• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu moddan çıkmam lazım :(

bende 26 yaşındayım o his bende de var
tükenmişlik sendromu galiba
aldığım yanlış kararlar
düzeltemediğim sorunlar
nerden tutsam ordan dökülüyorum

26 deyince sen daha gençsin diyesim gelio ama bana gelince yok ben yaşlanıorm diorm :) sanrm senelerin birikmişliklerin sonucu bunlar ama hallolamıck şeyler deildr eminim.umarm bi an önce düzelrsn.kendi kutup yıldızını bul diye bi kitap var okumadıysan öneriorm ben okuorm bu aralar cidden iyi hissettirio

Onun bunalımıdır. İnş. iyi bir üniversiteyi kazanırsın ve bu süreci kolaylıkla atlatırsın canım :81:
Ayy inşallahh başarırım,,kazanırım,inşalllaaaaaaaah:43:
geçecek kazanınca ;) yeni bir serüven olacak o günlerimi hatırlamayacak kadar güzel günlerim oldu hepsini yaşarsın inşallah :)
Umarım kzanırım,inşallah,2.senem,kendimi kapandaymış gibi hissediyorum:43:

26 deyince sen daha gençsin diyesim gelio ama bana gelince yok ben yaşlanıorm diorm :) sanrm senelerin birikmişliklerin sonucu bunlar ama hallolamıck şeyler deildr eminim.umarm bi an önce düzelrsn.kendi kutup yıldızını bul diye bi kitap var okumadıysan öneriorm ben okuorm bu aralar cidden iyi hissettirio

ne kitaplar okudum ama yok fayda etmiyor
öncelikler hayatına seni anlayabilecek birini al benim en büyük sorunum o
geri kalan irade ve çaba

25 yas sendromu bu. Tipta adi "alt orta yaş sendromu"
Herkes girer bu sendroma, kimi farkeder kimi sedrom oldugunu anlamaz ama herkes girer, bende girdim... geçiyor

Suan 29 yasimdayim:) orta yas sendromu geliyor:) biyolojik birsey bu takma sakin, cok ciddiyim gecici bi durum

bence bu 24 yaş sendromu.nisan gelmesin istiorm 25 olcam diye :/// yaşlanıoz evet ama komplekse girmem için erken deil mi yaw :/ aynen öğretmenm ben ve lise öğrencilerine bakıyorum küçükler yaaa diorm ama yanına otursam ayak da uydururm :D yani büyük bi ikilemdeyim neler oluo banaaa :) evet hobilerim de var fazlasıyla sosyal bi hayatım oldu üniversitede yapmadığım katılmadığım şey yok . latin danslarında ileri seviyedeym filan.hatta şimdi latin dansları eğitmeninin yanında asistanlık teklifi bile geldi ama hiçbişe yapmk istemio canım.sadece eve gelim dizi izlim oturim kalkim :D yanii bu ben ben deilm gibi..

bu dönemlik bir şey o zaman. mevsimden bile olabilir. bu havalar tam evde oturup dinlenme havaları. ben çok severim kışları eve kapanmayı.
siz bana göre daha sosyalmişsiniz birde:) banada ailem evlenmem için baskı yapıyor. hadi diyorum ya ne evlenmesi, çünkü daha kendimi çocuk olarak görüyorum ama deyim yerindeyse eşşeekkk kadarız :1: doğruya doğru :27:

bu dönemlik bir şey o zaman. mevsimden bile olabilir. bu havalar tam evde oturup dinlenme havaları. ben çok severim kışları eve kapanmayı.
siz bana göre daha sosyalmişsiniz birde:) banada ailem evlenmem için baskı yapıyor. hadi diyorum ya ne evlenmesi, çünkü daha kendimi çocuk olarak görüyorum ama deyim yerindeyse eşşeekkk kadarız :1: doğruya doğru :27:

galiba bizim nesil eskiler gibi deil.kimse kendini bu yaşlarda zaten hazr hissetmio .. çok nadir benm çevrmde bnm yaşmda olup evlenen.ve yetiştirilmeyle de alakalı.sıcak sudan soğuk suya sokmadm elimi.e bide rahat yaşam derken okul bitince hobaa napcm ya oldm snra hadi tamam iş de ok allahtan ii bi bölmdeydim.ama işte sanrm ben bu aralar regl olcm.ağldm rahatladm :)

ben de aynı modda uzun yıllar kalmış biri olarak yazmasam çatlardım :52:
bulunduğunuz durum maalesef çalışmadığınız sürece değişmeyecek :50: kurslar, arkadaşlar, alışveriş vs. bunlar sizi sadece geçici olarak oyalar.

kuzum benimkiyle seninkinin koğuşları yanyanaymış.daha tanışmamışlar ama ismini söyleyince nerde olduğunu bulmuş tanışırlar heralde :) aradı mıııı

Yok bugün nişan vardı kuzenimin ordaydım aramadı bebeğim :50: Çok sevindim yarın arar büyük ihtimalle inş. tanışırlar :9:

Yok bugün nişan vardı kuzenimin ordaydım aramadı bebeğim :50: Çok sevindim yarın arar büyük ihtimalle inş. tanışırlar :9:

yarın tanışır inşllah da arasın artk seni de :) ben uyuorm şimdi canım canını skma aricaktr iyi geceler bişe öğrenrsem sana söylerim öptmmm

24 yaşındayım ve kendimi yaşlı hissediyorum sanki benden geçmiş gibi.Sürekli ev modundayım ve nedense geç kalmışlık hissi var içimde.komplekse mi giriyorum yoksa :// heeeeeeelp

Ayy bilirim kardes ama iste her yasin istegi ve zevki farkli.
Nasilki cocukken oyun, gencken okul- gezmek, ortayas evlilik-cocuk-sohbet'
Yaslaninca bag-bahce-fide-cicek-bocuk. İnsanin gecis sureci oluyor.
Tabi yaslandigini dusunme sakin gonlun asla yaslanmicak
Bide 24 yasinda benim sacimda beyazlamaya baslamisti psikolojim yerlerdeydi:-)

Back
X