Bu nasıl bi vicdansızlıktır... Bir anne 3 çocuğuna birden nasıl kıyabilir?????

İşte biz anlayamıyoruz nasıl bir travma bunları yaptırtır bir anneye ? Bizim ağzımız açık bu kadar da olmaz dediğimiz neler yaşıyor , yaşıyor da konuşamıyor batıyor bataklığa kadınlar. Anne kesinlikle haklı dediğim de yok .Sadece hiçbirimiz onun yaşamını bilmiyoruz bilemeyiz.

arkadaşlar, şu an sinirden elim ayağım titriyo. Az önce internette bi haber okudum. Bi anne çocuklara sakat olduğu için 2 kızınıda boğarak öldürmüş, 3. kızınıda hastanede boğarken yakalanmış. Bu nasıl bi anneliktir, bu nasıl bir vicdandır. Hayvanlar bile yavrularını korurken bir anne 3 çocuğuna birden nasıl kıyabilir. Sakatda olsa onlar senin canın ciğerin o çocuklar çırpınırklen hiç mi için yanmadı be kadın..O kadar sinirli ve üzgünümki kelimeler parmaklarımın ucunda tıkandı kaldı... Çok kötüyüm.....

ben de dün gördüm haberi,izleyemedim,o bebeğin çırpınışlarını gördüğümde,o insan değil ya ne olduğu belirsiz yaratık,hayvan bile diyemiyorum çünkü hayvanlar bile yavrularını düşman bellediklerinden sakınır saklar..yüce rabbim böylelerine ''yavrular'' vererek,onları ''anne'' gibi yüce bi sıfata layık görmüş.ama bunu anlamayacak kadar insan değiller!!!!!!o kadını bana verseler ahhh bi verseler,etlerini liğme liğme ederdim

Daha neler neler var su hayatta gun gectıkce neler duyuyor goruyorum artık hıcbırseye sasırmıyorumm

cocuklari belli zaman araliklariyla oldurmus. psikolojik rahatsizligi hic duzelmeyen bir insan olsa buna rapor verilirdi. arada duzeliyorsa da ne yaptigini hatirlar bir caresine bakardi iki cocuk daha yapip onlari da oldurmek yerine.

ikinci cocugun oldugunu sandiginda babasini cagiriyor olmedigini anlayinca tekrar boguyor ayni gun icinde. neden kesmiyor? neden kimse gorur diye korkup hastanedekini oyun oynuyor gibi yapiyor.

belki depresyondadir, yahu birak sizofren bıle olsa arada duzeldıgı zamanlarda evladını oldugune pısman olur acık verırdı. kadının canılıgıne ınanmak ıstemıyor devlete atıyorsunuz topu. dogar dogmaz bebegı cope atanlar da mı sızofren? dayaktan oldurenlerde mı? bırı bunu kopege yapsa ortalıgı yıkarsınız hayvan hakları dıye. ınsana yapılınca suc cevrede suc devlette.

bellı yıl aralıklarla planlı yalanlı dolanlı evladını oldurup sonra da pısman olmayan kısı ne hastası oluyor acaba bır de buna acıklık getırın
Bence hayvan haklarını bu işe karıştırmayın çünkü birisi gidip bir köpeği katlederse bunun HİÇ BİR CEZASI yok, hayvan hakları diye bağıranlar da bu yüzden bağırıyor zaten.
Kaldı ki Türkiye'de 15 yaşındaki kıza tecavüz edenler aklanıyor paklanıyor, koruma talep eden kadınlar artık nasıl korunuyorsa eski kocaları tarafından öldürülüyor, ayen beyan videolu kanıtı olan cani bir kadın bile aklanıyorken biz sadece belanın Allah'tan gelmesini istiyoruz çünkü ülkemizde dünyevi bir adaletin olduğuna inanmıyorum ben. Hayvan olsun insan olsun canın hiç bir önemi yok, önemli olanlar alkol yasağı, ertesi gün hapı yasağı bilmem ne yasağı. Öldürmek serbest, tecavüz serbest...

ben de dün gördüm haberi,izleyemedim,o bebeğin çırpınışlarını gördüğümde,o insan değil ya ne olduğu belirsiz yaratık,hayvan bile diyemiyorum çünkü hayvanlar bile yavrularını düşman bellediklerinden sakınır saklar..yüce rabbim böylelerine ''yavrular'' vererek,onları ''anne'' gibi yüce bi sıfata layık görmüş.ama bunu anlamayacak kadar insan değiller!!!!!!o kadını bana verseler ahhh bi verseler,etlerini liğme liğme ederdim

hayir o kadin zaten ayri bi yaratik da o koca denen müstevveteye noluyo, inanmamis beyfendi esinin bunu yaptigina sikayetci degilmis!

Kadını falan savunduğumuz yok. Sadece büyük konuşmayalım kınamayalım kınadığımızı yaşamadan ölmeyiz diyorum.

Son düzenleme:
e bu kadının kocası 5 yıl da hiç mi anlamamış (varsa tabii) psikolojik rahatsızlığı olup olmadığını,3 tane çocuk yapmışlar bi de..hadi cinnet falan olsa diyeceğim kadın ne yaptığının farkında değil,yine de bu durumu normalleştirmez de..yazık ya biz anne olalım diye kırk takla atalım,duruma bak..bu tarafın öbür tarafı da var ama..

Kadını falan savunduğumuz yok. Sadece büyük konuşmayalım kınamayalım kınadığımızı yaşamadan ölmeyiz diyorum.

