Bu montu arıyorum (zara) :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
69
0
86
İstanbul
Merhaba ark.lar bu montu arıyorum nasıl nereden alabilirimz ara nın sitesinde yok. bu tarz palto istiyorum internetten online alabileceğim bir yer var mı bu tarz montların adı nedirde bilmiyorum.

yardımlarınızı rica ediyorum
hem de acil.

tşk.ederm

Bende bu tarz mont arıyordum.Cevaplardan faydalanıyım bari ayoll

kış geliyor bir inceleyim dedim internette gördümçok araştırdım bulamadım en azından elimde ürün kodu felan olsa sorardım mağazaya gidip zara nın ama o da yok.

bilen yok mu ark.lar ya da bu tarz paltosu montu olan nreden alabiliriz, bu tarz modellerin adı nedir online alabileceğim bir site olsa daha süper olur lütfen cevappppp

Canim öğrenebilirsen beni de bilgilendirir misin acaba ?

ah öğrenebilsem dünyaya haykırıcam
sende bak olur mu netten giyim satışı yapan online bulursan haber et.

ya bu monto bilmiyorumda, gecende asos sayfasina baktim degisik guzel montlar vardi, istersen orayada bakabilirsin

tipa tip bunun gibi varmi bilmem de ama degisik guzel montar gormustum

bu montun siyahı var bende geçen sene zaradan almıştım.Bu sezon bulabilir miyiz bilmiyorum
ama isterseniz modeline bakarım etiketinde yazıyodur ne kadar yardımcı olur bilemiyorum tabi :44:

Buna benzer manto modelleri geçen sene Batikte vardı sanırım. Belki kaban tarzıda yaparlar bakın isterseniz.

yanı modelım pudra rengını batıkten geçen hafta aldımmm:) batıkten blabılirsın

ben bu monta çok benzer koyu kahvesini aldım nisanda antalya doğu garajında dedikodu die bi mağazaydı yanlış hatırlamıosam 2 katlı hatta kışlıklar indirimdeydi 20 tl ye aldım belki inanmıcaksınız 20 tl ye kabanmı alınır die ama kız demişti geçen sezon ürünlerinde indirim var die o yüzden yukarı bi çıktım aman allahım kaban dolu bitanede ben aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…