• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl anlayışsızlık

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Kızlar hemen konuya girmek istiyorum zira çok sinirliyim .
3 buçuk ay önce doğum yaptım ve bir haftadır sürekli kendi kendine inip çıkan ateşim var . Artık uykusuzluktan ölücek durumdayım . Akşam çocuk pek uyutmadı mızmızlandı bugünde ara ara biraz uyudu derken bnde o ara biraz tek gözüm açık kestirdim kalkıp kalkıp .
Her neyse sabah kapı çaldı baktım görümcemin oğlu 11 yaşında " oyun oynamaya geldim " dedi .
Bende bebek uyuyor bnde çok yorgunum sonra gel dedim . kaldı ki orayı burayı karıştırma huyları var , yerınde hıc durmuyor ve sınırlenıncede bıldıgınız küfredıyor .
Bir kaç defa annesıyle bu yuzden tartstık. Yinede gelıp gidiyor fakat ben zaten yorgunum , ara ara uyursam dınlenırsem bana o kar .
Gitti bende cocugu emzirdim fln derken bıraz uyuduk tekrar .
Çocugun aglamasına uyandım bir baktım bebegı kaldırmaya calısıyor .
Esım anahtarı vermıs gır sessızce oyna dıye .
Esımi aradım buraya gel yoksa ben evı size bırakıp cocuguda alıp cıkıp gıdıyorum dedım .
Geldı bayağı tartıstık.
Kızlar size hakdızmıyım dıye sormuyorum cunku bu konuda bılıyorum kı haklıyım.
Kım ne olursa olsun benım mahremime ıznım olmadan giremez
Üstüm basım acık yatıyorum
Ben çoluk cocuk ryleyecek vakıtte degılim
Görümcemdde mesaj attım vakıtlı vakıtsız cocugu gonderme dıye
Burası oyun parkı mı ?
Benım aılemden bırı aynı sekılde bır hareket gosterse dilleri durmaz.
Esıme hala ınanamıyorum
Cocukmuş , kusura bakmasın fakat koca adamlar gıbı kufreden , insan gitinirken izleyen hareket yapan bır cocugu dvımde ıstemıyorjm .
Nadıl bı yol ızlemelıyım esıme karsı yardım edın
Gercekten cok sınırlıyim

Kızlar hemen konuya girmek istiyorum zira çok sinirliyim .
3 buçuk ay önce doğum yaptım ve bir haftadır sürekli kendi kendine inip çıkan ateşim var . Artık uykusuzluktan ölücek durumdayım . Akşam çocuk pek uyutmadı mızmızlandı bugünde ara ara biraz uyudu derken bnde o ara biraz tek gözüm açık kestirdim kalkıp kalkıp .
Her neyse sabah kapı çaldı baktım görümcemin oğlu 11 yaşında " oyun oynamaya geldim " dedi .
Bende bebek uyuyor bnde çok yorgunum sonra gel dedim . kaldı ki orayı burayı karıştırma huyları var , yerınde hıc durmuyor ve sınırlenıncede bıldıgınız küfredıyor .
Bir kaç defa annesıyle bu yuzden tartstık. Yinede gelıp gidiyor fakat ben zaten yorgunum , ara ara uyursam dınlenırsem bana o kar .
Gitti bende cocugu emzirdim fln derken bıraz uyuduk tekrar .
Çocugun aglamasına uyandım bir baktım bebegı kaldırmaya calısıyor .
Esım anahtarı vermıs gır sessızce oyna dıye .
Esımi aradım buraya gel yoksa ben evı size bırakıp cocuguda alıp cıkıp gıdıyorum dedım .
Geldı bayağı tartıstık.
Kızlar size hakdızmıyım dıye sormuyorum cunku bu konuda bılıyorum kı haklıyım.
Kım ne olursa olsun benım mahremime ıznım olmadan giremez
Üstüm basım acık yatıyorum
Ben çoluk cocuk ryleyecek vakıtte degılim
Görümcemdde mesaj attım vakıtlı vakıtsız cocugu gonderme dıye
Burası oyun parkı mı ?
Benım aılemden bırı aynı sekılde bır hareket gosterse dilleri durmaz.
Esıme hala ınanamıyorum
Cocukmuş , kusura bakmasın fakat koca adamlar gıbı kufreden , insan gitinirken izleyen hareket yapan bır cocugu dvımde ıstemıyorjm .
Nadıl bı yol ızlemelıyım esıme karsı yardım edın
Gercekten cok sınırlıyim
Gerçekten şok oldum.
Eşinin yaptığı çok saçmalık.
Görümcen mesajına ne cevap verdi ve eşinle olayı nasıl kapattınız?
Yani bir daha yapmaz inşaallah.
11 yaş küçük değil, çocuğu kaldırıp bi düşürse ruhun duymaz. Sessizce oyna diye anahtar vermek nedir?

