- Konu Sahibi bebisimm82
-
Eşinin bir suçu yok , ama çözüm onda. Annesiyle babasıyla konuşması gerek..
Olmadı kredi falan çekerek halletmeye çalışın , çok haklısın umutlandıktan sonra olmayınca insanın hevesi kırılıyor.
Bide bu ayrımcılık..
Çok üzüldüm
canım kıyamam yaa ..haklısın valla resmen ayırmak bu..
sen konuş istersen kv kp le çok kırıldık biz evlat değil miyiz gibisinden ama güzelce tabi..istemiyoruz sizden para falan desin eşin..
sen de uzak dur..madem ev öbürüne alınıyor o ilgilensin kvciğiyle..
haklısınız aslında bir anlık öfkem ona patladı o yapı olarak ailesine karşı kendini savunamayan biri daha doğrusu üzülmelerini istemiyomuş ee benim üzülmem neolacak beni takan yok anlayacağınız. cevap için tşkürler..
arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır ev almak için uğraşıyoruz. birtürlü denkleştirip alamadık. eşimin anne ve babası bize destek çıkacaklarını söylediler. ve biz umutlanıp ev bakmaya başladık. ama nedense oturacak olan onlarmış gibi biz bir türlü beğendiğimiz evleri onlara beğendiremedik. bu küçük, bu eski, bu katı alçak hırsız girer vss. bahaneler. vee ben bugün öğreniyorumki parayı diğer kaynıma verip ona ev alınmış. üstelik ben kiradayım. o babasının evinde oturuyor. sakın yanlış anlaşılmasın kıskandığım falan yok. ama siz söyleyin böyle kandırılırmı insan? böyle umutlandırılıp bırakılırmı? eşim sormuş neden önce o ben kiradayım diye kaynım stresten hastalanmış karısı o muhitte oturmak istemiyormuş öyle söylemişler. biz önemli değiliz anlayacağınız. tamam para onun kime isterse verirde ee bana niye söz veriyosun ozaman. çok üzüldüm kırıldım ve onlara karşı nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum şimdi. kızgınlığımı eşimden aldım onunlada baya kavga ettik. onlara karşı nasıl davranayım şimdi siz söyleyin..
arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır ev almak için uğraşıyoruz. birtürlü denkleştirip alamadık. eşimin anne ve babası bize destek çıkacaklarını söylediler. ve biz umutlanıp ev bakmaya başladık. ama nedense oturacak olan onlarmış gibi biz bir türlü beğendiğimiz evleri onlara beğendiremedik. bu küçük, bu eski, bu katı alçak hırsız girer vss. bahaneler. vee ben bugün öğreniyorumki parayı diğer kaynıma verip ona ev alınmış. üstelik ben kiradayım. o babasının evinde oturuyor. sakın yanlış anlaşılmasın kıskandığım falan yok. ama siz söyleyin böyle kandırılırmı insan? böyle umutlandırılıp bırakılırmı? eşim sormuş neden önce o ben kiradayım diye kaynım stresten hastalanmış karısı o muhitte oturmak istemiyormuş öyle söylemişler. biz önemli değiliz anlayacağınız. tamam para onun kime isterse verirde ee bana niye söz veriyosun ozaman. çok üzüldüm kırıldım ve onlara karşı nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum şimdi. kızgınlığımı eşimden aldım onunlada baya kavga ettik. onlara karşı nasıl davranayım şimdi siz söyleyin..
Valla ne güzel,ben 8 senedir ev kredisi ödüyorum,yazdıklarını okuyunca bırde nasıl davranayım diye sormuşsunuz ya ?
Bence onları boşver,sende şimdiden çocukların varsa veya yoksa herneyse onlara ev almaya,para biriktirmeye bak,gelinler damatlar rahat etsin ilerde.hakları ama canım dimi ?kiralarda sürünmesin gelinler damatlar...niye tenezzül ediyorsunuzki,sizinki küçükse öncelik abınındır,sız boşalan eve geçin kardeşim kira ödemek istemiyorsan gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?