Bu Nasıl Bir Aşağılamadırr?

snejana83

..KaLp BeLaM..
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
222
0
96
İstanbul
Ayrılmış olduğum fakat henüz hala sevdiğim eski sevgilimle geçenlerde tekrar mesajlaşmaya başladık..Daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıp aşk acısını atlatmaya çalışırken her akşam ağlarken bikaç gündür kendimi iyi hissetmeye başlamıştım ve hayata tutunmaya çalışarak kendime oyalanacak bişeyler bulmuştur.Yine geldi kendisini hatırlattı,yine bana acı vermeye devam ediyor.Bizim ayrılma nedenimiz zaten kendisinim sorumsuzluğu ve evliliği düşünmemeseydi..Ben ona neden bana bunu yapıosun neden beni üzüyosun dedim..Mesajlaşırken en son mesajında yine acı gerçek yüzüme çarptı attığı mesaj aynen şöyle : ''Ben seni üzmek istemediğimden böyle oluyor yoksa seninle çok mutluyum,yanındayken,seninle konuşurken,vakit geçirirken bişeyler paylaşırken huzur buluyorum ama ben evlilik konusunda bişey düşünmediğimden seninde vebaline girmek istemem fakat sen bana desen seni çok seviyorum bırak yaşayalım gitsin evlilik falan düşünmüyorum rahatça yaşayalım karışmıyorum sana diye ozaman herzaman yanındayım'' diye mesaj gönderdi :14:
Bu nasıl bir açıklamadır yaa bir defa daha yıkıldım :85: Bütün gece uyuyamadım doğru dürüst bunu düşünmekten :14:
Msjı binlerce defa okudum ama hep aynı sonuç çıkıyor benim için..Nasıl atlatıcam ben bu durumu yaa :14:

pardon kusura bakma ama bu sana gönlümüzü eğlendirelim demek istiyo bence nereye kadar böyle olurki yani bence ileride daha çok üzülmek istemiyorsan hiç başlama ondan uzak dur bence yaran daha da kanamasın ........

Nasıl bi yüzsüzlük bu ya. Kendi kız kardeşine biri böle bişe dese çıldırır erkeklik damarı kabarır ama dimi. el kızı olunca salla gitsin. Bırak cnm üzülmene değmiyor ve inan bana zaman çare oluyor

1 yılını vermen hayatının geri kalanını vermen gerek demek değil ki. seni aşağılamamış sadece evlilikte gözü olmadığını söylemiş. ben olsam yol verirdim arkadaşa...

şimdi sinirden çıldırıcam.. Adama bak ne kadar da rahat bu msj yazmış...kendini bulunmaz hint kumaşu zannediyor bu adam herhalde..ohh ne güzel evlenmeyi düşünmüyorum gel takılalım rahat rahat demeye getirmiş..senin yerinde olsam kendine başka eğlence bul derim bu adam evrimini tamamlamamış daha:113::113::113:

Nasıl bi yüzsüzlük bu ya. Kendi kız kardeşine biri böle bişe dese çıldırır erkeklik damarı kabarır ama dimi. el kızı olunca salla gitsin. Bırak cnm üzülmene değmiyor ve inan bana zaman çare oluyor

Aynen öyle canım erkek milleti kendi kız kardeşi böyle bişey yaşasa kıyameti koparır ama kendisi başka birine çok rahat söyleyebiliyor..Artık hiç umudum yok zaten erkeklerden tamamen uzak kalmak istiyorum :14:

Aynen öyle canım erkek milleti kendi kız kardeşi böyle bişey yaşasa kıyameti koparır ama kendisi başka birine çok rahat söyleyebiliyor..Artık hiç umudum yok zaten erkeklerden tamamen uzak kalmak istiyorum :14:

tatlım sana bi tavsiye. ne kadar üstüne düşersen kendisini o kadar bişey sanır. mesajlarına cevap verme. değersin olduğunu hissettir. sana ulaşmasına izin verme. Bırak bakalım sensiz daha mutlu mu değil mi kendi görsün. Ki büyük olasılık sen ondan kaçınca sensiz mutsuz olduğunu anlayacak.

Benim de uzun süreli bi ilişkim var. Bi ara bnm sevgilimde ben 30 yaşıam kadar evlenmem dedi. Ona dediğim tek şey şu oldu. "valla keyfin bilir. Ben en geç 24 yaşımda kızımı / oğlumu elime almak istiyorum"
karar senin. onun dışında evlilikten her konuştuğumuzda ben ona evlilikten korktuğumu ertelenebildiği kadar ertelemek istediğimi söyledikçe o daha bi hırsla evlenmek istediğini belirtti.

bence dene :26:

hiç mi hiç umrunda olmasın bnce adamın nıyetı belli gzelım tozalım ondan sonra herkes işine baksın bna kalırsa msjlarına cvp verme bak o zmn nasıl kıymete bınıosun yol ver gtsın bundan adam olmaz ınsan nüsvettesıı

Hayatta ki en önemli ley birini gözden çıakrabilmek. Sanırım o seni gözden çıakrabiliyor. sende onu gözden çıkarabilmelisin.

