- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum.Ciddi ilişkiye hazır değilse neden biriyle görüşüyor? Bu erkekler harbi mal.
Direk hayır mi deseydi. Kendine yontarak bir cevap vermiş. Bunu anlamamak için mal olmak lazım. Insanları gaza getirip kendilerini küçük dusurmelerine sebep oluyosunuz ya saçma sapan. Niye gorusmusmus. Düşün ki sebep başka? Kırılmasını istemedi belki. Bi de kadınlar ince düşünür derlerKatılıyorum.
Dengesizin tekiymiş.
Böyle içe atmamak için napmak gerekir pekiEtmiyoruz tabi ki
Bombamızı koyup kaçıyoruz, aklımızdakini söylemenin rahatlığıyla gece rahat rahat içimizde bir şey kalmadan uyuyoruz.
Ben genelde bombamı koyar sırtımı döner giderim gerisini takmam.
Konu sahibesi naif bir insan ama hep içe atmak doğru değil. İçe atmaktansa bombayı bırakıp kaçmak daha iyi.
Ağzına geleni, olduğu gibi karşıdakinin yüzüne fırlatmak gerekirBöyle içe atmamak için napmak gerekir peki![]()
..hahaha kendini esra erolda sanmış zaar..
Çeri hanım ben de bir halt yedim de bana da hal çare bulur musun kız?![]()
Yok öyle olmaaz.Ağzına geleni, olduğu gibi karşıdakinin yüzüne fırlatmak gerekir![]()
Anam dün okuldan eve geliyordum, markete girdim, arkamda bir oğlan dolanıyordu. Neyse alacağımı aldım çıktım, baktım dışarıda bekliyor beni. Durdurdu ben, heğ görüyormuş beni farklı mekanlarda, tanışmak istiyormuş. Yok dedim, ama bugün de gördüm bunu ben. Cute ablamın vaktiyle bir laf ettiydi bana, yolda bulunan yolda bırakır diye. O sebepten yok dedim de korkmalı mıyım sence ya? Bugün de görünce...Ben ne diyem nedir konu
![]()
Böyle içe atmamak için napmak gerekir peki![]()
sen ogrencimisin kanma boyle seylereAnam dün okuldan eve geliyordum, markete girdim, arkamda bir oğlan dolanıyordu. Neyse alacağımı aldım çıktım, baktım dışarıda bekliyor beni. Durdurdu ben, heğ görüyormuş beni farklı mekanlarda, tanışmak istiyormuş. Yok dedim, ama bugün de gördüm bunu ben. Cute ablamın vaktiyle bir laf ettiydi bana, yolda bulunan yolda bırakır diye. O sebepten yok dedim de korkmalı mıyım sence ya? Bugün de görünce...