- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Kızlar hemen konuya girmek istiyorum zira çok sinirliyim .
3 buçuk ay önce doğum yaptım ve bir haftadır sürekli kendi kendine inip çıkan ateşim var . Artık uykusuzluktan ölücek durumdayım . Akşam çocuk pek uyutmadı mızmızlandı bugünde ara ara biraz uyudu derken bnde o ara biraz tek gözüm açık kestirdim kalkıp kalkıp .
Her neyse sabah kapı çaldı baktım görümcemin oğlu 11 yaşında " oyun oynamaya geldim " dedi .
Bende bebek uyuyor bnde çok yorgunum sonra gel dedim . kaldı ki orayı burayı karıştırma huyları var , yerınde hıc durmuyor ve sınırlenıncede bıldıgınız küfredıyor .
Bir kaç defa annesıyle bu yuzden tartstık. Yinede gelıp gidiyor fakat ben zaten yorgunum , ara ara uyursam dınlenırsem bana o kar .
Gitti bende cocugu emzirdim fln derken bıraz uyuduk tekrar .
Çocugun aglamasına uyandım bir baktım bebegı kaldırmaya calısıyor .
Esım anahtarı vermıs gır sessızce oyna dıye .
Esımi aradım buraya gel yoksa ben evı size bırakıp cocuguda alıp cıkıp gıdıyorum dedım .
Geldı bayağı tartıstık.
Kızlar size hakdızmıyım dıye sormuyorum cunku bu konuda bılıyorum kı haklıyım.
Kım ne olursa olsun benım mahremime ıznım olmadan giremez
Üstüm basım acık yatıyorum
Ben çoluk cocuk ryleyecek vakıtte degılim
Görümcemdde mesaj attım vakıtlı vakıtsız cocugu gonderme dıye
Burası oyun parkı mı ?
Benım aılemden bırı aynı sekılde bır hareket gosterse dilleri durmaz.
Esıme hala ınanamıyorum
Cocukmuş , kusura bakmasın fakat koca adamlar gıbı kufreden , insan gitinirken izleyen hareket yapan bır cocugu dvımde ıstemıyorjm .
Nadıl bı yol ızlemelıyım esıme karsı yardım edın
Gercekten cok sınırlıyim
3 buçuk ay önce doğum yaptım ve bir haftadır sürekli kendi kendine inip çıkan ateşim var . Artık uykusuzluktan ölücek durumdayım . Akşam çocuk pek uyutmadı mızmızlandı bugünde ara ara biraz uyudu derken bnde o ara biraz tek gözüm açık kestirdim kalkıp kalkıp .
Her neyse sabah kapı çaldı baktım görümcemin oğlu 11 yaşında " oyun oynamaya geldim " dedi .
Bende bebek uyuyor bnde çok yorgunum sonra gel dedim . kaldı ki orayı burayı karıştırma huyları var , yerınde hıc durmuyor ve sınırlenıncede bıldıgınız küfredıyor .
Bir kaç defa annesıyle bu yuzden tartstık. Yinede gelıp gidiyor fakat ben zaten yorgunum , ara ara uyursam dınlenırsem bana o kar .
Gitti bende cocugu emzirdim fln derken bıraz uyuduk tekrar .
Çocugun aglamasına uyandım bir baktım bebegı kaldırmaya calısıyor .
Esım anahtarı vermıs gır sessızce oyna dıye .
Esımi aradım buraya gel yoksa ben evı size bırakıp cocuguda alıp cıkıp gıdıyorum dedım .
Geldı bayağı tartıstık.
Kızlar size hakdızmıyım dıye sormuyorum cunku bu konuda bılıyorum kı haklıyım.
Kım ne olursa olsun benım mahremime ıznım olmadan giremez
Üstüm basım acık yatıyorum
Ben çoluk cocuk ryleyecek vakıtte degılim
Görümcemdde mesaj attım vakıtlı vakıtsız cocugu gonderme dıye
Burası oyun parkı mı ?
Benım aılemden bırı aynı sekılde bır hareket gosterse dilleri durmaz.
Esıme hala ınanamıyorum
Cocukmuş , kusura bakmasın fakat koca adamlar gıbı kufreden , insan gitinirken izleyen hareket yapan bır cocugu dvımde ıstemıyorjm .
Nadıl bı yol ızlemelıyım esıme karsı yardım edın
Gercekten cok sınırlıyim