bu nasıl bir adamdır!

Normal profillerse kuzeni, arkadaşları veya öğrencileri diyeceğim ama
Normal değil diyorsunuz..

Madem öyle sormaya gerek bile yok, başlamadan bitsin en iyisi..

arkadaşlar yeni biryle tanıştm. kendi memleketmden,öğretmen (ben de öğretmenm bu arada) ve benden 9 yaş büyük(34 yaşında) ,tipi falan yerinde düzgün.
buraya kadar her şey normal olabilir fakat bu adamn faysbukunda sanırm bir sürü bayan ekli. feyste bişey paylaşsa sadece kızlar beğeniyor. yani kızlarla arası çok iyi.
bir de bi sayfa var o sayfada paylaşılanlara sürekli yorum yapıyor.aynı bağlantıya yorum yapan bayanlarn yorumlarını beğeniyor sürekli.
bazı ekli kızlara baktm fotolarını falan beğenmiş önceden.bazı ekli olan kadınlar da abaza erkeklern eklediği türden kadınlar.bunlar benm kafamı kurcalıyor. benmle de arkadaşlığı ilerletmek istiyor. benmle ciddi düşündüğünü anladm biraz. ama sizce bu adam hovardanın teki mi. ne yapaym ilerlemeden bitirsem mi

Ben çevremde olan aklı selim erkeklerin facebook unda senin tabirine göre “abaza erkeklerin eklediği kadınlar” ın ekli olduğunu hiç görmedim. Bazen kendini tanıt dersin orda tıkanır kalır insan. Ama başla giyiminden kullandığı renklere, oturuşuna, kullandığı parfüme, yediklerinden, facebook una kadar pek çok şey kişiliği hakkında ince ve sağlam bilgiler verir bence.
Ben olsam soğurdum bu adamdan bu durumda.

öğrencileri, tanıdıkları..vs değilse diğer kızların sizin ilişkinizin ortasında ne iş var gibi düşünebiliyor insan..:ssz:

selam arkadaşım.
erkekler böyledir işte. Hepsi değil, fakat o yaşta birinin bekar da olsa, abartmamalı diye düşünüyorum. Hiçmi aileden birileri ekli değil facebook unda arkadaşının?
insan bir utanır. Ben mesela birisiyle tanışdığımda, kesinlikle ark.listesine bakıp araştırdım senin yaptığın gibi ve birsürü kokoş tuaf tuaf kızlar eklemiş olsa, teşhisi koyardım.
Adam gelmiş 34 yaşına, hala bunların pesindeyse, öğretmen olabilir fakat hala ergenlikde derim. Bu öğretmenin öğrencisi olmak istemem şahsen.

Şimdi sen arkadaşına, facebook konusunu açarsın, bu sefer haksız konuma düşersin. Kesin yalan söyler. Eskilerden beri kaldığını, aslında pek kullanmadığını, ama senin için onları silebileceğini gibi falan.. Fakat sildikten sonra için rahat edecekmi? etmez, erkekler bu tip bayanları çok severler, fakat sevgilisinin, eşinin bunlara benzemelerini istemezler.
Zaten bu erkekleri anlasam???

sen bilirsin. istiyorsan deneyebilirsin, bir şans verebilrisin. Fakat kendini fazla kaptırma, senin canın yanabilir;!!1

Bende öğretmenim. Benim fikrim biraz genelleme gibi olacak ama gözlemlerime göre öğretmen olan erkekler genç yaşta 30 u geçmeden evleniyor. Hani evlenilebilir tarzda eli yüzü düzgün olanlar. 30 dan sonraya kalanlarda ya aşırı seçici ya aile kamburunu üzerinde taşıyan ya da evlenmeye mani bir takım olumsuz özellikleri vardır. Elbette istisna vardır ama benim gözlemim bu. Yani 34 yaşına kadar evlenmemiş çokta bişey bekleme derim.

Bende öğretmenim. Benim fikrim biraz genelleme gibi olacak ama gözlemlerime göre öğretmen olan erkekler genç yaşta 30 u geçmeden evleniyor. Hani evlenilebilir tarzda eli yüzü düzgün olanlar. 30 dan sonraya kalanlarda ya aşırı seçici ya aile kamburunu üzerinde taşıyan ya da evlenmeye mani bir takım olumsuz özellikleri vardır. Elbette istisna vardır ama benim gözlemim bu. Yani 34 yaşına kadar evlenmemiş çokta bişey bekleme derim.

Allah'ım büyük konuşmayayım ama ben de maviaşka katılıyorum. Geçen yıl yaşadığım bir olayı hatırladım. Göz doktorum kabaca söyleyeyim bana asılıyordu ve dur şu adama bir faceden bakayım dedim. İyi ki de öyle yapmışım. Transparan bir gömlek, dışarı çıkmış göğüs kılları ve boyna takılmış tasma gibi bir kolyeyle yan durmuş kokoş kızlar gibi kendi telefonuyla çekmiş bir fotosunu gördüm. Hayatımın şokunu geçirdim. Şimdi sorsam şaka yaptım, kendimi eğlendirdim, arkadaşa şaka yaptım falan diyecekti.

Sen 25 o 34 ben yaş farkından bile elerdim çünkü en fazla 5 yaş farka olumlu bakan biriyim..
Kaldıki anlattığınız durum direk kaçma nedenim olur..
Sevgi yok, paylaşım yok..
Başlamadan bitirmek mantıklı bence..

Tanıma amaçlı bişeylere başlarsan kendini kaptırabilirsin...
Bu sefer daha çok üzülürsün hata yaparsa....
Hiç başlamadan bitir derim......

Evlilik filan gerçi bunlar kader kısmet işleri ama 34 yaşına gelip evlenememiş, ama zaten niyetide yok bence.. evlenme niyetinde olsa böyle salak işlerle uğraşmaz... bence değişceğine filan ihtimal vermeden uzaklaşın..

Sürekli biriyle tanışıyorsunuz. Hangi ara birini unutup diğerine enerji harcayabildiğinizi anlayamıyorum :S
ve ıkı konunun arasında yanlızca saatler var.. :9: 1,5 yılı devirdik kolayca silip atamıyosun yazmışsın diğerine şimdide bir diğerinin facesini didikleyip bu nasıl bir adamdır diyosn...?? yoksa ben mi karıştırıyorum?

Back
X