmalarım. Şu an 26. haftadayım ve hala tamamen geçmiş değil. Her sabah bir posta kusuyorum ve gün içerisinde acıktığım anda hemen yemem gerekiyor yoksa yine kusuyorum.. Allah sabır versin. Hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz bir şekilde ama ben hep bebeğimin doğduğu anı hayal ederek kendimi avutuyorum. Şu yaşananlar kimsenin hatrına çekilmez evlat haricinde :anneadayı:
Allah yardımcınız olsun baya uzun sürmüş sizinde umarım tez zamanda geçer :( bende bekliyorum bakalım çoğu 15 16 da geçer diyor bir ümit :(

Ben 16+6yim su an. hafifledi ama gecmedi tam. geceleri bir agirlik basiyor anlatamam. 2 haftadir falan bas agrim olmadikca kusmuyorum ben de istahimin acilacagi gunu sabirsizlikla bekliyorum
valla iştahım açılsın doymamalara razıyım çok özledim yemek yemeyi hele sulu yemek salçalı soğanlı hiç yiyemiyorumda yapamıyorumda bazen hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor :(

Mide bulantım geçti 2 gündür tamamen . Bi haftadır azalma vardı. Sadece ağzımda acı bi tat var devamlı o geçmiyor. Darısı tüm bulantısı olanlara Allah yardımcınız olsın kızlar

Aynı şekilde bende yeni 5 haftalık gebeyim iki gebeliğim oldu ikisinde de bir aylıkken midem bulanıyordu gecikmesi mide bulantısı olmaması normal midir sizce 🤔🤔

Back
X