• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu msj'a ne cevap vermeliyim

Bir aylık evliliği boşanmayla sonuçlandırmak özellikle bir erkek için başarısızlık gbi.Erkekleri kadınlar kadar masum bulmuyorum.Gönderdiği cvp da haklılık payı var.BİR aylık evlilipe rapmen görüşmeyi istiyor konı sahibi karşı taraf hazır değilim diyor.Ama yine de evet o cvp gitmemeliydi evet nezaket adına.Ama geri adım atma . O sözler çok da yanlış değildi ne de olsa..

Adam dürüstce görüsünü söylemis. Sizin egonuz yikilmis.. o yikilmis egoyu toparlamak isterken sacmalamissiniz.
Yani ne var ki adam sizi istemeyince ne oluyor sizin degeriniz mi azaliyor ? Sessiz ayriliklara alismissiniz herhalde.. ben öyle sessizce cekip gidenlere iyi gözle bakmiyorum. Sonucta belirsizlik olusuyor az cok. Insanin aklinda soru isareti olusuyor. Bin kere ölmektense bir kere ölün daha iyi yani.

Konu ne kadar uzamış elin herifine birkaç cümle sarfetti diye rezil mi oldu, hayatında tekrar karşılaşmayacağı bir insan evladı için 27 sayfa tartışılması ve konu sahibinin ahlanıp vahlanmasına anlam veremiyorum, beğenmediyse aracıya elektrik alamadım der biter, neden mesaj yazıp olumsuz falan diyor ben de sinir olurdum şahsen, beğenmemiş ve beğenmediği gibi nazik olayım derken iyice sıvamış buluşmadaki tavırları da karakterini ortaya koyuyor zaten, karşılıklı beğenilme olmuş ama adam ciddiyete binecek diye kaçıyor sonuçta kızla otobüs durağında tanışmamış, aracı olan insanlar var, ciddi olmak zorunda yani. Hiç cevap vermesen daha iyi olurdu ama olan olmuş hiç pişman da olma, senin hakkında ne düşündüğü ilgilendirmesin seni, artık tartışmaya dahi gerek yok. Benzeri başıma geldi adam gözlerini ayırmıyordu benden, kalktı bu iş olmaz deyiverdi ben hazır değilim evliliğe dedi, sanki ben bir teklifte bulunmuşum da naza çekiyor gerzek, hiç cevap vermedim, bir konuşmamızda rus kızlarını nasıl da beğendiğinden bahsetmişti, kalktım onu yazdım twittera üstü kapalı, ardından bir mesaj "beni Twitterda rus sapığı ilan ettin" şeklinde, meğer gizli takip ediyormuş ona da cevap vermedim kudurdu kendi kendine, hiç pişman da değilim birinin haddini bildirmesi gerekiyordu, fazla çirkin özgüveni vardı adamda. Yani hiç pişman falan olma muhattap da olma defolsun gitsin canını sıkmaya değer mi ya?!

elanurum üzme kendini. .. ben hatalı olduğunu düşünmüyorum. ..yorumları okuyup kendini suclaman yersiz. ..mesajın doğruydu yada yanlıştı. ..
biz inanan insanlariz... Allah dilemeseydi sen öyle bir mesaj atamazdin. ..Burada cheryy min attığı mesajlar dışında mesaj atanlarda oldu...
sen onunkini sectin. ..
yaprak bile Allah dilemedikce hareket edemiyorsa Senin gonderdigin mesajda O dilemese gonderemezdin. ..
bence o kişinin yuzlesmesi gerekiyordu ve Allah seni vesile kıldı. ..
kaderinde varsa engeller kalkar yine yollar birleşir. ..ama kaderinde yoksa sen ne yaparsan yap o yollar birlesmez. ..
belkide nasibindeki kişi o olmadığı için Allah birbirinize gönderdiğiniz mesajları ölçü kıldı. ..
kendini olumsuz yorumlarla yipratma. ..
sen doğru olanı yaptın. ..

Son düzenleme:
elanurum üzme kendini. .. ben hatalı olduğunu düşünmüyorum. ..yorumları okuyup kendini suclaman yersiz. ..mesajın doğruydu yada yanlıştı. ..
biz inanan insanlariz... Allah dilemeseydi sen öyle bir mesaj atamazdin. ..Burada cheryy min attığı mesajlar dışında mesaj atanlarda oldu...
sen onunkini sectin. ..
yaprak bile Allah dilemedikce hareket edemiyorsa Senin gonderdigin mesajda O dilemese gonderemezdin. ..
bence o kişinin yuzlesmesi gerekiyordu ve Allah seni vesile kıldı. ..
kaderinde varsa engeller kalkar yine yollar birleşir. ..ama kaderinde yoksa sen ne yaparsan yap o yollar birlesmez. ..
belkide nasibindeki kişi o olmadığı için Allah birbirinize gönderdiğiniz mesajları ölçü kıldı. ..
kendini olumsuz yorumlarla yipratma. ..
sen doğru olanı yaptın. ..

Gayet güzel oldu yorumunuz.....
O kadar saçma sapan yorum var ki..
Konu Sahibi bir de burda yazılanlara Üzülmez umarım....

Back
X