Bu nasıl bir adammış ! Pardon adam demişim :)))

Ben öyle demedim çarpıtmasak?

Ben öyle demedim çarpıtmasak?
Çok üzülmüştüm o gün resmen kendimi kötü hisstmiştim.
Neyse boşver.
Hakkında hayırlsı olmasını ümit ediyorum. Umarım çooook mutlu olursun çok.
İnşallah çok pişman olur ve sen o an sevinç çığlıkları atıyor olursun sevdiceğinle.

Amacım kırmak küçümsemek değildi. Moralim çok bozuktu gergindim kırdıysam kusura bakma :/
Çok teşekkür ederim

Hayırlısı arkadaşım ne diyelim. Kandil günü Beddua etmeyin yine de ikinizin de karşısına iyi güzel insanlar çıksın..

Hayırlısı arkadaşım ne diyelim. Kandil günü Beddua etmeyin yine de ikinizin de karşısına iyi güzel insanlar çıksın..
Arkamdan Hayır gelmez diyip günahımı alan insanların karşısına iyi insanlar çıkmasını temenni edemiyorum

Ayrildiktan sonra neden is imkanlarini aramaya basladiniz ki? Madem ayrildiniz is imkanlarini da arastirmayin.

Ya da arastiracaktiniz neden ayrilmadan once bakmadiniz? Adamda sasirmis haliyle bir oylesin bir boyle diye. Ben olsam ben de derim. Bize tepkisi fazla geliyor ama belli ki birikmislikler var. Bence verdigi tepki normal.

Annesi yerine "anasi" derken nefret belirtmissiniz resmen. Ayrilan siz ama dolduran "anasi". Bu da tuhaf.

Ayrılan ben değildim o ayrılmak istedi
Ve gaz verdikleri ortada bi insan 1 haftada silemez 1.5 seneyi bu aşikar

Ayrılan ben değildim o ayrılmak istedi
Ve gaz verdikleri ortada bi insan 1 haftada silemez 1.5 seneyi bu aşikar

Olabilir, belki ailesi sizi istemiyordu. Ama vay be doldurmuslar adami diye kendinizi hirpalamayin. Zaten onun bunun lafiyla hareket edecek adamsa sizinle olmasin. Evlendikten sonra dolduruslarin olmasi daha felaket olurdu. Herkes kendini belli etmis.

Evet ben de böyle düşünüyorum zaten. Doldurmuşlar ama zaten eşek kadar adam dolduruşa geliyorsa asıl ondan hayır gelmez. Hayırlısı oldu her şeyin.

"Abarmayın hemen ertesi gün kız bulacak degiller ya" deyip bana çemkirmistin. Bak gördün mü. öyle cok güvenme 1 buçuk seneye.
Ve bundan sonra gözü kör bir aşık olup da kusursuz zannetme karşındakini. Yoksa hayal kırıklığı daha kötu bir tecrübe oluyor insana

Evet öyle insan şaşırıyor tanıyamıyorsun. Artık aşık olmayı falan beklemiyorum zaten beni kim çok seviyorsa onla olucam. İnancımı yitirdim. 1 buçuk seneyi hiçe sayıp seni sildim soğudum dedi ya tek kötü kelime etmedim

Ben sizin yaptığınızı saçma buldum sonuçta ayrılık kararı veren ben orada çalışamam iş imkanı yok diyen sizdiniz. Bu kararı vermeden önce de pekala orada iş imkanları var mı diye araştırabilirdiniz. Siz yaptığınız hatanın farkına varmışsınız adam kıymete binmiş yoksa ayrıldığınız halde sırf yüz yüze de söylemek için neden görüşmek isteyesiniz ki zaten 4 gün olmuş ayrılalı. sırf barışmak için görüşmek istemişsiniz o ters tepince de bu bahaneye başvurup baktım iş imkanı varmış demişsiniz. Adam haklı sen baştan araştırma sorma sonra aaa varmış benim çalışabileceğim yerler hadi devam edelim diyemezsiniz çocuk oyuncağı değil ki bu sonuçta. Yap boz gibi.

Ben ayrılmadım o ayrıldı detayları bilmeden yazmayın bence
Ayrıca cocuk oyuncağıyla ne alakası var
Boşanan insanlar bile tekrar evleniyor
Niye dönüş olmasın, onun amacı başkaydı o yüzden öyle yaptı

başta sen hatalıymışsın. çünkü sen git doğu görevini yap sonra evlenelim vicdansızca bir istek maalesef. çünkü oralarda insan yanında aile istiyor. duygusal oluyor bu konularda. baya bilenmiş bu nedenle. ailesi de belki demiştir zor anında yanında olmayan insanı napacaksın diye. ama sonradan biraz saçmalamış. yani ailesini bahane etmesi falan hoş olmamış.
belli ki adam evlilik istiyor. ee sende de daha okuldu işti derken evlenecek zam<n yok. ayrılmanız iyi olmuş gibi.

Tamam kırılmış olabilir de önce dedi seni seviyorum tabiki sonrada herhalde ailesinin dedikleri geldi aklına seni sildim sogudum dedi. Anladık evlilik istiyor da evlenmek icin evlenilir mi ya.. Erkek milleti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…