Konu ne kadar uzamış elin herifine birkaç cümle sarfetti diye rezil mi oldu, hayatında tekrar karşılaşmayacağı bir insan evladı için 27 sayfa tartışılması ve konu sahibinin ahlanıp vahlanmasına anlam veremiyorum, beğenmediyse aracıya elektrik alamadım der biter, neden mesaj yazıp olumsuz falan diyor ben de sinir olurdum şahsen, beğenmemiş ve beğenmediği gibi nazik olayım derken iyice sıvamış buluşmadaki tavırları da karakterini ortaya koyuyor zaten, karşılıklı beğenilme olmuş ama adam ciddiyete binecek diye kaçıyor sonuçta kızla otobüs durağında tanışmamış, aracı olan insanlar var, ciddi olmak zorunda yani. Hiç cevap vermesen daha iyi olurdu ama olan olmuş hiç pişman da olma, senin hakkında ne düşündüğü ilgilendirmesin seni, artık tartışmaya dahi gerek yok. Benzeri başıma geldi adam gözlerini ayırmıyordu benden, kalktı bu iş olmaz deyiverdi ben hazır değilim evliliğe dedi, sanki ben bir teklifte bulunmuşum da naza çekiyor gerzek, hiç cevap vermedim, bir konuşmamızda rus kızlarını nasıl da beğendiğinden bahsetmişti, kalktım onu yazdım twittera üstü kapalı, ardından bir mesaj "beni Twitterda rus sapığı ilan ettin" şeklinde, meğer gizli takip ediyormuş ona da cevap vermedim kudurdu kendi kendine, hiç pişman da değilim birinin haddini bildirmesi gerekiyordu, fazla çirkin özgüveni vardı adamda. Yani hiç pişman falan olma muhattap da olma defolsun gitsin canını sıkmaya değer mi ya?!