- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.044
- 798
Bakın bayan ben duyguları karıştırmadan gösterilen tavra tepkimi koydum. Adam sever sevmez konu bu değil, bunu ifade ediş biçimi.
Adam çok kaba davranmış. Önceki konuyu okuyun, zaman ayırıp gelmiş bir kadını akşam vakti soğukta evine bırakmayı teklif etmez mi insan? Bu genel görgüye aykırı bir kere.
Bunu zaten geçtim konu sahibesinin ve insanların ve benim kızdığımız yer adamın attığı mesajdaki tavır. Konunun başını okursanız elanur zaten içerikteki olumsuzluğa değil yazılış biçimindeki küstahlığa tepkili. Sanki kendisi adamın peşinden çok koşmuş, çok hevesli can atıyor minvalinde yazılmış. Hayır demenin de bir adabı var , herkes saygılı olmak zorunda. Oraya 2 kişi buluşmaya gidiyorsa 50-50 ilgilisiniz, karşı taraf aşkından öldü bitti havasına girmeye ne gerek var? Adam madem kendi dünyasında 10000kg egoyla yaşıyor, gerçek hayata dönmesi amacıyla çok da cazip bir mal olmadığı gerçeğini dile getirdik:) Saygısızlık karşısında edep bozmamak büyüklüktür, ama büyüklük her zaman iyi bir şey değildir. Edepsiz insana edep bildirmek sevaptır, kötülük değildir.
Siz belki yediğiniz darbeler vs sebebiyle adama tepkilisiniz
Ben hala adamın mesajında bir gariplik göremiyorum
Diğer bir yandan kadınlara artık narin kırılgan ay canım yazık gece tek dönemez minvalinde davranmaktan vazgeçin
Bu kadar mı muhtaçsınız erkeklere?
Kendi dönemiyor mu evine ?
Ne münasebet yeni tanıştığım bir erkek beni eve bırakacak ya da ben bir kadını evine götüreceğim
Gayette kendi gidebilir bunun görgüyle alakası yok
Şimdiye kadar hiçbir erkek arkadaşım beni evime bırakmadı bende onları bırakmadım
Kafede buluştuysak kafede konuştuk ve bitti ayrıldık budur yani
Kadınların kendini piremses sanmasına da hastayım keşke biraz zeyna sansalar
Yok bana montunh versin yok çantamı taşısın yok kapıyı açsın hava soğuk ben üşüyorum beni eve bıraksın ama o üşümez sürümsün o. hep ben hep ben önce ben ben çünkü eziğim...