bu nasil bir adam boylee????(çıldırmak üzereyimmmm)

gnshusna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
593
97
118
Kizlar gunaydin sabah sabah okadar sinirr ve okadar kinle uyandimki,delirmek üzereyim..2 senelik evliyim ve hala oturmadi evliligimiz.hos bu adamla nasil oturur onuda bilmiyorum ben ama.sizden destek istiyorum nasil davranicagimi bilmiyorumm ben artik.yalniz kocami ne yapsada cok seviyorum ben lutfenn desteklerinizi ona gore verin.benim amacim evliligimi saglam ve guzel bi sekilde oturtmak.oncelikle 1 gun oncesi gece icin hazirlanip suslendim bebek yagiyla bir guzel yaglandim ve oturup onu bekledim.beni goren kocam birak yanasmayi cook guzel olmussun bile demedi.tek soyledigi laf cok yorgunum hadi uyuyalim.biraz ustune gittim hadi bebegim diye sabah cok erken bi saatte istanbula gidecegi icinn kalkamam yatalim lutfen demelere basladi.bende kustum yattik.sabahlari ben esime bir bardak pekmezli sut yaparim ertesi sabah ben kalkmadim ona kalk dedim.sen kalk once diyonce ise benmi gidicem sen kalk dedim baktim kustugumu anlayinca bu bi saymaya basladi.kopek gibi calisiyorumm hic anlayisli ddegilsin bilmem nelere sutu de istemedi.bundan sonra hicbisey yapma istemiyorum senden beklemiyorum artik hicbisey kendi isimi kendim gorurumm bilmem ne.kapiyi carpti gitti.bende aradim pesinden ben birlikte olmadik diye degil beni kadin yerine koymadigin icin kirildigimi soyledim.(yaglanmamla bile dalga gecti kizlar.kendi makinelerinin yagine benzetti bebek yagini)bir sat suslen ugras aldigin karsiliga bak.gonul alinmasi gerekirken kustu hayati zindan ediyo bide.bu sabahta sut goturdum yine icmiyprum ben kendi isimi kendim hallederim dedi.bende ozur dilerim tamam hicbisey beklemiyorum senden ne kadin gibi nede karin gibi hissettir dedim.istanbula ailemin yanina gidicektim 15 tatilde kendisi pazartesi is için tura cikiyo ve beni aileme yollamiyo simdi deli olucam kizlarr yardim edin.ben bunu hak edicek sekildemi konusup davranmisim??cok yoruldum artik hep boyle hep uzulmekten aglamaktan okadar yoruldumki 2 yilldir:(

Özel bir soru; hep siz mi yaklaşıyorsunuz eşinize ? Geri çevirmesi sık mı oluyor ?

siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmak çok yorucu. hakikaten insanın takati kalmıyor hiçbir şeye, kimi zaman. bu konuda anlayışlı olmanız gerektiğini düşünüyorum. bunun yanında size kadınlığınızı hissettirmemesi sık olan bir şey mi? her zaman ve uzun zamandır mı yapıyor? bu arasıra gerçekleşen bir şeyse sizin kadın yerine koymadığını düşünmek gerçekçi değil. çoğu zaman oluyorsa hoş bir durum değil tabi ki, artı özeninizi görmemesi hayal kırıklığına uğratıcı... en azından özeninizi vurgulayabilirdi, teşekkür edebilirdi. sizin anlayışlı olmanız gerektiği kadar onun da ruhunuzu okşaması önemli. oturup selim kafayla konuşursunuz ve yapıcı uygulayıcı kararlar alırsınız umarım.

canım erkekler bebek gibidir ne kadar ilgi göstersen daha fazlasını ister,15 tatile daha zaman var bu süre zarfında barışır ve ilişkiniz hakkında konuşursunuz ama sakın barışmadan ailenin yanına gitme araya mesafe sokmayın.

