SABAHIN BU SAATİNDE SİNİRDEN ÖLCEM SANKİ Bİ İNSAN NASIL bu kadar ANLAYIŞSIZ olur yaa eşim herşeyi herkesi bırakıp evde oturayım istiyor hiç bir sosyallik olmadan bende yapamıyorum sıkıldım ve sohbetlere başladım komşularımla ama beyefendi bu durumdan rahatsız çok vaktimi alıyormuş istemiyormuşş onu kırmak istemiyorum ama ben onun gibi olamam ki ne yapıcam ben yaa ne demeliyim nasıl davranmalıyım bi akıl verin lütfen
SABAHIN BU SAATİNDE SİNİRDEN ÖLCEM SANKİ Bİ İNSAN NASIL bu kadar ANLAYIŞSIZ olur yaa eşim herşeyi herkesi bırakıp evde oturayım istiyor hiç bir sosyallik olmadan bende yapamıyorum sıkıldım ve sohbetlere başladım komşularımla ama beyefendi bu durumdan rahatsız çok vaktimi alıyormuş istemiyormuşş onu kırmak istemiyorum ama ben onun gibi olamam ki ne yapıcam ben yaa ne demeliyim nasıl davranmalıyım bi akıl verin lütfen
Öncelikle sizi anlıyorum,kıskançlık sevgiliyken hoşunuza gitse de evlenince problem haline geliyor. Canınızı sikmayin ve sebebini sorgulayin. Ayrıca üzerinizde baskı kurmaya çalışırken kendisi de mi asosyal?
Günaydın :) sakin ol canım sabah sabah.. Seni olduğun gibi kabul etmeli.. Sosyal ve arkadaş çevresini seven vir insansan bunu kısıtlamaya hakkı yok..Al karşına güzelce konuş..Beni değiştirmeye çalışma de (hep erkekler der ya :) )
Çok vaktini almasından kasıt nedir? İşlerini yetiştiremiyor musun.. Anlamadım.. Günlük işlerini bitirir komşularınla oturursun buna da karışılmaz yani!!
aynen kendi asosyal okuldan geliyor bütün gün evde başka hiç bişey yapmıyor internet dışında evde olması güzel ama bu kadarda değil yani
hayır herşeyini yetiştiriyorumm bi sıkıntım yok bu konuda ama başkalarına vakit ayırmamı istemiyor bende sinir oluyorum o böyle dediği zaman surat asıyorum o zaman bişey demiyor sonra da ben kendime kızıyorum niye bişey demedim diye bilmiyorumm işte nasıl davranmalıyımm
ona vakit ayırıyor musun? yoksa ona ayırdığın vakitten kısıp da mı komşularına gidiyorsun? he bir de, eşin niye gidiyorsun gitme falan derse sen internette takılıyorsun konuştuğumuz görüştüğümüz mü var de bence. o da senle ilgilensin :)
bizde tartıştık
ben sosyal degilmişim dışarı çıkmıyomuşum
gören eşimin beni eve kitledigini sanacakmış sanane yahu ben evimde mutluyum ne diye karışırlar bilmem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?