- 23 Ağustos 2012
- 51.522
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.831
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimm cok istekli olarak ayda 3_4 kez gelir yanima.buda bana beni istemedigini dusunduruyo hakli olarak. Yorumlarina cok tesekkur ederim.ben pismanim evet ertesi gunu cok ters davrandim ama gercekten gururum inncinmisti.esimin gonul alma huyu hic yok kalbimi kirsada uzsede ozur dilemez asla kuslugunu hep devam ettirir buyuzden uzamasin diye hep ben donerim geri ewet yanlis ama kocayla 10 gunde kus kalinmiyo![]()
Esimm cok istekli olarak ayda 3_4 kez gelir yanima.buda bana beni istemedigini dusunduruyo hakli olarak. Yorumlarina cok tesekkur ederim.ben pismanim evet ertesi gunu cok ters davrandim ama gercekten gururum inncinmisti.esimin gonul alma huyu hic yok kalbimi kirsada uzsede ozur dilemez asla kuslugunu hep devam ettirir buyuzden uzamasin diye hep ben donerim geri ewet yanlis ama kocayla 10 gunde kus kalinmiyo![]()
Valla cildiricam bigunde dur bakalim ne zaman canimmyok ballı süt yok bebek yağı bebek gibi bakıyosun gerçekten kocana, çok sıkıcı, üstüne bide naz kapris trip iyi sabır var sende
Pekmezli süt yapma yapıyosan balı süt yap. pekmez sütteki bişi öldürüyomuş ikisinin bir arada alınması kansızlık yapıyomuş
adam kansız kalıyo da mı acep halsiz yorgun oluyo