Bu nasıl bir adammış ! Pardon adam demişim :)))

başka biri var senin lafın bahane gör bak

konu part4- cevap aynı : hatalı degildin. geçmiş olsun....

ya olmaz olur mu, hala cok yaygin, nerelisin sen bilmiyorum da bizim oralar da cok var
Ben babadan Selanik anneden Trabzon oturduğum yerde tatil memleketi de ne bileyim kalmamistir herhalde diye düşündüm. Varmış demekki , sizin oralar ?

Ben babadan Selanik anneden Trabzon oturduğum yerde tatil memleketi de ne bileyim kalmamistir herhalde diye düşündüm. Varmış demekki , sizin oralar ?

hem güneydogu hem avrupa da var inanir misin? dün bir kina gecesindeydim kadinlar alicilarini acmis ogullarina kiz bakiyordu, avrupanin ortasinda.. var yani :)

hem güneydogu hem avrupa da var inanir misin? dün bir kina gecesindeydim kadinlar alicilarini acmis ogullarina kiz bakiyordu, avrupanin ortasinda.. var yani :)
benim bildiğim görücü usulü kızla oğlan birbirlerini bir kere görür. Başlarında bir büyük olur konuşurlar anlaşırlarsa anında evlendirirler ... Ben böyle biliyorum canım valla başka türlüsü varsa ben Fransız :)

Bak işte be söylediğimde bana kızmıstım.dön açtıgın konuya bak ben dostça söyledim sen çok ayrı yerlere çektin.
Boşver okulunu bitirmeye bak.mesleğe geçince önüne kimler çıkar niye üzüldüm bir zamanlar dersin.bugün anasını dinleyen yarın neler yapar.hayırlisi böyleymiş deyip yoluna bak..

nasil oluyor anneler begeniyor sonra bi sekilde oglanla kizi tanistiriyor analasirlarsa oluyor aslinda biraz güncellendi su görücü meselesi eskisi gibi kalmadi yani ama adi yine de görücü usulü...:)

nasil oluyor anneler begeniyor sonra bi sekilde oglanla kizi tanistiriyor analasirlarsa oluyor aslinda biraz güncellendi su görücü meselesi eskisi gibi kalmadi yani ama adi yine de görücü usulü...:)
Ben baya geride kalmışm teşekkür ederim :)

Benin arkadaşım da 3 senelik sevgilisi ile aynı şeyi yaşadı. Çocuk Polis ti kızda Polis olacak yakın zamanda kızı pişman etti. 3 senesini çaldı sonra da ilk maddi gücüm yok dedi sonra, ailem istemiyor vs vs dedi ayrıldı kızdan. Rabbim yüzünüze gülüyor da erken görüyorsunuz ne çeşit olduklarını.

Aynen öyle kendimi suçluyordum bir de
Soğudum resmen annesinin sözünden çıkmayan biriymiş
Bir insanla evlenirsen ailesiyle de evlenirsin.İlişkilerin cok iyi olmali bemce.Hele oğlan annesinin dizinin dibinden ayrilmiyorsa onlemini almalisin bastan.Su anlamda diyorum yani konu ne olursa olsun anneyi savunan tiplerden.Hakkinda hayirlisi olmus.Sıkma canini önünde upuzun bir yol var.Elbet dogru insan karsina cikacak.

Sen konu açtğnda ben git doğu görevinde yanında ol tarznda bişey deniştim ve sen profiline baktım lise mezunusun bi git ya ne anlarsın falan demiştin. Şimdi hatrladm seni..
Hakkında hayırlısı olsun. Bitmiş. Umatım tez zamanda gönlünde agrısı varsa geçer gider

Aynen öyle hayırlısı oldu benim için

Aynen öyle evlensem beni çok üzerdi çok şükür erken fördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…