Bu Nasıl Bir Aşağılamadırr?

bi de ilişkinizin başı fln olsa anlıcam hani birbirinizi tanımıyorsunuz ne evliliği dicem ama 1 yıl olmuş hala yok gezelim tozalım diosa boşver sen onu ..

kaç yaşındasınız ki siz?
ben aşşağılanılıcak bir şey görmedim?
evliliği düşünmediğini ve seni kırmamak evlenicen birini bulursan da önünü kapatmamak adına aradan çekildiğini söylemiş..
tamam evlenelim diyip diyip kullansa yalan söylese daha mı iyidi?
bence siz olayı fazla abartmıssınız..
siz evlilik düşündüğünüze onun düşünmediğine göre yapılması gereken ortada?
ama kendinizi aşşağılanmıs görüpte üzülmenize gerek yok bana kalırsa..

27 yaşındayım canım..
Benim zoruma giden zaten evlenmeyi düşünmüyorum demesi değil tmm herkes evliliği düşünmek zorunda değil ama bu evlenmeyi düşünmüyorum diyipte ben onu hayatımdan çıkarmayı istediğimdede buna izin vermemesi..Ben bu konuşmadan sonra tmm ben bu şekilde devam edemem diyip ilişkiyi sonlandırdım ama kendisi sürekli aramaya ben sensiz yapamam v.s demeye ve sürekli sevdiğimiz parçaları bana dinletmeye devam etti...Sonra ben ona bi geleceğimizin olmadığını söyledin zaten neden hala bana bunu yapıosun dediğimdede evlenmeyi düşünmüyorum ama bu şekilde devam edelim demesi benim zoruma giden çünkü burda direk niyetini belli ediyor..
Ama en azından ondan ayrılırken severek ayrıldığımızı düşünüyodum şimdi ise bu lafından sonra onun aslında belkide beni hiç sevmediğini sadece vakit geçirmek için yanımda olduğunu düşünmeye başladım..Böyle düşününce aşağılama olmuyomu yani ??????????

27 yaşındayım canım..
Benim zoruma giden zaten evlenmeyi düşünmüyorum demesi değil tmm herkes evliliği düşünmek zorunda değil ama bu evlenmeyi düşünmüyorum diyipte ben onu hayatımdan çıkarmayı istediğimdede buna izin vermemesi..Ben bu konuşmadan sonra tmm ben bu şekilde devam edemem diyip ilişkiyi sonlandırdım ama kendisi sürekli aramaya ben sensiz yapamam v.s demeye ve sürekli sevdiğimiz parçaları bana dinletmeye devam etti...Sonra ben ona bi geleceğimizin olmadığını söyledin zaten neden hala bana bunu yapıosun dediğimdede evlenmeyi düşünmüyorum ama bu şekilde devam edelim demesi benim zoruma giden çünkü burda direk niyetini belli ediyor..
Ama en azından ondan ayrılırken severek ayrıldığımızı düşünüyodum şimdi ise bu lafından sonra onun aslında belkide beni hiç sevmediğini sadece vakit geçirmek için yanımda olduğunu düşünmeye başladım..Böyle düşününce aşağılama olmuyomu yani ??????????

aşşağılama farklı bi kavram canım..
ama hem bi gelecek vaad etmeyip hem de sizden kopmaması büyük çelişki..
anladığım kadarıyla sizin kararınız tekrar başlamamak..
e bu adam da sorumluluk altına giremiyceni düşünen kararsız sevgiyi aşkı saygısızlığı ayırt edemeyen bi adam olduğuna göre..
ne kadar alışmış olsan da (aşıksın demiyorum çünkü aşık olsaydın onun bu dediğini ne yazık ki kabul ederdin) bu adamdan uzaklaş..
telefon hattını değiştirerek başlıyabilirsin bence?
mutluluğu aradığına göre belki seni mutlu edicek kişiyi bu sorumsuz adam yüzünden kaçırıyor olabilirsin..kes alakayı..bunları sen bizden daha iyi bilirsin tabi..ama objektif olarak bakıldığında tamamen zıt karaktersiniz..önüne bak boşveer.:68:.

Back
X