Bu nasıl aşk

Sen bilmiyordun ama şimdi biliyorsun değil mi . Bundan sonrası onu değil senin kendini başka bir konumda bulmanı sağlar . Artık bildiğin için görüşmemeni engellemeni tavsiye ederim .

Dosya kabarık avukat arkadaşıma sordum o masum acıdığınız kadın bu adamı aldatmış güvenlik kamera görüntüleri dosyada. Ben bu dallasa nasıl düştüm.
Avukatim suyum Buyum diyorsun ama maşallah kendine laf ettirmiyorsun. Kadın sana söylemek zorunda mi orayı anlamadım ne saçma bi beklenti iyi aldatilinca canım kocam evli diye rapor verelim 2.kadınlara. Ayrıca aldatmış oymuş buymus bos bunlar seni bağlamaz adam evli mi evli bekle bosansin napiosn yap kendi onurunu gururunu düşün boşanmadan sana yanaşan yalanlar söyleyen adama ne kadar guvenilirse tabiki. Ayrıca adam suçsuz da demedim ben ama seni konuşuyoruz şuan bitir diyoruz avukat olmuşsun ama napiim diye bize soruyorsun onu napcaz????

Kafa bulmak mı estağfurullah kafayı ben yedim. Bu yaşıma geldim kimselere yüz vermedim birini sevdim o da elime patladı. Sinirlerim bozuldu.

Ayrıca insanım sevince kafa başka çalışıyor ya da çalışmıyor. Ayrıca ben devletin verdiği kimliğe bakmışım daha ne yapacaktım pardon. Siz evlenmeden önce müstakbel eşlerinizin peşine dedektif mi taktınız.

Ayrıca insanım sevince kafa başka çalışıyor ya da çalışmıyor. Ayrıca ben devletin verdiği kimliğe bakmışım daha ne yapacaktım pardon. Siz evlenmeden önce müstakbel eşlerinizin peşine dedektif mi taktınız.
Tuhafsin anlamamak için caba harciyorsun resmen. Şuan da biliyorsun şuanda bitirecek sin öncesini yargılayan yokkkk

Öğrendiğin an bitmeli, konu kapanmalı.

Bak buraya net yazıyorum; birinin aşkından köpek de olsam, gururumu çiğnetmem. Çiğneyeni de anlamam.
İsterse önümde ağlasın, yalvarsın; beni ilişki süresince "Bekar" olduğuna inandırmış, sadece ben değil, benle beraber annemi - babamı da kandırmış, hayatımı yalana çevirmiş bir adamı, çok özür dilerim ama s.ktirle kovarım hayatımdan.
Önce kendime saygım var çünkü.

Zaten bitirdim diyorım fakat üzgünüm mutsuzum kırgınım öfkeliyim ve itibarımı düşünmesem ona hayatının davasını açardım. Ama kalbimde de aşkı duruyor. Gönlüm bana mı sordu da sevdi. Bende istemez miydim herşeyin başka olmasını. Ben eğitim farkımızı kültür farkımızı filan önemsememiştim. Ona ben senin olduğun her yerde yaşarım derdim Dünyalık tek bir çöpün peşine düşmeden sevdim. aslında ben şunu öğrendim büyük konuşmayacaksın.

Zaten bitirdim diyorım fakat üzgünüm mutsuzum kırgınım öfkeliyim ve itibarımı düşünmesem ona hayatının davasını açardım. Ama kalbimde de aşkı duruyor. Gönlüm bana mı sordu da sevdi. Bende istemez miydim herşeyin başka olmasını. Ben eğitim farkımızı kültür farkımızı filan önemsememiştim. Ona ben senin olduğun her yerde yaşarım derdim Dünyalık tek bir çöpün peşine düşmeden sevdim. aslında ben şunu öğrendim büyük konuşmayacaksın.

