- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi Kelebeginsonu
Sen bilmiyordun ama şimdi biliyorsun değil mi . Bundan sonrası onu değil senin kendini başka bir konumda bulmanı sağlar . Artık bildiğin için görüşmemeni engellemeni tavsiye ederim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukatim suyum Buyum diyorsun ama maşallah kendine laf ettirmiyorsun. Kadın sana söylemek zorunda mi orayı anlamadım ne saçma bi beklenti iyi aldatilinca canım kocam evli diye rapor verelim 2.kadınlara. Ayrıca aldatmış oymuş buymus bos bunlar seni bağlamaz adam evli mi evli bekle bosansin napiosn yap kendi onurunu gururunu düşün boşanmadan sana yanaşan yalanlar söyleyen adama ne kadar guvenilirse tabiki. Ayrıca adam suçsuz da demedim ben ama seni konuşuyoruz şuan bitir diyoruz avukat olmuşsun ama napiim diye bize soruyorsun onu napcaz????Dosya kabarık avukat arkadaşıma sordum o masum acıdığınız kadın bu adamı aldatmış güvenlik kamera görüntüleri dosyada. Ben bu dallasa nasıl düştüm.
Tuhafsin anlamamak için caba harciyorsun resmen. Şuan da biliyorsun şuanda bitirecek sin öncesini yargılayan yokkkkAyrıca insanım sevince kafa başka çalışıyor ya da çalışmıyor. Ayrıca ben devletin verdiği kimliğe bakmışım daha ne yapacaktım pardon. Siz evlenmeden önce müstakbel eşlerinizin peşine dedektif mi taktınız.
Zaten bitirdim diyorım fakat üzgünüm mutsuzum kırgınım öfkeliyim ve itibarımı düşünmesem ona hayatının davasını açardım. Ama kalbimde de aşkı duruyor. Gönlüm bana mı sordu da sevdi. Bende istemez miydim herşeyin başka olmasını. Ben eğitim farkımızı kültür farkımızı filan önemsememiştim. Ona ben senin olduğun her yerde yaşarım derdim Dünyalık tek bir çöpün peşine düşmeden sevdim. aslında ben şunu öğrendim büyük konuşmayacaksın.
Çok büyük bir oyuncuymus çok tehlikeli bir tipAyrıca ailem dahil tüm çevremle tanıştı. Kendi isteğiyle
Benim eşim de kimliğini yenilemedi bekâryazıyorEvliyse kimlikte nasil bekar yazio
15 günde ne boşanmasıOna süre verdim 15 gün. biliyorum boşanacak ama ben beni kandıran bir adamla yapabilir miyim saygımı yitirdim. İkinci eş olmak. O kadını ben unutamam dedim yuva yıkanın yuvası olmaz. Hem senin benim tercihime bırakman gerekirken sen bana emrivaki yaptın. Bana evliyim ama ailenle tanışalım mı dese ben kabul eder miydim.kimseye de derdimi diyemiyorım
Bence bazısı yalancıları seviyoAdam yalancı sahtekar. Bırak. Dünyada erkek mi yok yahu?
Bi de avukatsın öyle miO beni aldatan adinin suçu yok suçlu benim değil mi? Ya da beni bildiği halde bana bunu söylemeyen kadının da günahı yok. Siz bana saydırın. Ben memnun olsam burada olmam. Adam boşanacak bunu biliyorum davasını gördüm ki ben avukatım zaten. Metres menfaat karşılığı birlikte olandır. Benim hamiliğimi mi yapıyor ki metresi olayım.
Tamam adam çok masumDosya kabarık avukat arkadaşıma sordum o masum acıdığınız kadın bu adamı aldatmış güvenlik kamera görüntüleri dosyada. Ben bu dallasa nasıl düştüm.