- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
başka biri var senin lafın bahane gör bakOlayın akıbetini merak edenler olur diye açıyorum.Çünkü kendimi yiyip duruyordum acaba hata yaptım mı diye. Bilmeyenler içinde 3.sınıfta okuyorum eski sevgilim olacak şahıs da polisti ve okul bitince hemen evlenmek istiyordu ben de meslegimi yapamayacagım için onun dogu görevine şimdi gitmesini istedim hem benim okulum bitene iş bulana kadar aradan çıkacaktı. O da istemedi ve ayrıldık. 4 gün oldu.
Sonra tekrar yüz yüze ayrılalım diye görüşmek istedim. O istemedi. Neyse. Bugün baya araştırdım doğuda nerde çalışabilirim diye şirketlere baktım çalışabileceğimi gördüm aslında. Sonra onu aramak istedim, ben zannettim ki o bu konuyu direk kestirip attım hayır diyorum diye düşündüğü için o da net. Meğer öyle değilmiş.
Bugün aradım önce normal konuştuk, işte ayrılamayız üzülürüm diye yüzyüze gelmek istemedim dedi. Ben de oldu bittiye geldi falan dedim hak verdi. Sonra doğuda iş imkanlarını araştırdım gidelim birlitkte çalışabilirim orda dedim. O hala benim kararım net kesin diyor. Sonra baya sinirlendi "Bu şimdi mi söylenir geirzekalı, iş iştikten geçtikten sonra niye söylüyosun, bitti yani geri dönüş yok artık ben sen git sonra evlenelim dediginde senden sogudum ben ailemle konuştum seni sildim bla bla" ailesiyle konuşmuş O KIZDAN HAYIR GELMEZ demişler.
Artık anası nasıl doldurduysa :))) ben artık kız arkadaş işlerini bıraktım anneme söyledim diyor. Görcü usuluyle evlencekmiş artık. Buna kız bulmuş bile olabilirler. Amaç sadece evlenmekmiş onu anladım. Bir de ben bu insan için her şeyden vazgeçip gidiyordum az daha! Ya o kadar rahatladım ki bende kendimi yiyorum haksızlık mı ettim diye, kimsede gurur murur bla bla demesin.Üzülmüyorum bile şuan benim sevdiğim adam o değilmiş. Bu aramayı yapmasam gerçek yüzünü göremeyecektim. İnsan 1.5 senelik ilişkisinden nasıl bu kadar kolay soğur ya? Ama o kızdan hayır gelmez diyip iftira atan insanları Allah'a havale ediyorum inşallah karşılarına gerçekten hayırsız biri çıkar da görürler.
Olabilir artık umrumda değil ne hali varsa görsünbaşka biri var senin lafın bahane gör bak
konu part4- cevap aynı : hatalı degildin.Olayın akıbetini merak edenler olur diye açıyorum.Çünkü kendimi yiyip duruyordum acaba hata yaptım mı diye. Bilmeyenler içinde 3.sınıfta okuyorum eski sevgilim olacak şahıs da polisti ve okul bitince hemen evlenmek istiyordu ben de meslegimi yapamayacagım için onun dogu görevine şimdi gitmesini istedim hem benim okulum bitene iş bulana kadar aradan çıkacaktı. O da istemedi ve ayrıldık. 4 gün oldu.
Sonra tekrar yüz yüze ayrılalım diye görüşmek istedim. O istemedi. Neyse. Bugün baya araştırdım doğuda nerde çalışabilirim diye şirketlere baktım çalışabileceğimi gördüm aslında. Sonra onu aramak istedim, ben zannettim ki o bu konuyu direk kestirip attım hayır diyorum diye düşündüğü için o da net. Meğer öyle değilmiş.
Bugün aradım önce normal konuştuk, işte ayrılamayız üzülürüm diye yüzyüze gelmek istemedim dedi. Ben de oldu bittiye geldi falan dedim hak verdi. Sonra doğuda iş imkanlarını araştırdım gidelim birlitkte çalışabilirim orda dedim. O hala benim kararım net kesin diyor. Sonra baya sinirlendi "Bu şimdi mi söylenir geirzekalı, iş iştikten geçtikten sonra niye söylüyosun, bitti yani geri dönüş yok artık ben sen git sonra evlenelim dediginde senden sogudum ben ailemle konuştum seni sildim bla bla" ailesiyle konuşmuş O KIZDAN HAYIR GELMEZ demişler.
