bu nasil bir adam boylee????(çıldırmak üzereyimmmm)

bence sen kendine düşen rutin işleri yap ama ona özel şeyler için kendini öne atma. mesela onun bornozunu kaldırmak ona özel süt hazrlamak vs. gibi. çünküğ bellki şımarmayı seviyor. sen de üstüne düştkçe bu iş uzar. ütüleri rutin yap yemek vs rutn yap ama ona özel olanları yapma.madem uzatıyor keyfi bilir. yani ben ce ortamı biraz ona bırak sen sakince sana düşeni yap. mecburen yaklaşır sana canım.

Günaydinn kizlarr yorumlaariniz icin tesekkur ederim tekrar.bebek yagina gelince parlak ve seksi gosterdigi icin yaptim.ama denemeyin derim belliki erkekler sadece vucudu yagli kadinlara bakmayi seviyo dokunmayi degil.simdiki duruma gelicek olursam.dun gec geldi yine sohbetinden solayi.geldigi amana yastigina sarilarak uyuma numarasi yaptim koytu ruya goruyomus gibi agladim uykumda.oda sarilip isi ilerletti.sabah uyandigimizda yine sutunu hazirladim ama icmedi bornozunu aldim kaldirmak icin ben yaparim dedi.uzatmayalim artik yeter lutfen tamam bitti dedigimde uzaticam bu konuyu ben isimi kendim gorurum dedi.ustelik pazar gunleri onun utusunu ayirabilirmisim kendi utulesin diye.ben uzatmayalim desikce boyle yapiyo ya daha cok sinirleniyorum.ben darilmisken beni cezalandirmak nedir??sonrada opup ise gitti.:25:

Ben meselenizde sizi haksız bulmadım açıkçası...eşiniz yorgun olabilir anlayışlı olmak lazım ama odunluk yapmaya gerek yok! ayrıca özür dilemeniz saçma olmuş hem küsüp hem neden gönlünü almaya çalışıyorsunuz? bence eşiniz şımarık kaprisli ilgi çekmeyi seven bir çocuk gibi davranıyor gereksizce halen konuyu uzatıyor... sizde karısı değil annesi gibi davranıyorsunuz... siz üstüne düştükçe naza çekip artislik yapıyor hiç çekemem böylesini:31: benim bildiğim kadın yapar nazı kaprisi erkek değil verin bütün ütüleri yapsın kendisi:ssz:

Bence eşinize ters davranmayın ama
bırakın dediği gibi kendi işlerini kendi yapsın,
ütümü pazar günü yaparım demiş ya, bırakın bakalım ne yapacak.
Herşeyin abartısı zararlı bence, sabahları insan seve seve eşine bir süt hazırlar elbette,
bu yük olmaz ama, genel olarak üstüne düşen biriyseniz ve de
anlattığınız üzere haklı ya da haksız her zaman alttan alan ve özür dileyen
siz iseniz, karşıdaki de buna göre davranıyor açıkçası.
O yüzden bırakın bakalım eşinize.
Bazen malesef restler ve kaçan kovalanırlar işe yarıyor erkeklerde.
Sorununuz çok önemli görünmüyor olabilir, arkadaşlar pek size hak vermemişler,
ama ben eşim için hazırlansam , beklesem, eşim dalga geçer şekilde konuşsa
ve istemese, ben bozulurum, neredeyse her kadında bozulur bence.
Eşiniz daha tatlı dille yorgun olduğunu ve sizinde gönlünüzü alır şekilde
davransaydı, siz de anlayışlı olurdunuz.

o değilde ben de bebek yağına taktım seksden önce neden yağlarnırsınız ki.

Canım konu sahibi cvp verdimi bilmiyorum ama pek çok kişi sormuş ben cevaplıyım en iyisi.
Bende hergün mutlaka yağlanırım.
Krem gibi düşün ama daha sağlıklısı cildin nemlensin daha uzun süre nemli ve yumuşacık kalsın diye kullanıyor.
Ben kremlerden hoşlanmıyorum bu yüzden hergün mutlaka yağlanırım.
Bebişlerede sürerler ya yumuşacık cildi nemlensin diye hani onun gibi.
Daha yumuşak daha pürüzsüz hissettiren bir cilt çıkıyor ortaya düzenli kullanımda yani maksat sağlıklı,yumuşak bir cilt

en sinir oldugum şeydir.eşim olacakta çok yapardı..annemlere gidelim dediğimde hiç yoktan kavga çıkarır..her kavgadan sonra annenlere gidemezsin derdi.aklı sıra beni cezalandırıyordu..
her neyse..sende bi daha adım atma eşine..burnu sürtsün..bu erkekler de bigarip.bakımlı olursun dalga geçerler,bakımsız olursun gözleri dışarı kayar..

bazen nasıl biz yorgun oluyorsak erkeklerde yorgun olabiliyor
bu arada pekmezli süt hiç bir işe yaramaz , ballı süt yapın en azından bu soğuk günlerde üst solunum yollarını korumuş olursunuz.
birde uyumuş numarası yapmak,kötü rüya görmüş gibi ağlamak falan bunları yapmayın bence eşinizde çocuk değil herhalde farkına varır bu durumun ve itici gelir bu tarz şeyler genellikle...

niye bu tür numaralar yapıyorsunuz eşinizin bu şekilde dikkatini cekemezsiniz anlayissizliginizi bu şekilde ortemezsiniz biraz anlayışlı olun ve sorunlarınızı açıkça konuşun öyle ağlama numarasi vs.eşinizi sizden daha cok sogutur

yaklaşık 7 aydır çalışıyorum sabah 7 akşam 5 eve gelmem 7 oluyor yemekti yıkanmaktı temizlikti derken saat 12 oluyor hop yatıyorum yani çalışma hayatı çok zor bence eşinize o gün anlayışlı davranmalıydınız aslında siz bir işe girseniz görün bakalım eşiniz ne durumda o zaman onu anlayabilirsiniz:27:

Back
X