Bende sizin yerinizde olsam küserdim ne kdr onur kırıcı bi durum. Bence özür dilemekte hata yapmışsınız. Evet çok seviyosunuz ama biraz da onun hatasını görmesi gerekir bence. Ben süslenip püslenecem bütün gün kocamı beklicem o bnmle yağ sürdüm die dalga geçecek suratıma bakmıcak. Evet yorgun olabilir anlayabilirim bunu ama 2 güzel söz edebilirdi size.

Kendi canları istediğinde yorgunluk falan dinlemiolar 2 dk.da hallediolar işlerini çok ayıp etmiş bence eşiniz.

Sizde belli ki sevginizden dolayı alttan almışsınız. Ama bence sizin özür dilemeniz onu kendi içinde haklı kılmış. Akşam eve geldiğinde alın karşınıza anlatın neden kırıldığınızı ama sakin bi şekilde yada yanına uzanıp anlatın hafif bi tonla. Ama asla özür dilemeyin yapmadığınız bişi için.Siz yine kalkın yrn sabah yapın ona sütünü elbet içecektir yrn olmasa diğer gün.

Ztn annenize göndermemesi büyük bi olay bnm gözümde. Böyle erkekleri asla anlamıorum. Hem evde yok hemde annenize izin vermio.

Şikayetin sadece bu olsa yani bu durum süreklilik göstermiyorsa bence tepkin biraz fazla olmuş..insan yorgun olabilir bu kabul edilebilir ama eşinin burdaki hatası sen bu kadar özenmişken dalga geçmesi olmuş , makina yağına benzetmiş filan..bana kalırsa sadece bu tavrı için kırıldığını söylesen ve böyle tavırların senin hevesini kırdığını aynı tavır devam ederse bi daha böyle süslenmenin vs içinden gelmeyeceğini kocanı hissettirsen yeterdi bence..

Kizlar gunaydin sabah sabah okadar sinirr ve okadar kinle uyandimki,delirmek üzereyim..2 senelik evliyim ve hala oturmadi evliligimiz.hos bu adamla nasil oturur onuda bilmiyorum ben ama.sizden destek istiyorum nasil davranicagimi bilmiyorumm ben artik.yalniz kocami ne yapsada cok seviyorum ben lutfenn desteklerinizi ona gore verin.benim amacim evliligimi saglam ve guzel bi sekilde oturtmak.oncelikle 1 gun oncesi gece icin hazirlanip suslendim bebek yagiyla bir guzel yaglandim ve oturup onu bekledim.beni goren kocam birak yanasmayi cook guzel olmussun bile demedi.tek soyledigi laf cok yorgunum hadi uyuyalim.biraz ustune gittim hadi bebegim diye sabah cok erken bi saatte istanbula gidecegi icinn kalkamam yatalim lutfen demelere basladi.bende kustum yattik.sabahlari ben esime bir bardak pekmezli sut yaparim ertesi sabah ben kalkmadim ona kalk dedim.sen kalk once diyonce ise benmi gidicem sen kalk dedim baktim kustugumu anlayinca bu bi saymaya basladi.kopek gibi calisiyorumm hic anlayisli ddegilsin bilmem nelere sutu de istemedi.bundan sonra hicbisey yapma istemiyorum senden beklemiyorum artik hicbisey kendi isimi kendim gorurumm bilmem ne.kapiyi carpti gitti.bende aradim pesinden ben birlikte olmadik diye degil beni kadin yerine koymadigin icin kirildigimi soyledim.(yaglanmamla bile dalga gecti kizlar.kendi makinelerinin yagine benzetti bebek yagini)bir sat suslen ugras aldigin karsiliga bak.gonul alinmasi gerekirken kustu hayati zindan ediyo bide.bu sabahta sut goturdum yine icmiyprum ben kendi isimi kendim hallederim dedi.bende ozur dilerim tamam hicbisey beklemiyorum senden ne kadin gibi nede karin gibi hissettir dedim.istanbula ailemin yanina gidicektim 15 tatilde kendisi pazartesi is için tura cikiyo ve beni aileme yollamiyo simdi deli olucam kizlarr yardim edin.ben bunu hak edicek sekildemi konusup davranmisim??cok yoruldum artik hep boyle hep uzulmekten aglamaktan okadar yoruldumki 2 yilldir:(