Artık anası nasıl doldurduysa :))) ben artık kız arkadaş işlerini bıraktım anneme söyledim diyor. Görcü usuluyle evlencekmiş artık. Buna kız bulmuş bile olabilirler. Amaç sadece evlenmekmiş onu anladım. Bir de ben bu insan için her şeyden vazgeçip gidiyordum az daha! Ya o kadar rahatladım ki bende kendimi yiyorum haksızlık mı ettim diye, kimsede gurur murur bla bla demesin.Üzülmüyorum bile şuan benim sevdiğim adam o değilmiş. Bu aramayı yapmasam gerçek yüzünü göremeyecektim. İnsan 1.5 senelik ilişkisinden nasıl bu kadar kolay soğur ya? Ama o kızdan hayır gelmez diyip iftira atan insanları Allah'a havale ediyorum inşallah karşılarına gerçekten hayırsız biri çıkar da görürler.
En azından aklımda soru isareti kalmadıkonu part4- cevap aynı : hatalı degildin.geçmiş olsun....
Görücü usulü kalmış mı artık ? İnanmadım sen inandın mı ?
Ben babadan Selanik anneden Trabzon oturduğum yerde tatil memleketi de ne bileyim kalmamistir herhalde diye düşündüm. Varmış demekki , sizin oralar ?ya olmaz olur mu, hala cok yaygin, nerelisin sen bilmiyorum da bizim oralar da cok var
Ben babadan Selanik anneden Trabzon oturduğum yerde tatil memleketi de ne bileyim kalmamistir herhalde diye düşündüm. Varmış demekki , sizin oralar ?
hem güneydogu hem avrupa da var inanir misin? dün bir kina gecesindeydim kadinlar alicilarini acmis ogullarina kiz bakiyordu, avrupanin ortasinda.. var yani :)
Bak işte be söylediğimde bana kızmıstım.dön açtıgın konuya bak ben dostça söyledim sen çok ayrı yerlere çektin.Olayın akıbetini merak edenler olur diye açıyorum.Çünkü kendimi yiyip duruyordum acaba hata yaptım mı diye. Bilmeyenler içinde 3.sınıfta okuyorum eski sevgilim olacak şahıs da polisti ve okul bitince hemen evlenmek istiyordu ben de meslegimi yapamayacagım için onun dogu görevine şimdi gitmesini istedim hem benim okulum bitene iş bulana kadar aradan çıkacaktı. O da istemedi ve ayrıldık. 4 gün oldu.
benim bildiğim görücü usulü kızla oğlan birbirlerini bir kere görür. Başlarında bir büyük olur konuşurlar anlaşırlarsa anında evlendirirler ... Ben böyle biliyorum canım valla başka türlüsü varsa ben Fransız :)
Ben baya geride kalmışm teşekkür ederim :)nasil oluyor anneler begeniyor sonra bi sekilde oglanla kizi tanistiriyor analasirlarsa oluyor aslinda biraz güncellendi su görücü meselesi eskisi gibi kalmadi yani ama adi yine de görücü usulü...:)
Ben baya geride kalmışm teşekkür ederim :)
Hic oyle demeyin.18 yasindaki kuzenime cenazede gorucu çıktı,sok oldum.Yahu bari oluye saygi biraz ya.Görücü usulü kalmış mı artık ? İnanmadım sen inandın mı ?
Bir insanla evlenirsen ailesiyle de evlenirsin.İlişkilerin cok iyi olmali bemce.Hele oğlan annesinin dizinin dibinden ayrilmiyorsa onlemini almalisin bastan.Su anlamda diyorum yani konu ne olursa olsun anneyi savunan tiplerden.Hakkinda hayirlisi olmus.Sıkma canini önünde upuzun bir yol var.Elbet dogru insan karsina cikacak.Aynen öyle kendimi suçluyordum bir de
Soğudum resmen annesinin sözünden çıkmayan biriymiş
Hic oyle demeyin.18 yasindaki kuzenime cenazede gorucu çıktı,sok oldum.Yahu bari oluye saygi biraz ya.
Aynen öyle hayırlısı oldu benim içinBir insanla evlenirsen ailesiyle de evlenirsin.İlişkilerin cok iyi olmali bemce.Hele oğlan annesinin dizinin dibinden ayrilmiyorsa onlemini almalisin bastan.Su anlamda diyorum yani konu ne olursa olsun anneyi savunan tiplerden.Hakkinda hayirlisi olmus.Sıkma canini önünde upuzun bir yol var.Elbet dogru insan karsina cikacak.
Aynen öyle evlensem beni çok üzerdi çok şükür erken fördümBenin arkadaşım da 3 senelik sevgilisi ile aynı şeyi yaşadı. Çocuk Polis ti kızda Polis olacak yakın zamanda kızı pişman etti. 3 senesini çaldı sonra da ilk maddi gücüm yok dedi sonra, ailem istemiyor vs vs dedi ayrıldı kızdan. Rabbim yüzünüze gülüyor da erken görüyorsunuz ne çeşit olduklarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?