Kınamayalım dediğiniz kişi bir 'katil'
Bu sıfat daha da kötüleşebilir mi bilmiyorum ama, bir 'bebek katili'

Kadına kim bilir neler yaşadı şeklinde yaklaşımlar beni inanılmaz irrite etti, videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.

Kınamayalım dediğiniz kişi bir 'katil'
Bu sıfat daha da kötüleşebilir mi bilmiyorum ama, bir 'bebek katili'

Kadına kim bilir neler yaşadı şeklinde yaklaşımlar beni inanılmaz irrite etti, videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.[/QU
Ben zaten izledim tüylerim diken diken oldu fakat öyle bir yansıtıyorsunuz ki çok hoşuma gitmiş gibi . Çok kötü bir durum ama benim demek istediğim şey şu hangi anne aklıselim bir haldeyken böyle bir şey yapsın.

Bence hayvan haklarını bu işe karıştırmayın çünkü birisi gidip bir köpeği katlederse bunun HİÇ BİR CEZASI yok, hayvan hakları diye bağıranlar da bu yüzden bağırıyor zaten.
Kaldı ki Türkiye'de 15 yaşındaki kıza tecavüz edenler aklanıyor paklanıyor, koruma talep eden kadınlar artık nasıl korunuyorsa eski kocaları tarafından öldürülüyor, ayen beyan videolu kanıtı olan cani bir kadın bile aklanıyorken biz sadece belanın Allah'tan gelmesini istiyoruz çünkü ülkemizde dünyevi bir adaletin olduğuna inanmıyorum ben. Hayvan olsun insan olsun canın hiç bir önemi yok, önemli olanlar alkol yasağı, ertesi gün hapı yasağı bilmem ne yasağı. Öldürmek serbest, tecavüz serbest...

ben hayvanlar öldürülünce ses çıkarmayın mı demek istedim? o sözü neye karşılık yazdım?

çünkü bir insanın psikolojik rahatsızlığı olmadan bir köpeği boğabileceğine inanılıyor da, insanı boğabileceğine inanılmıyor.

kabul etmek zorundayız, bu dünyada vicdansız insanlar da var. benim gözümde, bir köpeği boğan cezasından korkmasa bir insanı da boğabilir, merhamet herşeye merhamettir.

ben hayvanlar öldürülünce ses çıkarmayın mı demek istedim? o sözü neye karşılık yazdım?

çünkü bir insanın psikolojik rahatsızlığı olmadan bir köpeği boğabileceğine inanılıyor da, insanı boğabileceğine inanılmıyor.

kabul etmek zorundayız, bu dünyada vicdansız insanlar da var. benim gözümde, bir köpeği boğan cezasından korkmasa bir insanı da boğabilir, merhamet herşeye merhamettir.

katılıyorum,bana göre de bir insanı öldüren de bir hayvanı öldüren aynı karaktersizlikte,aynı caniliktedir..ama çocuğunu bu şekilde planlayarak öldüren bir anne için burada kullanılacak sıfat yok!!!

Kadın hakkında ne yorum yapsam bilemedim, videoyu izleyemedim içim almaz, ben hayvanlarla vs.. ile ilgili gönderilen videoları bile açamıyorum içim dayanmıyor. Gerçekten hasta mıdır, bunu neden yapmıştır bilemiyorum ama çevresindeki insanların, babanın ve en çok da devletin bu konuda çok büyük açıkları var.

Çocukların biri öldü araştırmadınız, ikincisi öldü hiç mi dikkatinizi çekmedi. Ülkemizde ölüm bu kadar kolay, hiç bir soruşturma yok, bu çocuk neden öldü diye sormak yok. Sadece anne değil, bunu görüp de sorgulamayan herkes hatalı. Ölen yavrular birer melek, bu dünya da tutunamadılar ama ahirette en güzel yerlerde olacaklar buna inancım tam ama içim acıyor ya.

Dün yolda yanıma 10 yaşlarında bir çocuk yanaştı, bir şey söyleyecek söyleyemiyor dur dedim sakin sakin anlat. Abla dedi para istemiyorum bana simitçiden bir simit alır mısın, dizlerimin bağı çözüldü çünkü ben o sırada yeğenimin doğum gününe gidiyordum, her şeyi o kadar fazla ki ablamla ne alsak diye saatlerce düşündük ama karşımıza çıkan çocuk aç. Açlık neye benzer, çıldırıcam. Ailesi nerde, devlet nerede, insanlık nerede arkadaş ya, bu çocuk boğazı düğümlene düğümlene bir simit isterken insanlık nerede ....

Milyonlarca çocuk işkencesi var bu ülkede, kimseye dokunmuyor, o yüzden ölen de dokunmuyor. Sadece o çocuğa kıyan anneye değil, onu bu hale getiren tüm şartlara, çevresindeki tüm insanlara, gözünü kapatıp sorgulamayan herkese ahım var.

Olay vahşet, çok üzücü ama dikkatimi çeken bir durum daha var. Bu çiftin çocukları hep hastalıklı doğmuş belli ki genetik bir sorun var 2. çocuğun hastalığı ortaya çıktığında ve teşhis koyulamadığında bu durumun araştırılması gerekirdi ve çiftin bir daha çocuk yapmaması tembihlenebilirdi.

Ayrıca olay anne cinneti değil, kadın planlı ve kasti davranmış, çocukları hasta olduğu için istememiş, kurtulmak istemiş, böyle insanların kısırlaştırılması gerekiyor. Bu olay ortaya çıkmasaydı bu kadın 4. yüde doğurur aynı şeyi yapardı.

Son düzenleme:
Back
X