eğer sesinizi çıkarmazsanız kırılan ürünü de ödettirir.
canım mağaza deneyimim var o ürünlerin hepsi irsaliye ile iade ediliyor , isterse 4 ay geçsin iade almak zorunda ama bir arkadaşın dediği gibi kendisi sorumlu olacağından satılmış olarak göstermek istedi sanırım , işten dilekçe verip çıkarsın ,2 ay deneme süren dolmadıysa sorun yok dolduysa 15 gün önceden belirtmen lazım, bunu merkeze bildirmeni tavsiye ederim kimse çalışanından para alamaz
haklısın canım ben ılk defa boyle bsey duyuyorum ne sacma bısı endısındende ornek verıyo falan bızde hep verıyoduk dıye ben veremem kardesım o kadar boşa para bızım takıp etmemız falan gerekıyomus urunun tarıhı yaklasınca haber verıp satmaya yonelık bısıler yapılabılırmıs ama takıp edılmemıs alınmamıs soyledıgıde buydu
merkezi ya da bölge şubeyi arayıp bundan bahset.
yaptığı akıllılık yanına kar kalmasın.
insanlar da ihtiyaçtan işe giriyor.
vereceksem neden kazanmak için uğraşayım ki?
sağol canım yok daha 8 gun falan oldu bende 1 inde maasımı alıp cıkmak ıstıyorum yapamam yanı burda ewt canım bıldırıcem yarın tekrar ısterse ben gereklı acıklamamı yaparım ha olmadımı devammı edıyo ust bırımlere ıletıcem
başkaları yapıyor diye sizi kandırmak istemiş.
o adam oradan sürülür bile.
n kadar büyük risk aldığının farkında değil.
kesinlikle verme.
babam araştırıcak falan de.
eğer varsa böyle bir şey maaştan sonra veririm de.
bence çıkmayı kafana koyduysan direk üst birimlere bildir.
başkalarının da canını yakmasın.
blsinler yani nasıl bir sorumlu-sorumsuz personellerinin olduğunu
yanımda calısan bı personel daha var onada yarın solıcem vermezse oda bısıler yaparız dıye dusunuorum canım hayır cok ıyıler gercekten banada cok yardımları oldu ıyı davranmaları falan ama bugecekı bu konusmadan sonra hepsı gıttı yanı
iyi olmalarının sebebi bu olmasın?
çünkü iş yerinde iyi birilerini bulak zordur.
canım kardeşim restorant işletiyorum daha önce markette de çalıştım sana yardımcı olayım çünki haksızlığa tahammül edemem
1-et ürünleri şoklu olduğu için son kullanma tarihleri yoktur derindondurucuda kurban bayramında sakladığımız etlerden yola çıkarsan anlarsın demek istediğimi
2-et dışarda kalmış sıcaktan bozulmuş ise firma değiştirme yapmaz hata marketindir. ama üründe deformasyon yoksa sadece tarihi geçmişse birebir değişim ve iade almak zorundalar.
3-senden para alamazlar bu parayı kasa açığı için istemiş olabilir yada aklıma kötü şeyler geliyor.
4-ilk girdiğinde sözleşme imzaladıysan şartlarına bakman gerekiyor eğer deneme süresinde isen dilekçe yazıp iş akdini fesh edebilirsin sorun yok ama deneme süresi belirtilmemiş ise ve sgk girişin yapıldı ise 15 gün öncesinden işi bırakacağına dair ibraname doldurup bildirmen gerekiyor.
bızdekıler tavuk canım sadece tarıhlerı gectı iade için yazamam artık dedı cok yazılmıs cunku bunlarıda yazarsam hakkımda savunma yaparlar dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?