Aşkından ölen yok, ilkin olabilir, pek çok şeyi paylaşmış da olabilirsiniz.
Doğru biri geldiği an çivi çiviyi öyle bir söküyor ki, "ilkler unutulmaz" klişesine nanik yapıyorsun.
Kırgınlığın geçer, öfken yatışır. Bunlar için sadece zamana ihtiyacın var. E olacakmış olmuş ne yapacaksın?
Acı bir tecrübe, ilişkiler konusunda daha sağlam adımlar atman için seni gelecekteki doğru evliliğine taşıyacak belki de?

Öldür adamı içinde, birkaç ay yaşa matemini, ağla, bağır... Sonra at üzerine toprağı, dik kilometre taşını, hayatına devam et.

Pislik adam birde ailenizle tanışıyor bencil seni ne durumda bıraktığı umurunda değil.aynı olayı en yakın arkadaşım yaşadı kızla 1 yıl çıktı birde bakarım diye kandırdı.sonra ortadan kayboldu.kız üzüntüden kahroldu oldu mu başına birşey mi geldi diye.118 den ev numarasını aradı telefonu karısı acti;)
kendini aptal hissetme o arkadasimda öğretmen ama inanmış kız.
eğer gorusuyorsan kurtar ondan kendini...

ha ha... yine o meşhur yalan. boşanacaktımda falanda filanda... kızlar 2016'dayız artık yemeyin bu zokaları. evli barklı adamlara yem olmayın. konu sahibi sanki hala akıllanmamış gibi.. oysaki adam kedinin iple oynadığı gibi oynamış. gururunu beş paralık etmiş. almış kendine ikinci kadın yapmış. ben olsam o adamın ağzına kanalizasyonu doldururdum.

Kesinlikle kestirip at arkana bile bakma. Bugün karısına yapan yarın da aynısını sana yapacaktır. Belkide yapıyordur. Kanma bu ajitasyonlara kaç kurtar kendini

Ona süre verdim 15 gün. biliyorum boşanacak ama ben beni kandıran bir adamla yapabilir miyim saygımı yitirdim. İkinci eş olmak. O kadını ben unutamam dedim yuva yıkanın yuvası olmaz. Hem senin benim tercihime bırakman gerekirken sen bana emrivaki yaptın. Bana evliyim ama ailenle tanışalım mı dese ben kabul eder miydim.kimseye de derdimi diyemiyorım
15 günde ne boşanması
Yazdıklarımı geri aldım
Sen baya baya kabullenmişsin 2.kadın olmayı
2.eş değil yalnız, 2.kadın. Boşanmayacak zaten bulmuş senin gibisini boşanmadan da oluyo der devam eder

Karısını şimdi seninle aldatan , ilerde seni de başka kadınla aldatacak..adam karakterli olsa , karşına çıktığı anda herşeyi açık açık söyler , boşandıktan sonra seninle olabilirm derdi.ama sen dersenki ben hayatımı mahvetmeye razıyım, ozaman yolun açık olsun canım.şuana kadar olan hiçbirşeyde senin suçun günahın yok ama bunları öğrendikten sonra devam edersen , suçunda günahında büyüğü senin olur.emin ol çocuguda vardır..

O beni aldatan adinin suçu yok suçlu benim değil mi? Ya da beni bildiği halde bana bunu söylemeyen kadının da günahı yok. Siz bana saydırın. Ben memnun olsam burada olmam. Adam boşanacak bunu biliyorum davasını gördüm ki ben avukatım zaten. Metres menfaat karşılığı birlikte olandır. Benim hamiliğimi mi yapıyor ki metresi olayım.
Bi de avukatsın öyle mi
Boşa okumuşsun, benden demesi
Bu adam seni ayakta uyutmuş, uyutuyor, uyutacak

Dosya kabarık avukat arkadaşıma sordum o masum acıdığınız kadın bu adamı aldatmış güvenlik kamera görüntüleri dosyada. Ben bu dallasa nasıl düştüm.
Tamam adam çok masum
15 gün süre vermişsin ya onu bile bekleme
Senle dini nikah kıysın
Bi ara boşanırsa resmi nikahı da halledersiniz
Oldu, iyi geceler

Back
X