malesef bakalım yarını bekliycem yarın ararsa diyceklerimi söyliycem o konuşmasadaNasıl bir tesadüftürki, siz ondan ayrıldıkdan sonra özel numaralardan çağrılar gelmeye başladı
Büyük ihtimalle odur..
Msjınıza da ne deyip cvp verecek ki?
Yaptığını anlamışsınız, o da çekiniyordur..
Msjınızdan sonra çağrı geldi mi?
evet canım gelmedimesajdan sonra aramayı kestimi canım?
Konu sahibi bana neden yükleniyorlar demiş.
Şeytan ayrıntıda gizlidir diye bir deyim var bilirmisiniz.
Kişinin konuşmaları hareketleri hatta yazdıkları bile kendisi hakkında mesaj verir.Şahsen yazarken okuyacak kişiye saygı duymayan bir kişiye ben de oturup yorum yazma ihtiyacı hissetmem.Sonuçta konu açılıyor aciliyeti yok hiçmi önemsenmiyor okuyacak kişi.
İmla kurallarını bilmiyor olabilir benim gibi ama bu düzgün yazamayacağı anlamına gelmez.Nasıl davranılmasını istiyorsanız o şekil davranacaksınız.
Malesef durum bu.
ya vallahi okadar sinir bozucusunuzki bak diyorumki yorum yapma ben zaten sinirle yazmışım bişeyler yok sen bunu dedinde Allahın küçümsedince edbiyat öğretmeniyimde bilemem ne bana bu şekilde konuşulursa onların bana söz savurdukları gibi bilip bilmeden benimde demeye hakkım varMalesef durum bu.
Canim zaten hepimiz senin gibi kullaniyoruz türkceyi derdimizi anlatirken. Edebi eserler yaratmak degil bu baslikta kimsenin amaci.
Öz türkcemizden bi kelime olmasa bile; cok pis "troll" kokulari geliyor burnuma. Daha fazla desteklemek de istemiyorum bu eylemi.
iyiki öğrencin falan değilim yanihaklısın.ben artık yorum yapmayacagım sana konu sahibi. kucuk bır elestırı yaptık dıye ki bu gereklıydı bıze saka gıbıler, sabrımı denıyorlar dıyor kendısı bılır. istedıgın gıbı kullan Türkceyi arkadasım e mi?
Yazdıklarını okuyabilsem :) Neyse kardeşim yardımcı olurlar umarım yine sana.ya vallahi okadar sinir bozucusunuzki bak diyorumki yorum yapma ben zaten sinirle yazmışım bişeyler yok sen bunu dedinde Allahın küçümsedince edbiyat öğretmeniyimde bilemem ne bana bu şekilde konuşulursa onların bana söz savurdukları gibi bilip bilmeden benimde demeye hakkım var
ya vallahi okadar sinir bozucusunuzki bak diyorumki yorum yapma ben zaten sinirle yazmışım bişeyler yok sen bunu dedinde Allahın küçümsedince edbiyat öğretmeniyimde bilemem ne bana bu şekilde konuşulursa onların bana söz savurdukları gibi bilip bilmeden benimde demeye hakkım var
sana cevabım varda neyse diyorumYazdıklarını okuyabilsem :) Neyse kardeşim yardımcı olurlar umarım yine sana.
iyiki öğrencin falan değilim yani
okadar sinirlendim ve kalbim kırıldıki yani söz bulamıyorum ya biri der ergen biri der türkçeyi katlediyoalıntı yaparsan cevap hakkım dogar arkadasım. aksine ben ogrencım olmanı ısterdım. neden bu kadar sınırlenıyorsun ki? gercekten seni bu kadar kıracak derecede elestirel yorum yaptıgımı dusunmuyorum.
Boş insan kalfalarından akıl almaya gelen sensin güzel kardeşim .Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Uyardık güzelce.Kötü insansın e kakasın demedik ki.Mümkünse güzel yaz .
Ayrıca çok kişi yapıyor bunu direk kişiselleştirme.Genel yazılıyor burda yazılanlar.
okadar sinirlendim ve kalbim kırıldıki yani söz bulamıyorum ya biri der ergen biri der türkçeyi katlediyo
ya tamam konuyu uzatmayın laf atmayın bana
Canim zaten hepimiz senin gibi kullaniyoruz türkceyi derdimizi anlatirken. Edebi eserler yaratmak degil bu baslikta kimsenin amaci.
Öz türkcemizden bi kelime olmasa bile; cok pis "troll" kokulari geliyor burnuma. Daha fazla desteklemek de istemiyorum bu eylemi.
alıntı yaparsan cevap hakkım dogar arkadasım. aksine ben ogrencım olmanı ısterdım. neden bu kadar sınırlenıyorsun ki? gercekten seni bu kadar kıracak derecede elestirel yorum yaptıgımı dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?