Bu Nasıl Bir Aşağılamadırr?

Bu durumda kendisi dürüst olduğu için benim üzülmememmi lazım yani? Sonuçta 1 yılda az bir süre değil ve onun en başından bana bunu belirtmesi gerekirdi bence..En azından kendisinin amacını öğrenmiş oldum bu tabi iyi bişey ama yinede üzülüyorum sonuçta belli bir yaşanmışlık var ve birden herşeyin boşş olduğunu öğrenmekte insanın bütün hayallerini yıkabiliyor :14:

ben açıkçası bunda herhangi bir aşağılama görmedim. biz insanoğlu kandırılmaktan daha fazla hoşlanıyoruz galiba. adam seninle 3-4 yıl gezseydi sen ona hadi artık evlenelim dediğinde o da sana kusura bakma deseydi daha mı fazla mutlu olacaktın. adam sana sonuçta bir tercih hakkı veriyor bak sen bunu istiyorsun ama ben bu sorumluluğu kaldıracak kadar kendimi hazır hissetmiyorum ve evlenmeyi düşünmüyorum eğer sen de istersen beraber olalım demiş. istemyorsan benim hayallerim çok başka teşekkürler bana dürüst olduğun için dersin eyvallah der çeker gidersin. emin ol burada eşim çok sorumsuz bir insanmış diyen o kadar insan var onlar diyordur eminim keşke bana en başından dürüst olsaydı diye o yüzden teşekkür etmen lazım sana dürüst olduğu için bunda herhangi bir aşağılama göremedim ben

Tek o değil pek çok erkek korkuyo evlilikten. Öcü gibi. Evlilik deyince kızarıyorlar bozarıyorlar. Sorumluluk almak istemiyorlar. Rahatına ve uçkuruna düşkün hepsi :43::43:

"Seninle gönül eğlendirmek istiyorum, hem sen ol hemde bana karışma ben "özgür" olayım " anlamını çıkarttım bu mesajdan.. :45: :20:

Son düzenleme:
yuh ya:53::53:

yuzsuzlugun bu kadarina pess:22:
ne kadarda rahat soyleyebiliyo , bencil herif..
ben senle mutluyum senle gonul eglendireyim ama beni evlilikte sartlandirma
cunku bekar hayatimdan vazgecemem!!

kusura bakma canim ama bu kisi kendinden baska kimseyi sevmiyo bence...

Benim üzüldüğüm yinede bu kadar geçen zaman ve onun unutmama izin vermemesi tatlım :14:
Tam unutmaya çalışıyorum arıyo özel no'dan sevdiğimiz şarkıları dinletiyor,mesaj atıyor ama iş ciddiyete binmeye kalktığında hemende kaçıyor :85:
Yoksa ondan bana koca olmayacağını bende farkediyorum ama en az hasarla kurtulmama izinde vermiyor sonra bide benim vebalimden bahsediyor :14:

Canım senin ona olan zaafını kullanıp mümkün mertebe seninle olmaya çalışıyo ama güzel vakit geçirmek için işte biliyosun.. Sen kafanda bu ilişkiyi bitirip kararlı olduktan sonra o da vazgeçecektir ne de olsa.. Acı çektiğini, onu sevdiğini biliyor kullanmaya çalışıyor.. Üstelik bi de vebalini almak istemeyen iyi adamı oynamak istiyor.. Sen tel. no.nu değiştir mümkünse, sana ulaşmasına izin verme..

bence adam resmen kendi fikrini ortaya koyuyor sana yalan söyleyip evleniriz deyip seni oyalamıyor en azından seni kandırmıyor böyle böyle diyor ve kararını verip uzaklaşmak senin elinde ya evleniriz deyip yalan söyleseydi adam sana anlatmış kararını ver uzaklaş belki çok seviyorsun seni anlıyorum ama karşındaki kişinin düşünceleri böyle gerçekten seni anlıyorum ama yapabileceğin tek şey düzenli bir hayat istiyorsan ondan uzaklaşmak..

