A ABIHAYAT Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 117 8 66 İstanbul 3 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ABIHAYAT #21 krizantem_0 .!.: aynen ya ben de evi çok seviyorum zaten burda yabancıgelinim arkadaşımda yok.eşim kızıyo nie evde duruyosun çık gez alışveriş yap diyo ya..işte insanlar birbirinden çok farklı Genişletmek için tıkla... keşke bana da dese:)
krizantem_0 .!.: aynen ya ben de evi çok seviyorum zaten burda yabancıgelinim arkadaşımda yok.eşim kızıyo nie evde duruyosun çık gez alışveriş yap diyo ya..işte insanlar birbirinden çok farklı Genişletmek için tıkla... keşke bana da dese:)
krizantem_0 Kem alat ile kemâlat olmaz! Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2013 888 81 123 4 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ABIHAYAT #22 ABIHAYAT .!.: keşke bana da dese:) Genişletmek için tıkla... ya ben de diyom ki herkes karısını eve sokmaya çalışıyo sen evden çıkarmaya çalışıyon ne acayipsin diyom ne görüyon evde olmamdan...
ABIHAYAT .!.: keşke bana da dese:) Genişletmek için tıkla... ya ben de diyom ki herkes karısını eve sokmaya çalışıyo sen evden çıkarmaya çalışıyon ne acayipsin diyom ne görüyon evde olmamdan...