Hayvan sevmediğinden değil de evde sevmiyor bakamayız diye . Su an miyavlıyor susmuyor ona bile tahammülü yok . Bilginiz var sanırım . Pire ilacı yaptı doktor su ensesinden damlatılan . Ama hala var üzerinde . Nasıl gider bilemedimYazik yavruma ama kimsenin sahiplenecegini zannetmiyorum,turkiyede hayvan besleyen insanlara öcü gozuyle bakiyorlar,bir kac kisiden besledikleri hayvanlari evden gondermelerini isteyen sikayet Eden komsularinin oldugunu duymustum...esin neden istemiyor alerjisimi var?bir rahatsizligi yoksa Eger birakin sizinle yasasin...evde hayvan beslemenin heleki kedinin insana kattigi huzuru gercekten bambaska...kesinlikle tavsiye ederim oyle korkulacak yuku asla yok,sahiplenmek istersen bakimi hakkinda several seve yardimci olurum...
Bakamayız uğraşamayız diyor. Evde olmaz düşüncesi var indir bahçede bak diyor ama apartman çocuk kaynıyor uğraşır dururlar bu yavruyla kıayamıyorum.Ayy ayni sehri gectim ayni ulkede bile olsaydik alirdim ben bu yavruyu
Tam bir kedi hastasiyim gelsin kulagimin dibinde hirildasin resmen terapi
Ayyy icime sokasim geldi ekrandan sevip duruyom
Esiniz hic mi istemiyor sevmiyor mu kedileri neden istemiyor kil tuy yuzunden mi..
Çok aradım bulduğum yerde . Apartmanlara falan sordum yok . Bulsam getirirmiyim hiçCanım onun anası vardır yakeske almasaydın ayırdın anasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?