Bu işlerii pek anlamam ama bana çok saçma geldi canm daha yeni girmişşin verme.. Cıkarsın cnm bı sorun olcagnı sanmam
eğer sigortalı isen seni 15 gün daha çalıştırma hakkına sahip olabilirler bir sor çalıştığın yere ve parayı da verme
ben bu işin bu şekilde yürüdüğünü bilmiyordum bu çalışma ortamı bana göre değil falan de zaten market işi olduğundan çok üstüne gelmezler canikom ihtiyacı varsa 15 gün daha çalıştırır ama fazla elemanı varsa ondan da yırtarsın sıkma canını
yaşın küçükse ailem izin vermiyor falan diyebilirsin ama bu kadar küçük işletme ise yasal haklarından pek haberi yoktur
Benim bildiğim normalde o şekilde tarihi geçen, bozulan bayatlayan ürünleri,
firmalar geri alıyor.
Bence o mağaza sorumlusu sizi oyuna getirecek.
Hem firmaya iade edecek, hem de sizlerden de 50 lira koparmış olacak.
Magaza müdürü falan yok mu onunla paylaşın....
yaşıt çıktık:) bende hem öğrenciyim hem çalışıyorum oradan biliyorum ama yeni eleman olduğun için biraz mızmızlan babam izin vermiyor falan çalışmama bu son 50 lira olayına da çok kızdı falan de adam aileyle uğraşmayı pek göze alamaz en azından bi dene
Merhaba,
ilk 2 ay deneme suresidir.bir neden belirtmeden isten ayrilma hakkiniz var su an.
0-6 ay arasi calismis olsaydiniz,istifanizdan 2 hafta once bildirmeniz gerekirdi.
mağaza sorumlusunun yapmak istediği şey şu tatlım:
bozulan ürünleri onun üstü sorar; sen neredeydın neden kontrol etmedin diye.
yani sorumlu kişi de; sizin o yerde ki sorumlunuz da suç
o da ürünleri satılmış gibi gösterip çöpe atar ya da başka bir şey yapar.
çünkü paralar kasaya girmiştir yani sizden alınan paralar.
hem de o kadar para bana saçma geldi.
banvit tezgahı sizde mi açmış??
sakın vermeyin.
öyle bir şey olamaz.
adam sizden para toplayıp açığını kapatacak.
şikayet et direk yetkili kişiye.
aynen canım fire olarak yazmıcakmıs dedıgın gıbı satılmıs olarak gosterılcekmıs yarın muhakkak ıstıcek para benım bısıler demem lazım ben burayı veremem zaten burda baslayalı bı hafta oldu ıslerı yenı ogrenıyorum falanmı desem vermıcem canım zaten cok fazla dedıgın gıbı aıleme soledım onlarda sınır oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?