bu nasıl bir adamdır!

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
...................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
arkadaşlar yeni biryle tanıştm. kendi memleketmden,öğretmen (ben de öğretmenm bu arada) ve benden 9 yaş büyük(34 yaşında) ,tipi falan yerinde düzgün.
buraya kadar her şey normal olabilir fakat bu adamn faysbukunda sanırm bir sürü bayan ekli. feyste bişey paylaşsa sadece kızlar beğeniyor. yani kızlarla arası çok iyi.
bir de bi sayfa var o sayfada paylaşılanlara sürekli yorum yapıyor.aynı bağlantıya yorum yapan bayanlarn yorumlarını beğeniyor sürekli.
bazı ekli kızlara baktm fotolarını falan beğenmiş önceden.bazı ekli olan kadınlar da abaza erkeklern eklediği türden kadınlar.bunlar benm kafamı kurcalıyor. benmle de arkadaşlığı ilerletmek istiyor. benmle ciddi düşündüğünü anladm biraz. ama sizce bu adam hovardanın teki mi. ne yapaym ilerlemeden bitirsem mi

Bence facebooktan kisilik tahlili yapmadan önce eger hareketleri, davranislari yani kisiligi hosuna gittiyse biraz tanimani tavsiye ederim. Tabii bu gördüklerini de gözardi etmeden. Ama önyargili yaklasma bence, sadece tahminlerle olmaz. Bi de biseyler aramak icin baktigindan normalden fazlasini görmüs olabilirsin, yani erkeklerle olan sohbetleri hic dikkatini cekmemis olabilir.

arkadaşlar yeni biryle tanıştm. kendi memleketmden,öğretmen (ben de öğretmenm bu arada) ve benden 9 yaş büyük(34 yaşında) ,tipi falan yerinde düzgün.
buraya kadar her şey normal olabilir fakat bu adamn faysbukunda sanırm bir sürü bayan ekli. feyste bişey paylaşsa sadece kızlar beğeniyor. yani kızlarla arası çok iyi.
bir de bi sayfa var o sayfada paylaşılanlara sürekli yorum yapıyor.aynı bağlantıya yorum yapan bayanlarn yorumlarını beğeniyor sürekli.
bazı ekli kızlara baktm fotolarını falan beğenmiş önceden.bazı ekli olan kadınlar da abaza erkeklern eklediği türden kadınlar.bunlar benm kafamı kurcalıyor. benmle de arkadaşlığı ilerletmek istiyor. benmle ciddi düşündüğünü anladm biraz. ama sizce bu adam hovardanın teki mi. ne yapaym ilerlemeden bitirsem mi

Belki ögrencileridir...

Eger degilse, hiç başlama bile...

Bence salla gitsin, her yanı ciddiyet olsa ne! Aldatılma hikayemi uzun uzadıya yazmadım ama benim sevgilim de bu dediklerine benzer şeyler yapıyordu... Sonuç : Hüsraaan ve Hüsraaaan :(

çok girdiğimiz internet siteleri bile ilgi alanlarımız anlatmaya yeterdir. örneğin kk de sadece saç ile alakalı konulara girerim çünkü ilgi alanım, haber sitelerini takip ederim çünkü ilgi alanım. ee bu adam için diyorsunuz ki arkadaşları hep bayan o zaman bu adamın ilgi alanı kadınlar. bu kadar çok kadına ilgi duyana da sapık diyoruz. bence uzak durun...

Bildiğimiz abazan işte..(ne olur banlamayın beni, ne deseydim yani şu duruma )

whattodonow!! :57:
banlandin:99:

cik disari derhal!!

saka saka kuzum :52:

konuya gelince. bi arkadasin dedigi gibi,ilgi alaniysa bakar kadinlara.
ama ilerde senle ciddi dusundugundede boyle devam edicek diye bisey yok.
bekle gor.
bence simdi daha cok tavirlarina felan dikkat et

bu yaptıkları arayış içinde olduğunu gösteriyor.
aslında bir çok erkek bunu yapıyor ama biz göremiyoruz. belki bakmıyoruz, belki fake adresler alıyorlar.
bir çok erkek derken sevgiliniz kocanız demiyorum arayış içinde olan erkekler grubu. tabi sevgilinz eşinizde arayış içindeyse o ayrı.

objektif bir açıdan baktığımızda 34 yaşında bir eğitimci. aslında arayış içerisinde olması pekte anormal bir durum değildir.
ama diyorsunuz ki sanal alem,garip kadınlar...

önemli olan bu adamın evde kalmış psikolojiyle mi bu hareketlere yönelmesi yoksa sizinle bir şeyler yaşamaya başladığında da bunlara devam edecek mi?
başladığınızda devam ederse durum vahim.
ama yok etmezse demek ki aradığını bulmuş demektir.
siz derseniz ki yok ben o riske giremem yaşamadan karar veririm orası size kalmış o zaman...

Canım tecrübeyle sabit ..

Eski sevgilim de face de kızları ekleyip konuşuyor fotolarını felan beğeniyordu. Öyle böyle kızlar değil yani göğüslerini gösteren bacaklarını açan türden

İşe yaramaz tahminimce:ssz:

bence zamanini kaybetme erkekler arasinda buyuyen bir bayan olarak onlari az çok taniyorum ve boyleleri bir sure sonra baska kadinlara yonelme ihtiyaci duyuyorlar...
senden once 50 tane sevgilisi olmus olsa onemli degil dicem belki seçici oldugu için hiçbiriyle yapamadi dicem ama bu tarz kadinlarla ilgilenmesi hiç klas degil...
oyle birini bul ki boyle seylere tenezzür etmesin her bayanla ilgilenmesin seçici olsun...

34 yaşında adam hala böyle şeylerle uğraşıyorsa dikkatli olmakta fayda var , hatta içimden kaç diyesim geldi

Sürekli biriyle tanışıyorsunuz. Hangi ara birini unutup diğerine enerji harcayabildiğinizi anlayamıyorum :S

Öğretmenim diyorsunuz -eski konularınızda bu şekilde belirtmişsiniz- yalan yanlış yazmaktansa isimleri neden sosyal paylaşım sitesi demiyorsunuz? Öğrencilerinize bu Türkçe ile mi örnek oluyorsunuz?

Konuya gelirsek adam ciddi düşünmek falan istemiyor, cebinde parası, küçük yerde ise havası vardır. Gönül eğlendirecek birilerini arıyordur. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden ego tatmini yaptığına göre.:20:

Son düzenleme:
Back
X