erkeklerin bir lafı vardır aslında bu laf bizler icinde gecerli olmaya başladı eğlenilecek ve evlenilecek insan diye. Bir erkek evlendigi insan
ile eğlenemiyorsa, mutlu olamıyorsa gözü dışarı kayar kardeşim. Hani analarımızın dedigi gibi mutfakda aşcı, acısında arkadaş, yatakda ise ........ ile biten söz. Erkek icinde aynısı olmalı, eşim derdi oldugunda icine kapanmamalı, önerim olmasada onu dinleyebilmeliyim.
Acı paylaşmak acıyı azda olsa azaltır, iş yerinde kapıştı mı, dinle onu rahatlat nasıl icinde geliyorsa, iş yerinden bi arkadaşına
hediye mi alacak mesela eşim iş yerinde müdürün şartı bu , herkesi dogum gunu kutlancak, hediyeden sorumlu kişi parfa toplayıp
o kişiye hediye alıyor ve pasta alınıp kutlanıyor, o arkadaşın özelse ayrıca hediye alabilirsin. Bu şekilde iş yerinde belli zamanlarda
enazından muhabbetler koyulaşıyor diyor eşim. Eh 50 kusur kişi calıstıklarından ayda 3-4 dogum gunu oldugundan her hafta eglence oluyor. Bazen mudur yada yardımcı dogum gunu daha cafcaflı oluyor onlar bi bar'a goturuyorlar , o zaman bizde gidiyoruz eşimle
piyanist şantör eşliğinde bayanlar olarak yallah yallah yandan yandan durumu. Cocuk olsa bırakırız annelere olur biter. Gun geliyor
eşim üstü başı batmış geliyor, bir keresinde teker değiştirirken yagmur altında kamyom camurla yıkamış, girdip kuvete kakılmıştır benim
adım siler parlatır mis gibi yaparım türküsü ile bi guzel keseledim onu. Bazı bayanlar görüyorum aman dizim var, aman yere basma yeni sildim, ahmet bey eşine tek taş almış diye daha kapı acılır acılmaz baslıyor dırdıra ondan sonra o ilişkiden hayır bekle.