- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
Kızlar geçen hafta cuma günü arkadaşım biriyle tanistirmak istedi beni bi defa evlenip boşanmış 1 ay sürmüş evliliği arkadaşımın ısrarıyla dün ilk defa buluştuk . Sohbet ettik hersey yolunda diye düşündüm çünkü yüzünde güller açıyor beyzadenin çıktığımız da görüşürüz diyerek ayrıldık . Ben begenmistim çocuğu onunda beni beni beğendiğini hissettim daha doğrusu o öyle hissettirdi dünden beri ne aradı ne msj attı aracı olan kişiye ben çok beğendim demiş . Tabi böyle olunca bende umutlandım (yaş geçince olur olmaz herkese umut bağlıyor insan yaşım 31 bu arada ). Şimdi yani üstünden 24 saat geçtikten sonra şu mesajı atmış
"Mrb dünkü görüşmemiz den sonra ciddi bir ilişkiye başlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım.tabiki bu süreci sizden isteyecek curette değilim. Malesef kararım olumsuz olacak. Anlayışınız için teşekkür ederim "
Kızlar bu adama öyle bir cevap vermek istiyorum ki böyle kapak olsun sanki ben ona evlenme teklif etmişim de kararım olumsuz diyo ÖKÜZ .sizden bu konuda yardım istiyorum kızlar ....
"Mrb dünkü görüşmemiz den sonra ciddi bir ilişkiye başlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım.tabiki bu süreci sizden isteyecek curette değilim. Malesef kararım olumsuz olacak. Anlayışınız için teşekkür ederim "
Kızlar bu adama öyle bir cevap vermek istiyorum ki böyle kapak olsun sanki ben ona evlenme teklif etmişim de kararım olumsuz diyo ÖKÜZ .sizden bu konuda yardım istiyorum kızlar ....