- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
sacmaşimdi size bir milyon tane tavsiye verilecek ve yol gösterilecek burada ve siz hepsinde işi yokuşa süreceksiniz :)
Ya çocuğunuzu bahane edeceksiniz, ya eşinizi, ya şartlarınızı, ya zamanı ya parayı,ya kursu ya hocayı..
icim daglandiSabah 8 akşam 9 çalışacaksınız çocuk bazı günler sizi hiç görmeyecek bazı günler ise en fazla bir iki saat.. kadınların çalışmasına karşı değilim bende çalışıyorum ama bu kadarı küçücük size ihtiyacı olan bir çocuk için çok fazla... Eşiniz haklı bence tartışma çıkarmayın. Sizin bu işe başlamaniz çocuğunuzun annesini kaybetmesine neden olacak çünkü..
Çocuğunuz için en azından bir süre erteleyebilirsiniz. Bu süre içinde kurslara gidersiniz kendinizi gelistirirsiniz belki çalışma saati uygun olan bir yer bulursunuz. Bilmiyorum ama bana gerçekten çok zor bir iş gibi geldi saatleri çok kötü. Sadece çocuğunuz değil kendinize de hiç zaman ayiramayacaksiniz eşinizle de gorusmeyeceksiniz. Evlilignizi de yıpratır sizi de. Her yere yetişmeye çalışıp hiçbir şeye yetisemeyeceksiniz hayatınız hep kosturmayla yorgunlukla geçecek. Bunları da düşünün esinize aranizi açmayın bence çünkü bu iş sizi çok yıpratacak bir iş.icim daglandicocugum baskin oluyor tabiki....esim de hakli ama ya sanatim
neeee makyozmuuu... tatlim annenin giris cikis saatleri nedirr.kendi dukkani mi.....lutfen cvp yazarmisinnBir tek ben mi pazar ve aksam gec saatler muhabbetini anlamadim?
Aksam 8 sabah 8 cocuk kaldirabilir mi demissiniz ama bu neyin saatleri?
Annem makyoz. Boyle bir sey yok ki.
ertelemektej baska care yok galiba cnm en azindan cocuk buyusin birazÇocuğunuz için en azından bir süre erteleyebilirsiniz. Bu süre içinde kurslara gidersiniz kendinizi gelistirirsiniz belki çalışma saati uygun olan bir yer bulursunuz. Bilmiyorum ama bana gerçekten çok zor bir iş gibi geldi saatleri çok kötü. Sadece çocuğunuz değil kendinize de hiç zaman ayiramayacaksiniz eşinizle de gorusmeyeceksiniz. Evlilignizi de yıpratır sizi de. Her yere yetişmeye çalışıp hiçbir şeye yetisemeyeceksiniz hayatınız hep kosturmayla yorgunlukla geçecek. Bunları da düşünün esinize aranizi açmayın bence çünkü bu iş sizi çok yıpratacak bir iş.
neeee makyozmuuu... tatlim annenin giris cikis saatleri nedirr.kendi dukkani mi.....lutfen cvp yazarmisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?