"Seninle gönül eğlendirmek istiyorum, hem sen ol hemde bana karışma ben "özgür" olayım " anlamını çıkarttım bu mesajdan.. :45: :20:

Aynen cnmm Öyle bir dünya yok ama bana göre değil malesef cnm o zaten belli etti niyetinii artık sevsemde benim vazgeçmekten başka bir çarem kalmadı :14:

Aynen cnmm Öyle bir dünya yok ama bana göre değil malesef cnm o zaten belli etti niyetinii artık sevsemde benim vazgeçmekten başka bir çarem kalmadı :14:

Ne ağlıyorsun ki, sevin ondan kurtulduğuna,
çok geç olmadan bunların farkına vardığına..

Her şey gönlünce olsun inş. :16:

canım bak benzer bir olayı ben yaşadım, benim ilk aşkım ayrıldıktan tam 1,5 yıl sonra bana mesjlar yollaamamaya başladı, yine başa sardım, tam unutmuşken yine aklıma girdi
sen önceliklerini belirlemiş birisin, diyorsun ki evlilik olmazsa olmaz, baksana o evliliği hiç düşünmüyo, bu insanı düşünmeye değer mi? sen en iyisi onun msjlarına hiç yanıt verme, bak boşa zaman kaybı yaşarsın, bir bakarsın yıllar geçmiş yine evlilik konusu açılınca, ben evlilik istemediğimi sana söylemiştim diyecek
olan gençliğine olacak, hiç yanıt verme msjlarına, sabret, emin ol ki karşına, ciddi düşünen, senin yanında olmaktan mutluluk duyacak, niye bu kadar kendimi sıkmışım şimdi ne kadar mutluyum diye düşündürecek biri çıkacak, inanmak ve sabır gerekiyor sadece:):3::69:

Ayrılmış olduğum fakat henüz hala sevdiğim eski sevgilimle geçenlerde tekrar mesajlaşmaya başladık..Daha yeni yeni kendime gelmeye çalışıp aşk acısını atlatmaya çalışırken her akşam ağlarken bikaç gündür kendimi iyi hissetmeye başlamıştım ve hayata tutunmaya çalışarak kendime oyalanacak bişeyler bulmuştur.Yine geldi kendisini hatırlattı,yine bana acı vermeye devam ediyor.Bizim ayrılma nedenimiz zaten kendisinim sorumsuzluğu ve evliliği düşünmemeseydi..Ben ona neden bana bunu yapıosun neden beni üzüyosun dedim..Mesajlaşırken en son mesajında yine acı gerçek yüzüme çarptı attığı mesaj aynen şöyle : ''Ben seni üzmek istemediğimden böyle oluyor yoksa seninle çok mutluyum,yanındayken,seninle konuşurken,vakit geçirirken bişeyler paylaşırken huzur buluyorum ama ben evlilik konusunda bişey düşünmediğimden seninde vebaline girmek istemem fakat sen bana desen seni çok seviyorum bırak yaşayalım gitsin evlilik falan düşünmüyorum rahatça yaşayalım karışmıyorum sana diye ozaman herzaman yanındayım'' diye mesaj gönderdi :14:
Bu nasıl bir açıklamadır yaa bir defa daha yıkıldım :85: Bütün gece uyuyamadım doğru dürüst bunu düşünmekten :14:
Msjı binlerce defa okudum ama hep aynı sonuç çıkıyor benim için..Nasıl atlatıcam ben bu durumu yaa :14:

Bence böyle birinden kurtulduğun için şükret ve bir daha asla hayatına öyle ya da böyle girmesine izin verme. Çünkü hayatına her sızmasında sana bu acıyı tekrar yaşatır ve sen de sil baştan devan edemezsin hayatına... Kes bütün iletişimini ve bir daha da dönüp bakma. Sakın üzülme birini kaçırıyorum falan diye de, çok daha iyisi karşına çıkacaktır, sen yeter ki niyetini temiz tut. :34:

canım bak benzer bir olayı ben yaşadım, benim ilk aşkım ayrıldıktan tam 1,5 yıl sonra bana mesjlar yollaamamaya başladı, yine başa sardım, tam unutmuşken yine aklıma girdi
sen önceliklerini belirlemiş birisin, diyorsun ki evlilik olmazsa olmaz, baksana o evliliği hiç düşünmüyo, bu insanı düşünmeye değer mi? sen en iyisi onun msjlarına hiç yanıt verme, bak boşa zaman kaybı yaşarsın, bir bakarsın yıllar geçmiş yine evlilik konusu açılınca, ben evlilik istemediğimi sana söylemiştim diyecek
olan gençliğine olacak, hiç yanıt verme msjlarına, sabret, emin ol ki karşına, ciddi düşünen, senin yanında olmaktan mutluluk duyacak, niye bu kadar kendimi sıkmışım şimdi ne kadar mutluyum diye düşündürecek biri çıkacak, inanmak ve sabır gerekiyor sadece:):3::69:

