Kadın hakkında ne yorum yapsam bilemedim, videoyu izleyemedim içim almaz, ben hayvanlarla vs.. ile ilgili gönderilen videoları bile açamıyorum içim dayanmıyor. Gerçekten hasta mıdır, bunu neden yapmıştır bilemiyorum ama çevresindeki insanların, babanın ve en çok da devletin bu konuda çok büyük açıkları var.
Çocukların biri öldü araştırmadınız, ikincisi öldü hiç mi dikkatinizi çekmedi. Ülkemizde ölüm bu kadar kolay, hiç bir soruşturma yok, bu çocuk neden öldü diye sormak yok. Sadece anne değil, bunu görüp de sorgulamayan herkes hatalı. Ölen yavrular birer melek, bu dünya da tutunamadılar ama ahirette en güzel yerlerde olacaklar buna inancım tam ama içim acıyor ya.
Dün yolda yanıma 10 yaşlarında bir çocuk yanaştı, bir şey söyleyecek söyleyemiyor dur dedim sakin sakin anlat. Abla dedi para istemiyorum bana simitçiden bir simit alır mısın, dizlerimin bağı çözüldü çünkü ben o sırada yeğenimin doğum gününe gidiyordum, her şeyi o kadar fazla ki ablamla ne alsak diye saatlerce düşündük ama karşımıza çıkan çocuk aç. Açlık neye benzer, çıldırıcam. Ailesi nerde, devlet nerede, insanlık nerede arkadaş ya, bu çocuk boğazı düğümlene düğümlene bir simit isterken insanlık nerede ....
Milyonlarca çocuk işkencesi var bu ülkede, kimseye dokunmuyor, o yüzden ölen de dokunmuyor. Sadece o çocuğa kıyan anneye değil, onu bu hale getiren tüm şartlara, çevresindeki tüm insanlara, gözünü kapatıp sorgulamayan herkese ahım var.