Bu nasıl bir adilik Lutfen herkes okusun erkeklere çok güvenmememiz gerekiyor

Canım bence karisinın hakkı var bunu bilmeye ne bileyim baska hesaptan falan gönderseydin . Neyine güveniyorlar acaba

Oh valla içimin yağları eridi,çok iyi yapmışsınız adi herife.

Kıza da helal olsun,size anlatarak büyük erdem göstermiş.

Keşke işyerinden kovsalardı o şer.....

Kıza aferin tebrik ederim .
Tertemiz hayatından bir toz silindi gitti
Daha anmayın o kızda sen de Allah iyi insanlar çıkarsın karşınıza

Canım bence karisinın hakkı var bunu bilmeye ne bileyim baska hesaptan falan gönderseydin . Neyine güveniyorlar acaba

Maalesef elimi, kolumu bağlayan şeyler var, mesela ailelerimiz birbirini tanıyor, ortak çevredeniz, böyle birşey yapsam konu belki çok uzayacak, ailemin de başı ağrıyacak. Yabancı olsaydı inanın yapardım ama bilemiyorsunuz ki, ben karısı için uğraşırken belki o kız bile beni suçlayacak, malum buradaki bazı konularda görüyoruz bunu, hanımlar eşlerinden çok diğer kadını suçluyorlar bir şekilde ve kabak uyaranın başına patlıyor. Ama eğer ısrarcı olursa bilirim yapacağımı.

Ohhhh çok güzel yapmışsınız. Böyle insanlar kesinlikle utandırılmalı.

Siz de haklısınız bi yandan.

Kizmazsaniz sizin olaya bir yorum yazacağım. Malum sizin konunuz değil.

O adamla masum kızın çocukları var mı? Kocasinin böyle biri olduğunu bilmiyorsa ve çocuk yapip öğrenirse kizin hayatı çoook zorlaşır. Çocukları varsa siz kendinizi koruyun söylediğiniz nedenlerle ama henüz yoksa belki gizli bir numaradan yani siz olduğunuz belli olmayacak şekilde kiza mesaj falan atabilirsiniz. Çünkü ben bilmek isterdim ve söyleyen insan benim için kötü olmazdı ama tabi herkes farklidir. Onun nasil tepki vereceğini bilemeyiz. Siz o adamdan kurtulmuşsunuz ne güzel ama o kiza üzüldüm açıkçası (siz o kız masum dediğiniz için bu yorumu yaptım)

Çok tebrik ederim, çocuğun ailesine de ayrı bi sinir oldum yemin ederim. Sizi yıldırımlarına izin vermemenizi çok takdir ettim gerçekten helaaal :) bunlar böylesini hakediyor. Arkada we are the champions müziği çalıyor resmen hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…