• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu msj'a ne cevap vermeliyim

O benzetilen kadinlardan biri de ben oluverdim. :cool:
"Stresini benim konumda atma ceri:KK20:" derken "hakliymissin ceri yaa kusura bakma lutfen:KK23:"e dondu. Ardindan kendimi eski nisanliya cerinin diliyle cemkirirken buldumm...:KK67:

Kk'nin baslarindan yahu. :KK52:

Cherrizm tüm hızıyla devam ediyor:KK73::KK73::KK73:
Dünya Cherry olsun:KK73::KK73::KK73::-):KK71:

ya cevap çok ağır olmuş sanki. ben de 2 ayda boşandım neler yaşadım da boşandım ama. olumsuz cevap verdiğim biri bana böyle bir şey dese çok ağır olurdu. sizi çok bekletmemiş. tamam hazır değilmişim demesi kötü olmuş hata etmiş olmuş ama. kardeşimin başına geldi böyle bir olay. çocukla görüştüler. 4-5 gün çocuktan ses seda yok. kardeşim yazdı en sonunda. çocuk bazı şeylere takılmış günlerdir onları düşünüyomuş da muş muş. kardeşim de bitirdi. yani sizi bekletmemesi de bir incelik. hiç cevap vermemeniz ya da kısa ve öz bir cevap daha iyi olurdu sanki

HERKES evlenmek ister hayat arkadaşı mutluluk ister.Yasin daha genç ,çok da uzulecegin bir yaş değil. BENDE bekarım ve senden büyüğüm, bazen o evde kaldı bakışlarını hissediyorum ,üzülüyorum ama hayırlısı diyorum.Ama bu durum böyle dangalak insanlarla evlenmwm esebep olmamalı dedim hep.Sende bunu dusunmelisin. Ben anlatsam kimlerle tanıştığımı ne dangalak insanlarla görüştüğümü,onların isteklerini komedi dizisi olur.:))) Cidden çok dengesiz adam var.

Adam belli ki sizi begenmemis. Bekletip bosuna umitlendirmekte istememis. Ben daha hazir degilim diye payi kendine cikararak sizi kirmadan, en ince yoluyla konuyu kapatmaya calismis. Bence nazik davranmis ama anlayana

Ah cevabınızı okudum şimdi keşke öyle yazmasaymışsınız:(
Boşanma döneminde kimbilir ne acı çekmiştir insan onun yüküyle bile başkalarına yaklaşamıyor ve hatta belki ya sonradan sorun çıkarsa dedi ondan kendini geri çekti bilemeyiz:( yazık üzüldüm keşke demeseydiniz..

Kararınıza memnun oldum, bende size olumsuz cevap vereceğim sizi kıracağım diye üzülüyordum. zira düşünemiyorum ilersini. dersin. :)

Kızlar o anki sinirle atmış bulundum mesajı yanlış oldu evet haksızım ama o'da bana karşı haksızlık yaptı" kararım olumsuz " ben ona bişey teklif etmedim, aramadım cevap bekliyorum demedim bu mesaja gerek yoktu bence alt tarafı bir çay içtik oturduk ben onu arasam mesaj atsam cevap bekliyorum desem yada başka bişey yapsam bu mesajı anlarım. Keşke atmasaydım da daha nazik bir mesaj atsaydım diyorum
" .... bey ben size bir teklifte bulunmadım kararım olumsuz diye bir mesaj atmanıza gerek yoktu bence, her neyse iki taraf içinde hayırlısı buymuş demek ki .Hoscakalın "
Buna benzer bir mesaj atsaydim keşke ama iş işten geçti artık

ağır olmuş o mesaj birazda bel altı olmuş sonuçta bilemeyiz ne yaşadığını 1 ayda boşanma aşamasına gelidiğini keşke yazmasaydınız ama geçmiş artık cevap verdimi adam

Kızlar o anki sinirle atmış bulundum mesajı yanlış oldu evet haksızım ama o'da bana karşı haksızlık yaptı" kararım olumsuz " ben ona bişey teklif etmedim, aramadım cevap bekliyorum demedim bu mesaja gerek yoktu bence alt tarafı bir çay içtik oturduk ben onu arasam mesaj atsam cevap bekliyorum desem yada başka bişey yapsam bu mesajı anlarım. Keşke atmasaydım da daha nazik bir mesaj atsaydım diyorum
" .... bey ben size bir teklifte bulunmadım kararım olumsuz diye bir mesaj atmanıza gerek yoktu bence, her neyse iki taraf içinde hayırlısı buymuş demek ki .Hoscakalın "
Buna benzer bir mesaj atsaydim keşke ama iş işten geçti artık
Mesajınız ağır olmuş.
Bence arada arkadaşınız olduğu için,mesaj atma gereği duymuş,kibar bir dille yazmış,ben haksızlık yaptı diyebileceğiniz bir durum göremedim açıkçası ,sonuçta sadece bir kez görüştünüz,görüşme genel anlamda iyi geçmiş,bu sebeple beklentiniz olmasın diye yazılmış bir mesaj. Mesaj atmasa acaba neden atmadı,beni beğenmedi mi?,öyle mi,böyle mi diye kuracaktınız muhtemelen.

Kusura bakma ama verdigin cevap kapak niteliginde degil. Aksine hazimsizligini gostermissin maalesef. Ya hic cevap vermemeli, ya da ben de ayni fikirdeyim kirmamak icin mesaj atamiyordum minvalinde bir cevap yazmaliydin.

Adam dusunmez mi madem 1 ay evli kalmam bu kadar problemdi ne diye benle en basta tanismayi kabul ettin diye? Yani su an adami bozdugunu falan dusunuyorsun ama boyle bi etkide oldugunu hic sanmiyorum.

ama kız da madem ciddi ilişkiye hazır değildi görücü usulü benle niye görüştü demiş? görücü usülü takılmaca mı yapmak peşindeydi acaba? sonuçta erkek bu cevabıyla saçmalamış bence ve haketmiş. böyle bir tipin alınacağını da zannetmiyorum.
boşanması sorun olmazdı benim için ama bu cevabı sinir ederdi

Back
X