Bu nasıl baba

Obsesifanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
66
45
88
34
Lütfen okuyun bi akıl verin ben mantıklı dusunemiyorum.eşimin babası(özellikle böyle diyorum ) istanbula diger oğlunun yanına gelmiş. Bizde yakın bir ilcedeyiz. Bu hafta sonu normalde bize geleceklerdi abisinin eşi falan neyse sebebini bilmiyorum vazgectiler. Eşimde dedi ki biz dedi çocukla gideriz sen çalışıyorsun zaten. Tamam dedim. Dün bi anda baktım eşim morali çok bozuk ne oldu falan dedim biraz usteleyince anlattı. Babası annesine aratmış eşimi işte gelmesin istemiyorum falan diye sebep ben gitmiyorum diye. Ya bu nasıl iş insan çocuğuna nasıl böyle bişey der hala aklım almıyor. Ben sakin kalmaya çalıştım eşime de dedim ilk zamanlar olsa şimdiye çılgına dönerdim diye ama ben sana artık birsey yansıtıp huzursuzluk çıkarmayacam sende bana yansıtma sonuçta sen onların cocuklarisin nasıl derler böyle bişey ben anneme sen 20 yıl gelmesen kızım sende gelme demez. Neyse 30 dk geçmeden aramış babası özür dilemis. Şimdi niye bunu anlattım biraz eşime açıkçası kızginim söyle kavga edip tartismasın ama arayıp baba sen ne diyon ben senin çocuğunum çalisan bayan ne demek o gelmiyorsa gelme sırf millete işte geldi diyip isim için beni mi harciyorsun bunu demek yalnış mi zor mu? Düşünüyorum başka bir konu olsa bu adam yine böyle bir tepki mi verecek. İçim öyle bir soğudu ki elim bişey tutmuyör.

Size yansıtılmamış sizin takılmanız gereken bi hadise değil. Onlar baba oğul aralarında hallederler siz canınızı sıktığınızla kalırsınız hic sallamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…