ayy valla herkes kendini bir halt sanmış .o yüzden sallamıcan hiç .daha çok kuduruyorlar .ama buda tsm kufurlukmus yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy valla herkes kendini bir halt sanmış .o yüzden sallamıcan hiç .daha çok kuduruyorlar .ama buda tsm kufurlukmus yani![]()
aaa ben konuyu tam anladım ma chérie..
nerde bırakmış kızı mal mı ne ?
amann sallayın ya hepsi kendini halt sanmış..
banada biri böyle yapmıştı laf sokmuştum hemde hiç aramamıştı . ben laf sokuncada sonra 3 ay sonra aradı bide diyor sen çok tersime gidiyorsun yoksa sana şans vericektim lafa bak . yürü git dedim herifte ego bir tondu . senle görüşen yok dedim hadi çıkışlar solda![]()
sevgiliKızlar geçen hafta cuma günü arkadaşım biriyle tanistirmak istedi beni bi defa evlenip boşanmış 1 ay sürmüş evliliği arkadaşımın ısrarıyla dün ilk defa buluştuk . Sohbet ettik hersey yolunda diye düşündüm çünkü yüzünde güller açıyor beyzadenin çıktığımız da görüşürüz diyerek ayrıldık . Ben begenmistim çocuğu onunda beni beni beğendiğini hissettim daha doğrusu o öyle hissettirdi dünden beri ne aradı ne msj attı aracı olan kişiye ben çok beğendim demiş . Tabi böyle olunca bende umutlandım (yaş geçince olur olmaz herkese umut bağlıyor insan yaşım 31 bu arada ). Şimdi yani üstünden 24 saat geçtikten sonra şu mesajı atmış
"Mrb dünkü görüşmemiz den sonra ciddi bir ilişkiye başlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım.tabiki bu süreci sizden isteyecek curette değilim. Malesef kararım olumsuz olacak. Anlayışınız için teşekkür ederim "
Kızlar bu adama öyle bir cevap vermek istiyorum ki böyle kapak olsun sanki ben ona evlenme teklif etmişim de kararım olumsuz diyo ÖKÜZ .sizden bu konuda yardım istiyorum kızlar ....
değmezz tabi .Aman salla ya şu herif hakkında 15 sayfa yazılıp çizilmiş değmez.
Canım yaptığım yanlıştı ama ya onun ki doğru muydu .duygusal bi Yapım var biri bişey dediğinde gözlerim dolar ağlarım hemen o mesajı yazarken de ağladım. Evde kalmak ben evlenememeyi kabul ediyorum kader bu sonuçta ALLAH ne yazdiysa onu yasiycaz belki benim kaderimde evlilik yok kabul ediyorum bu durumu ama ya çevrem .Canim az once yazdigin uzun mesaji okudum. Anladigim kadariyla cok naif kibar birisin sen. O adama yazdigin mesaj senin imajjni durusunu kotu etkiler. Olay karsi tarafi bozmak degil, tamamen seninle alakali. Yapmasaydin bence daha iyiydi, ama olan olmus. Boyle bisey icin de uzulmeye gerek yok, muhtemelen bir daha gormeyeceksin bile.
Bi de evde kalmak diye bi olay yok. Bu sans ve tercih meselesi. Dogru zamanda dogru insan karsina cikarsa olur, bunun zamani belli degil. Evlenmemin yasi da yok 30 una kadar evlenmemis biri evde kalmis olmuyor yani. Eger insanlar seni evde kalmis gibi goruyorsa, bu senin etrafina yaydigin enerjidendir. Ben de gec evlendim sayilir ve evlenene kadar bekarlik sultanlik kafasindaydim. Halimden memnundum, o yuzden kimse evde kalmisim gibi muamele edemiyordu. Ben boyle tercih ediyorum, acelem yok dersen kimsenin agzina laf da vermezsin.
Umarim omrun boyunce mutlu olacagin bir adamla cok guzel bir yuvan olur. Sen zamana birak, acele etme, en guzel seyler hep plansiz ve beklenmedik sekilde oluyor.
Hahahaha içimden neler diyorum ah bi bilsen :)Hassssekkkttööörrrr de gönder![]()
:) anladım canımsevgiliZeynepp20
uzulme o avukat mıdır nedir biz ona bu gece gönderdiğimiz enerjiler var yaaa
anlamıssındır umarım
ay düşüp bayilcam şimdi. ..ne gıcık erkek tipleri türedi ya...Kızlar geçen hafta cuma günü arkadaşım biriyle tanistirmak istedi beni bi defa evlenip boşanmış 1 ay sürmüş evliliği arkadaşımın ısrarıyla dün ilk defa buluştuk . Sohbet ettik hersey yolunda diye düşündüm çünkü yüzünde güller açıyor beyzadenin çıktığımız da görüşürüz diyerek ayrıldık . Ben begenmistim çocuğu onunda beni beni beğendiğini hissettim daha doğrusu o öyle hissettirdi dünden beri ne aradı ne msj attı aracı olan kişiye ben çok beğendim demiş . Tabi böyle olunca bende umutlandım (yaş geçince olur olmaz herkese umut bağlıyor insan yaşım 31 bu arada ). Şimdi yani üstünden 24 saat geçtikten sonra şu mesajı atmış
"Mrb dünkü görüşmemiz den sonra ciddi bir ilişkiye başlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olduğunu anladım.tabiki bu süreci sizden isteyecek curette değilim. Malesef kararım olumsuz olacak. Anlayışınız için teşekkür ederim "
Kızlar bu adama öyle bir cevap vermek istiyorum ki böyle kapak olsun sanki ben ona evlenme teklif etmişim de kararım olumsuz diyo ÖKÜZ .sizden bu konuda yardım istiyorum kızlar ....
canım bu konuda seninle aynı düşünüyorum. ..hiç düşünme. ..madem böyle ciddi bir ilişkiye hazır değil neden seninle görüşmeye geliyor...çocuk oyuncagimi bu...Mesajı attım kızlar ve pişman değilim. Yoruldum, insanları kırmamak için kendi kendimi yıpratmaktan. madem olumsuz düşünüyorsun aracı olan kişiye ben çok beğendim niye diyosun , onu da geçtim ben sana kararın ne diye bişey mi sordum (bi teklifte bulunmadım ki ben ona ) kararım olumsuz diyo bana ya
Üzüldüm , işallah herşey Güzel olur sizin içinbende milletin o bakışkları ve evde kalmış kız psikolojisinden kurtulmak için evlendim kaderdi tabi onu es gecemm ama istemediğim bi evlilikti şimdi ne mi loldu 7 aylık evliyim ve bi okdalık hamileyim ve annemlereyim 1 haftadır onun için sadece şunu diiebilirim belkide bu hayat senin için daha hayırlıdır bende ağır bi sorumluluk var daha dünyaya gözlerini açmamış keşke bekar olsaydım bana binkere kız kurusu deselerdi.
Yaa söyle gitsin bidaha nerde görücen muhatap da olmazsın içine su serpilir sen böyle yaz canım :)Bunu söylemeyi çok isterim inan :)