İsteksiz olduğundan espriye vurup geçiştirmeye çalışmıştır diye düşünüyorum.. Kırılmakta haklısın ama keşke sabah terslemeseydin..insan güne başlarken,işe giderken biraz olsun rahat olmak istiyor.. Mesela ben de bazen küserim ama eşimden önce kalkıp kahvaltısını hazırlarım.. sadece zorunluluk dışında konuşmam.. O da anlar..

Amaç kinlenip ceza kesmek intikam almak değil,sadece kırıldığımı belli etmek... :ssz:

Bence bir süre o seni isteyene kadar yanaşma,uzakta durma,tersleme de... ama biraz zaman ver.. yumuşasın..gitmesine yakın seni ailenin yanına gönderir diye düşünüyorum.. öfkeyle konuşmuştur...

Bir de haklı olduğun noktada sakın özür dileme,sadece konuşmaya başla... özür dilersen,o zaman bak dize getirdim moduna girer.. Her tartışmada,yok ben çalışıyorum,nankörsün...vs. sömürür duygularını.. Bu arada dünyada çalışan tek kişi o değil.... isteksizliğin bahanesi değil yani..bu sizin özeliniz,sorun da sizin aranızda.. Bence.. :ssz:

ben büyük bir sorun göremedim,karşılıklı olarak anlayışsızlıktan süregelen küsmeler var bence..

eşin o gün gerçekten yorgun olabilir senin küsmek yerine biraz daha anlayış göstermen gerekirdi.eşinin de biraz daha kibar davranması ve çocuk gibi küslüğü uzatmaması gerekirdi.

bence hatalarınız karşılıklı ama küsmeleriniz hiç hoş değil.belki farkında değilsiniz ama bu ufak küsmeler evliliği çok yıpratıyor aslında.

sadece şuna takıldım,neden yarıyıl tatilinde ailenin yanına gitmene izin vermiyor? sırf bu olay için seni böyle engelleyemez.

kocanın halinden ancak çalışmaya başlayınca anlarsın.
hergün sabahın köründe çık işe git. birsürü şeyle uğraş. kafanda onlarca tilki dönsün.
yorgun argın eve gel bakalım. :37::37::37:
hakzıssın arkadaşım.
evliliğin rayına otursun istiyorsan anlayışlı olacaksın :31:

Sadece anlattiginiz olaya yorum yapacagim

Olayda anlayissiz yaklasan siz olmussunuz ,
esiniz durumunu acikladigi halde israr etmissiniz ,
bunda kirilacak bir sey yok bence .
Ama bebek yagiyla dalga gecmesi de ilginc.
Tamam ben de sevmem bebek yagini, vucutta emilmiyor, gercekten vicik vicik oluyor ama bunu da guzelce ifade edebilirdi

bebek yagi yerine bebek losyonu kullanin, mis gibi de kokuyor :)

Ailenizin yanina neden gondermedigini anlamadim,
sanirim tam anlatmadiginiz seyler var...

