Bu naptığını sanıyo...

malesef bakalım yarını bekliycem yarın ararsa diyceklerimi söyliycem o konuşmasada

cok güzel yazmıssın tatlıımm

Malesef durum bu.
ya vallahi okadar sinir bozucusunuzki bak diyorumki yorum yapma ben zaten sinirle yazmışım bişeyler yok sen bunu dedinde Allahın küçümsedince edbiyat öğretmeniyimde bilemem ne bana bu şekilde konuşulursa onların bana söz savurdukları gibi bilip bilmeden benimde demeye hakkım var

bu ne demek :26:

iyiki öğrencin falan değilim yani

Yazdıklarını okuyabilsem :) Neyse kardeşim yardımcı olurlar umarım yine sana.

hiç boş yere kimseyle tartışma girme bazı insanlar halden anlamamaya karalı olurlar uğraşma boşver

iyiki öğrencin falan değilim yani

alıntı yaparsan cevap hakkım dogar arkadasım. aksine ben ogrencım olmanı ısterdım. neden bu kadar sınırlenıyorsun ki? gercekten seni bu kadar kıracak derecede elestirel yorum yaptıgımı dusunmuyorum.

Boş insan kalfalarından akıl almaya gelen sensin güzel kardeşim .Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Uyardık güzelce.Kötü insansın e kakasın demedik ki.Mümkünse güzel yaz .
Ayrıca çok kişi yapıyor bunu direk kişiselleştirme.Genel yazılıyor burda yazılanlar.

Son düzenleme:
alıntı yaparsan cevap hakkım dogar arkadasım. aksine ben ogrencım olmanı ısterdım. neden bu kadar sınırlenıyorsun ki? gercekten seni bu kadar kıracak derecede elestirel yorum yaptıgımı dusunmuyorum.
okadar sinirlendim ve kalbim kırıldıki yani söz bulamıyorum ya biri der ergen biri der türkçeyi katlediyo
ya tamam konuyu uzatmayın laf atmayın bana

ben aklı olanlardan yorum istemiştim zaten anladın bana yorum yapma kardeşim bu senden ricam oldu?

ve kübra91 özel mesaj atamıyorum kusura bakma desteğin için sağol:)

Son düzenleme:

konuyu dağıtmak gibi olmasın ama dağılmış yeterince...yok biz hepimiz konu sahibi ya da sizin gibi kullanmıyoruz Türkçeyi..derdimizi anlatırken gayet açık yazabiliyoruz.

Son düzenleme:

O size değil de sizden sonra ufak ufak dalga geçenlere sinirlendi sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…