Eşin onlarda mıydı ki vermiş anahtarı?

11 yaşında kocaman çocuk . Neredeyse ergenliğe girecek. Ne demek insanı giyinirken izlemek. Hiç hoş değil.

hemde bebeği zor uyutmuşsunuz gelip uyandırması çok saçma. Çocuk anlamaz da eşinizle sakince konuşun . Aynen bunları söyleyin, yorulduğunuzu o çocuğa da enerjinizin yetmeyeceğini, sizden habersiz anahtar vermemesi gerektiğini vs. Ben zaten uygun olunca çağırırım diyin.
Olmuyorsa da kapıyı üstten kitleyip yatın

Helal olsun kız sana valla takdir ettim.
Alışık değiliz böyle kadınlara.
Hep ezilip büzülen, aman ne derler, ne ederler ağzımızın tadı kaçmasın alirıza bey, içime atayım aman kimse duymasın üzülür tipte kadınlar...
Valla eşinle konuşacaksın ne demek anahtarı vermiş de girmiş.
Kimse iznin olmadan giremez o eve.
Hele hele sen zombi gibiyken kimseyi ağırlamak, eylemek zorunda değilsin.

Yapman gerekeni yapmışsınız zaten canım görümcene gayet açık isteğinizi yazmışsınız.Ben olsam eşime yüklenmezdim arada kız kardeşi ve yeğeni var onu onlarla kötü etmezdim.Siz gayet güzel hem çocuğa hem görümceye tepkiyi vermişsiniz.Artık bekleyip göreceksiniz tekrar edilecekmi diye.Umarım sizi ciddiye alıp tekrarlamazlar aynı şeyleri.Öylesi çok zor olur.

Kızlar eşim eve gelmiş birşeyler almıs bırakmıs gıtmıs o arada onu gormus tekrar bıze gelırken bn yollafıktan sonra bırde anahtarı vermus .
Bu arada gorumcem gerı donmedı
Esımlede cok sıddetlı tartıstık cıktı gıttı cocugu alıp
Arkadaslar cocuklarla sorunum yok ama terbıyesız bır cocuk sevmıyorum

Haklısın,tavrının arkasında dur. Eşin çok istiyorsa alsın oyun parkına götürsün.

Kocaman çocuk sizin evde niye oynamak istiyor ki ne saçma. Ne sinir bozucu. Gorumcen laf geciremiyormu acaba? Kocana zaten girmiyorum bile. Sen Su an kendine bile yetemezsin. Kaldı ki o çocuk gizlice bebeğe zarar bile verebilir. Sen uyuyormussun. Bence tepkini cok net ve kesin bir dille goster ki gostermissin zaten. Bundan sonrada devam ederlerse kilidi değiştir kocanada verme.:oha: Te Allahım ya

Kayınvalıdemlerle bırlıkte otururken bana hep beraber yapmadıkları kalmadı.
Goruncem evlı bekar
Onlarla bır olup gecemı gunduz ettıler
Ben bu denlı bırıne bırseyler yasatmıs olsaydım yuzsuz gıbı ne kendım gıderım ne cocugumu yollarım .
Aynı evdeyken bunlar tuvslete gıderken kapısını kıtleyen ınsanlar .
Herkes yerını bılecek
Uykuya hasretım artıl
Hastayım , yorgunum.
Hepsını gectım bu cocugu hareketlerınden oturu sevmıyorum .
Esımede ıyıce gırıstım hakettı bunu

Birde bebeğini kucağına mı alıyor :((
Ya birşey diyemem evet çocuk, ama çocuğu da ana baba yetiştiriyor
bu nasıl bir sorumsuzluk
eşinizde de var hata, yani görmüyor mu sizin ne hallerde olduğunuzu da bir de anahtar veriyor

gerçekten küçük dilimi yuttum....
açıkça konuşun eşinizle, yorgunum bitiğim kendi bebeğimizle dahi şuan zor ilgileniyorum birde yeğeninin pekinden koşamayacağım, dinlenme vakitlerim var her kafasına estiğinde bu eve gelemezler de

deli oldum yahu

Kocaman çocuk sizin evde niye oynamak istiyor ki ne saçma. Ne sinir bozucu. Gorumcen laf geciremiyormu acaba? Kocana zaten girmiyorum bile. Sen Su an kendine bile yetemezsin. Kaldı ki o çocuk gizlice bebeğe zarar bile verebilir. Sen uyuyormussun. Bence tepkini cok net ve kesin bir dille goster ki gostermissin zaten. Bundan sonrada devam ederlerse kilidi değiştir kocanada verme.:oha: Te Allahım ya
Evde playstatıon var onun ıcın gelıyor

Back
X