- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajı attım kızlar ve pişman değilim. Yoruldum, insanları kırmamak için kendi kendimi yıpratmaktan. madem olumsuz düşünüyorsun aracı olan kişiye ben çok beğendim niye diyosun , onu da geçtim ben sana kararın ne diye bişey mi sordum (bi teklifte bulunmadım ki ben ona ) kararım olumsuz diyo bana ya
Aynen he, 1 ayda jet hızıyla boşanmış birinden insan bir acaba eder. Hiç evlenmemiş bir kız arkadaşına bunu mu tavsiye etmiş?Yaz gitsin o zaman.
Aracı arkadaşına da kızdım, 1 ay evli kalıp boşanmış garip tipi mi sana layık görmüş tövbe tövbe.
Hakikaten ayı ama adam. Beğensen de beğenmesen de o vakitte bir kadını, hele de kış vakti ortada bırakamazsın, götürüp kapısına bırakman gerek.İyi oldu iyi oldu bence.
Yahu hatun kalkıp seninle buluşmata gelmiş, zaman ayırmış , ayı nezaketen eve bırakırsın hoşlansan da hoşlanmasan da.
Bu herif hoşlansa ne hoşlanmasa ne, 1 ayda boşanan adamdan hayır gelir mi? Kapının kapanması daha iyi oldu bence. Çok mu gerekli bu heriften kapı açık olsa ne olmasa ne allasen.
Arkadaşının çok ıstar ettiğini hiç tipi olmadığını zorla gittiğinizi vede nasıl red edebiliceğinizi düşündüğünüzü söyleyin onun mesaj yollamasınında işinize yaradığını sizi bu dertten kurtardığı için bide teşekkür edinKızlar geçen hafta cuma günü arkadaşım biriyle tanistirmak istedi beni bi defa evlenip boşanmış 1 ay sürmüş evliliği arkadaşımın ısrarıyla dün ilk defa buluştuk . Sohbet ettik hersey yolunda diye düşündüm çünkü yüzünde güller açıyor beyzadenin çıktığımız da görüşürüz diyerek ayrıldık . Ben begenmistim çocuğu onunda beni beni beğendiğini hissettim daha doğrusu o öyle hissettirdi dünden beri ne aradı ne msj attı aracı olan kişiye ben çok beğendim demiş . Tabi böyle olunca bende umutlandım (yaş geçince olur olmaz herkese umut bağlıyor insan yaşım 31 bu arada ). Şimdi yani üstünden 24 saat geçtikten sonra şu mesajı atmış
"Mrb dünkü görüşmemiz den sonra ciddi bir ilişkiye başlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım.tabiki bu süreci sizden isteyecek curette değilim. Malesef kararım olumsuz olacak. Anlayışınız için teşekkür ederim "
Kızlar bu adama öyle bir cevap vermek istiyorum ki böyle kapak olsun sanki ben ona evlenme teklif etmişim de kararım olumsuz diyo ÖKÜZ .sizden bu konuda yardım istiyorum kızlar ....
Bu attiginiz cevaptan sonra adam kaliteli biriyse kendini takdir edecektir sizinle devam etmedigi icin cunku kavgada seviyeyi dusuren biri oldugunuzu dusunecek bu cevaptan sonra. Eger zayif biriyse bombardimana hazir olun.
Onun yaptığı beni çok üzdü kimse kimseyi begenecek diye bişey yok begenmemis olabilir beni .aracı olan kişiye ben çok beğendim demiş (tamam bunu beni onure etmek için söylemiş diyelim) . Beni dünden beri ne aradı ne msj attı burdan bile insan anlıyor olumsuz düşündüğünü daha birde mesaj atıyor kararım olumsuz diyo sanki ben ona evlenme teklif etmişimvalla burda dolduruşa gelip böyle bir mesaj attın ama bence çok gereksiz derecede ağır bir cevap olmuş. adam sizden bir parça hoşlandıysa da zararın neresinden dönsem kardır bu ne yahu diyecek.
Kusura bakma ama verdigin cevap kapak niteliginde degil. Aksine hazimsizligini gostermissin maalesef. Ya hic cevap vermemeli, ya da ben de ayni fikirdeyim kirmamak icin mesaj atamiyordum minvalinde bir cevap yazmaliydin.
Adam dusunmez mi madem 1 ay evli kalmam bu kadar problemdi ne diye benle en basta tanismayi kabul ettin diye? Yani su an adami bozdugunu falan dusunuyorsun ama boyle bi etkide oldugunu hic sanmiyorum.
Az çoktur bence ben olsam 'ok bye' yazardım
Beni dünden beri ne aradı ne msj attı burdan bile insan anlıyor olumsuz düşündüğünü daha birde mesaj atıyor kararım olumsuz diyo sanki ben ona evlenme teklif etmişim
Bence ne olursa olsun verilebilecek en basit cevap. Kimse hatir icin biriyle bulusmaz. Istersin bulusursun, olabilecek her sonuca da hazirlikli olmalisin. Trip atar gibi cevaplar yazmak sana zarar bence.Arkadaşım buluşup bakmam için çok ısrar etti onu kırmamak için geldim derimkendini nimetten sanmasın.