Bence ortada bu kadar abartılacak bişey yok...
Eşiniz yorgunmuş reddetmiş, olabilir bazen böyle şeyler...

evet kırıcı olmuş biraz fakat buyutecek bişey oldugunu düşünmüuorum. 15 tatile daha çok var üstüne düştükçe inatlaşacagını düşünüyorum. Yorgunluktan bazen bu durumlar olabiliyor anlayışla karşılamak gerek diye düşünüyorum. Dalga geçmesine gelincede belki espiri yapıp ortamı yumusatmak istemiştir okadar kafana takma. Sabahları insanlar agrasif olabiliyolar. güne başlar başlamaz terslediğin için o tepkiyi vermiştir. Zamana bırak üstüne çok düşme

bebek yağıyla yağlanmak da nedir? ilk kez duyuyorum.
eşiniz belliki yoğun bir işte çalışıyor. bence anlayışlı olmalısınız bu konuda.
bir de olayı kadınlığa bağlamayın. adam yorgun ve uyumak istiyor.
eşinizin size özen göstermemesi sorumluluklarınızdan kaçmanıza sebep olmamalı.
ama tabi sizi annenize göndermemesi büyük bi ceza. kimse bunu haketmez.

:) bunlar bazen olabiliyor canım ,sabahları bende kırgınsam eğer agresif kalkarım.
takma normal davran ,uzatırsan oda uzatacaktır

eşinin yorgun olması normal..
biraz anlayışlı davranmak lazım...
ama bu her zaman böyleyse o zaman bi isteksizlik durumu olabilir...
kırılmış olabilirsin ama sanki biraz fazla büyütmüşsünüz ikinizde..
karşılıklı konuşarak anlaşılmayacak bişey değil bu...

bence kırılmakta çok haklısın biz sadece burda yazdığın kadar yorum yapabiliyoruz daha önce böyle birşey oldumu , ilşkiyi en çok isteyen taraf kim olur sen onu reddeiomusn hiç bunları bilmiyoruz tabi. şuanki duruma göre yorum yapacak olursak... Eşin yorgun olabilir ama gerçekten kırıcı birşey pek yapmamış güselce uyumak istediğini söylemiş . eminnim çok yorgun olmasa reddedemezdi seni :) bebek yağıyla dalga geçti demişssin. bazı erkek bu tarz şeyleri sevmez canım. dalga geçmişsse sende birdahakine sürmezsin olur biter. demekki hoşlanmıyor eşim der geçersin. 15 tatil olayına gelince ise ben buna çok karsıyım eşin evde olmyabilir. ama bukadar evinden uzak durman yanlış bence. eşin evde olmasa bile senin evinizde oldunu bilmek bile ona yeter. Ama tabiki anne özlemide baska birşydir gider 4 5 gün kalır gelirsin... düzelmicek birşey değil bence :) erkekler evliliğe zor alışırmış çevremizdeki örnekler çok 4 5 sene sonra bile anca oturtanlar var:16:

kadınlar başım ağrıyo yorgunum deyip istemediğinde normal de, erkek sabah erken kalkacağım, yorgunum diye geri çevirdiğin de niye olay oluyor anlamadım...
kadın gibi hissettirmiyosun diyerek olayı abartmışsınız bence...
biz ne zaman istesek, onların hazır ol da beklemesi gerek diye bişey yok..
aynı şekilde bizim için de öyle....

Eğer haklı olduğunu düşünüp küsüp yatıyorsan bunun arkasında durman gerekirdi.

Yani ya küsmeyeceksin, ya da küstüğünü hissettirdikten sonra arkasında koşturmayacaksın.
Biraz kararlı durmanda fayda var.

bencede biraz abartmışsınız.her insan bazı günler yorgun olabilir anlayışla karşılamanız gerekirdi üstelik uzatmanızda işleri büyütmüş.biraz zaman verir her şey düzelecektir.

Canım sonuçta evlilik ciddi bir şey. Flört dönemine benzemiyor. Çünkü flört döneminde olmuyor deyip bitirmek evliliğe göre çok daha kolay. Ama artık ciddi bir yola adım atmışsınız. Bi yerde fedekarlık göstermek gerekiyor. Tabi her iki tarafın fedakarlık göstermesi psikolojiye bağlı olarak olmuyor ama iş sana düşüyor. Senin çabanı bir şekilde görmesi gerekiyor.

Back
X