- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi bebisimm82
-
Herkes kızmış ama bence eğer diğer eltiyle birlikte oturuyorsa aile haklı
İyi, sakin ve hayırlı evlat olmanın bedeli budur arkadaşım.
Ben kardeşim evlenecek diye varımı yoğumu verdim aileme. Babam bana ve eşime olan borçları dururken kardeşimin mobilya borcunu ödemiş.
İnsana kendi babası ve kardeşi yapıyorsa bunu sana kaynanan yapmış çok mu?
Eşine de kızma ne yapsın adam. Olan ona olmuş asıl...
Herkes kızmış ama bence eğer diğer eltiyle birlikte oturuyorsa aile haklı
Valla ne güzel,ben 8 senedir ev kredisi ödüyorum,yazdıklarını okuyunca bırde nasıl davranayım diye sormuşsunuz ya ?
Bence onları boşver,sende şimdiden çocukların varsa veya yoksa herneyse onlara ev almaya,para biriktirmeye bak,gelinler damatlar rahat etsin ilerde.hakları ama canım dimi ?kiralarda sürünmesin gelinler damatlar...niye tenezzül ediyorsunuzki,sizinki küçükse öncelik abınındır,sız boşalan eve geçin kardeşim kira ödemek istemiyorsan gerçekten...
Ben de buna benzer seyler yasadim. Bnim esimi de ailesi eziyor, ayrimcilik yapiyor. Benim esim de senin esin gibi ailesine kiyamiyor, sakin mizacli biri. Sana akil veremiycem. Ben kusum ailesiyle simdi. Esim de kusmustu ama baristilar.
Merakimi mazur gor, esinin burcu ne acaba? Benimkiyle ayni mi merak ettim.
herkes anayı babayı suçlamış karşı tatarın suçu yok mu onlar sizin ev alacağınızdan haberdardı ama anayı babayı bir güzel kandırmışlar, o eltinden kork ,sinsilik ,ihanet,uyanıklık,dolapçevirme ayrıcada küstahlık ,kıskançlık var
bilemiyorum ne döndüğünü günahları boynuna şu saatten sonra bize söylenen kaynımın stresten hasta olduğu evlilikleri bozulacak vermeseydik demişler. sevgili eltim biz ev almaya kalkışınca çıngar çıkardı herhalde sonuçta böyle yada kaynım ve eltim anlaşmalı böyle söyleyip duygu sömürüsü yapıyolar. ne halleri varsa görsünler.
Kesin sizin eşiniz büyüktür abidir,kaynınız küçük olan ve zavallı konumundaki evlattır:))
Anne baba da ne yapsın tabi küçük olan savunmasız yavrucağızı korumak zorunda.
Ne de olsa sizinki evlilik değil,sizin bu konu yüzünden evliliğinizin sarsıntı geçirme,en azından kavga etme şansınız yok tabi
ne de olsa siz insan evladı değilsiniz taşsınız çünkü!!!
Eltiniz de sizin ev alacağınızı duyunca depara geçmiş hemen maşallah çok aktif kadınmış helal yani herkes yapamaz!!!
Yeri geldiğinde söyleyin hiç çekinmeyin gerçi alınmazlar ama gene de içiniz rahatlamış olur.
Gerisini de Allah'a bırakın...rabbim herkese kendi evini nasip etsin inşallah.
teşekkürler sağolun desteğiniz için. ama burdaki en büyük suç büyüklerin daha başka şeylerde var ev alma konusunda şimdi anlıyorumki bize köstek olmalarının hep bahane bulmalarının sebebi onlara almak içinmiş. sevgili oğulları ve gelinleriyle mutluluk dilerim onlara. ben aradan çekildim şu saatten sonra. eşimide bilemem anası babası sonuçta ama ben görüşmeyi düşünmüyorum. tekrar belirtiyim parayı vermedikleri için değil kandırdıkları için çünkü bazı arkadaşlarım kızıyor.
hakikaten çok kötü ..artık üzülmeyin...görüşmemek olmaz sonra para vermedik gelmiyor derler..
ama açık açık mesafe koyun bundan sonra hiç fikir sormayın mesela..
mevlüt okutun misafir gibi çağırın son gün..anlasınlar artık ''el'' olduklarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?