İnşallah canımm ama artık uzun bir süre birini hayatıma almayı düşünmüyorum..O kadar yoruldumkii dinlenmek istiyorum..Hayatıma girenlerin zarardan başka getirisi olmuyor bana o yüzden hiç olmasın daha iyi..

Bence böyle birinden kurtulduğun için şükret ve bir daha asla hayatına öyle ya da böyle girmesine izin verme. Çünkü hayatına her sızmasında sana bu acıyı tekrar yaşatır ve sen de sil baştan devan edemezsin hayatına... Kes bütün iletişimini ve bir daha da dönüp bakma. Sakın üzülme birini kaçırıyorum falan diye de, çok daha iyisi karşına çıkacaktır, sen yeter ki niyetini temiz tut. :34:

Bu zamana kadar hep öyle oldu zaten canım ben hep hayatımdan çıkarmaya çalıştım ama oda her defasında belirli bir süreden sonra hayatıma sızmaya çalıştı başardıda ama daha sonra yine ben hayata sil baştan devam etmeye çalıştım her defasında dahada güçsüzleşerek :14:
Ama yaşadığım bazı şeyler artık hayatta bana benden başkasının yardımcı olamayacağını kendimi üzmekle elime bişeyin geçmediğini ve geçmeyeceğini öğretti..ALLAH büyüktür mutlaka benimde karşıma doğru kişi çıkar zamanı gelince diye düşünüyorum..

Bu zamana kadar hep öyle oldu zaten canım ben hep hayatımdan çıkarmaya çalıştım ama oda her defasında belirli bir süreden sonra hayatıma sızmaya çalıştı başardıda ama daha sonra yine ben hayata sil baştan devam etmeye çalıştım her defasında dahada güçsüzleşerek :14:
Ama yaşadığım bazı şeyler artık hayatta bana benden başkasının yardımcı olamayacağını kendimi üzmekle elime bişeyin geçmediğini ve geçmeyeceğini öğretti..ALLAH büyüktür mutlaka benimde karşıma doğru kişi çıkar zamanı gelince diye düşünüyorum..

Kesinlikle, Allah'ı al arkana, o zaman kimse sırtını yere getiremez, o da dahil. Her şey daha güzel olacak inşallah, sıkma tatlı canını, bol bol dua et. :34:

kaç yaşındasınız ki siz?
ben aşşağılanılıcak bir şey görmedim?
evliliği düşünmediğini ve seni kırmamak evlenicen birini bulursan da önünü kapatmamak adına aradan çekildiğini söylemiş..
tamam evlenelim diyip diyip kullansa yalan söylese daha mı iyidi?
bence siz olayı fazla abartmıssınız..
siz evlilik düşündüğünüze onun düşünmediğine göre yapılması gereken ortada?
ama kendinizi aşşağılanmıs görüpte üzülmenize gerek yok bana kalırsa..

bencede canım en doğrusu olmuş ama benım yakın bi arkımın başınada böle bi olay geldi suan 6.seneleri ılk senelerde cocuk evlenmeyı dusunmuyorum sana sımdıden söyluyorum ılerde benı oyaladın kandırdın demeni istemem dedı ama bu senede kız bişe demeden geldi sözlenmek istediğini söyledi evlencekler yani değişebiliyoda böyle durumlar. arkadaşım gercekten cok acı çekmişti ama ayrılmadı devam ettı tabi o istisnada olabilir seninki değişmeyebilirde

Açıkça benden sana hayır yok demiş. En azından açıkça söylemiş. Sizi sevseydi bunu söylemezdi. O yüzden acı da çekseniz bu ilişkiye son verin ve bağlantınızı kesin. O sizi eğlencelik olarak görmüş. Devam ederseniz daha çok üzülürsünüz.

Back
X