Ayrılmış olduğum fakat henüz hala sevdiğim eski sevgilimle geçenlerde tekrar mesajlaşmaya başladık..Daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıp aşk acısını atlatmaya çalışırken her akşam ağlarken bikaç gündür kendimi iyi hissetmeye başlamıştım ve hayata tutunmaya çalışarak kendime oyalanacak bişeyler bulmuştur.Yine geldi kendisini hatırlattı,yine bana acı vermeye devam ediyor.Bizim ayrılma nedenimiz zaten kendisinim sorumsuzluğu ve evliliği düşünmemeseydi..Ben ona neden bana bunu yapıosun neden beni üzüyosun dedim..Mesajlaşırken en son mesajında yine acı gerçek yüzüme çarptı attığı mesaj aynen şöyle : ''Ben seni üzmek istemediğimden böyle oluyor yoksa seninle çok mutluyum,yanındayken,seninle konuşurken,vakit geçirirken bişeyler paylaşırken huzur buluyorum ama ben evlilik konusunda bişey düşünmediğimden seninde vebaline girmek istemem fakat sen bana desen seni çok seviyorum bırak yaşayalım gitsin evlilik falan düşünmüyorum rahatça yaşayalım karışmıyorum sana diye ozaman herzaman yanındayım'' diye mesaj gönderdi 
Bu nasıl bir açıklamadır yaa bir defa daha yıkıldım :85: Bütün gece uyuyamadım doğru dürüst bunu düşünmekten
Msjı binlerce defa okudum ama hep aynı sonuç çıkıyor benim için..Nasıl atlatıcam ben bu durumu yaa

Bu nasıl bir açıklamadır yaa bir defa daha yıkıldım :85: Bütün gece uyuyamadım doğru dürüst bunu düşünmekten

Msjı binlerce defa okudum ama hep aynı sonuç çıkıyor benim için..Nasıl atlatıcam ben bu durumu yaa