Canım bence iyi tarafından bak; adam sana niyetini açık açık belirtmiş bu durumda senin seçim yapma özgürlüğün var.. Çok da uzun zaman geçirmemişsiniz hani, 1 yıl büyütülecek bişey değil.. Yıllarca evlilik vaadiyle oyalanıp sonunda orta yaşlarında yapayalnız kalan bi tanıdığım var benim.. Şükret bence eski sevgilin karakterliymiş de nasıl biri olduğunu senden saklamamış.. Leyla ile Mecnun aşkının ızdırabına bile 4 yıl ömür biçmişler, kaldı ki sen o adamın seni deliler gibi sevmediğini, uğruna çaba sarfetmeyeceğini biliyosun.. Zaman yaralarını sarar, unutursun.. Dünyada en önemli şey önce sensin..

size hiç saygısı yok bu kişinin. sanırım ki sizin onu çok sevdiğinizin farkında ve nasıl olsa ne desem bu kız benimle olacak diye düşündüğünden böyle rahat davranıyo bence. bu adamdan hayır gelmez bi gün vazgeçip evlense bile sağlam bi pabuç değil bu evliliğinize bin pişman olabilirsiniz. kendinizi üzmeyin böyle mutlu olmaya çalışın o size iyi gelmiyor bu çok açık.

Bu adam için üzülüyorsan gözyaşlarına yazık tatlım.. Evlenicez deyip seni kandırma yoluna gitmemiş bu da iyi aslında.. Ama onun gözünde hangi konumda olduğuna bir bak ve ondan kurtulduğun için dua et

adam evlilikten bağlanmaktan hoşlanmıyo demekki açıkça nikahsız yaşamak istiyo heralde.bence uzak dur.nikahsız yaşayan insanlara saygım var elbette yargılamıyorum.ama herkes bunun sorumluluklarını yerine getiremez görüyoruz duyuyoruz nikahsız birlikteliklerden doğan çocukların neler yaşadığını çoğu istenmeyen gebeliklerle dünyaya geliyo birde toplum baskılarıda eklenince olan kadınlara oluyor ben senin yerinde olsam o kişiden ne kadar sevsemde uzaklaşırım evet bugün ondan ayrıldığın için üzüleceksin ama devam ederde onun istediği gibi yaşarsan çok daha fazla üzüleceksin sana tavsiyem unutmaya baaaakkkk

Onu sevdiğimi bildiği için belkide katlanacağımı zannediyor ama yanılıyor..Biz hep bu konuda tartışırdık zaten en sonundada bu yüzden ayrıldım ondan..Ama ona rağmen yine sensiz yapamıyorum diyip kendisi benim hayatıma girmeye çalışıyor :14: Ne tamamen hayatıma girmeye cesaret edebiliyor ne de hayatımdan tamamen çıkıp gidiyo benide böyle iki arada bir derede kalıyorumm :85:

Canım bence iyi tarafından bak; adam sana niyetini açık açık belirtmiş bu durumda senin seçim yapma özgürlüğün var.. Çok da uzun zaman geçirmemişsiniz hani, 1 yıl büyütülecek bişey değil.. Yıllarca evlilik vaadiyle oyalanıp sonunda orta yaşlarında yapayalnız kalan bi tanıdığım var benim.. Şükret bence eski sevgilin karakterliymiş de nasıl biri olduğunu senden saklamamış.. Leyla ile Mecnun aşkının ızdırabına bile 4 yıl ömür biçmişler, kaldı ki sen o adamın seni deliler gibi sevmediğini, uğruna çaba sarfetmeyeceğini biliyosun.. Zaman yaralarını sarar, unutursun.. Dünyada en önemli şey önce sensin..

Benim üzüldüğüm yinede bu kadar geçen zaman ve onun unutmama izin vermemesi tatlım :14:
Tam unutmaya çalışıyorum arıyo özel no'dan sevdiğimiz şarkıları dinletiyor,mesaj atıyor ama iş ciddiyete binmeye kalktığında hemende kaçıyor :85:
Yoksa ondan bana koca olmayacağını bende farkediyorum ama en az hasarla kurtulmama izinde vermiyor sonra bide benim vebalimden bahsediyor :14:

1 yılını vermen hayatının geri kalanını vermen gerek demek değil ki. seni aşağılamamış sadece evlilikte gözü olmadığını söylemiş. ben olsam yol verirdim arkadaşa...

evet arkadasa katılıyorum ben olsam bu mesajdan sonra özellikle daha cabuk unuturdum daha kolay olurdu gönlün doyasıya yaşayıp bırgun yıne mutlaka bırakacak evlılıgı dusunmeyenden ne beklenırkı:50:

sevmekten öte alıskanlık olmus sizde bu adam oyuzden ayrıldıgınız halde tekrar bi umutla ona msj attınız sanırım..
bence eskı sevgılınız durust bile davranmıs size asıl dusuncelerini söyleyerek (siz buna aşağılama diyorsunuz tabi) .. sizi evlilik vaadiyle kandırıp dursa daha mı iyiydi.. 1 yıl az değil ama sonraki yıllara bakarak bence yerınde bi ayrılık olmuş..ve bu adamı 1yılda iyi tanımıssınız..benım arkadaslarım 4yıllık beraberlıklerını bıtırdıler ; adam laylaylom yapmak için ama demıyor evlenıcez vaadiyle oyalıyorda yani..

o adamla tekrar gorusmeyın derim..ve tel rehberındende silin..

Back
X