Bu nasıl bir adilik Lutfen herkes okusun erkeklere çok güvenmememiz gerekiyor

Oh çok güzel olmuş o pisliğe. Bir sürü insanı aynı anda idare ederken iyi, yaptıklarını ödeme zamanı gelince yalvarmalar, tehditler, utanmaz herif... Beter olsun. Belki akıllanır da bundan sonra başka insanların canını yakmaya korkar. Umarım o kız da siz de iyi insanlarla karşılaşırsınız bundan sonra.

Benim anlamadigim bu kiz sizin noyu nerden buldu
Yani numarami degistirdim demissiniz ya ondan sordum

İnşallah ama bu tarz insanların değişmeyeceği düşüncesindeyim :)

Estağfurullah niye kızayım. Yalnız size özelden cevap versem çünkü bazı şeyler deşifre olsun istemiyorum, malum kadın-erkek pek çok ziyaretçisi olan bir site burası.

Cok haklisiniz ilgi yoksa sevgi yoktur. Sevmedigi yemegi yemez insan, sevmedigi kiyafeti giymez.
Ilgisiz kalmaz insan sevdigine.

Gecmis olsun bacim maalesef herkes iyi degil. Sukur ki herkes kotu degil :)

Onunuze bakin ve zaman her seye ilac sukur ki evli degildiniz ve gercek yuzunu gordunuz. Bu acinin karsiligi bi mutluluk hakkiniz var ve uyariniz gercekten hayati.

Aynen ailemi dinlemedim hayati bir tokat yedim :)

Sonunda güçlü bir kadın gördüm. Birkaç konuya baktımda tebrik ederim cidden en azından o adama dönüp birkaç çocuk yapıp sonra ne yapacağım demediğinize çok mutlu oldum. İnşallah karşınıza güzel insanlar çıkar. Her insan aynı değil zamanla görürsünüz ^^

Teşekkürler evet güçlü biriyim ama güven sorunumu biraz zor aşacağım gibi duruyor :)

Teşekkürler evet güçlü biriyim ama güven sorunumu biraz zor aşacağım gibi duruyor :)
Hayat çok güzel kapılar açıyor ozaman hatırlamayacaksınız bile bu adamı ^^ siz gene güveninizi kaybetmeyin ama kendinizide asla ezdirmemeye devam edin sizin adınıza çok sevindim verilmiş sadakanız varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…