- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi brnestetik
-
evet suan tek derdim o sertifika ama hep ucretli ..belediyelerde de yok makyaj kursu suan....siz ilgileniyomusunuz bu is leönce bir profesyonel makyaj eğitimi alın, elinizde bir sertifika olsun, sonra bir iş bulun en azından 1 ay çalışın, ondan sonra oturup konuşun işler yürüyor mu yürümüyor mu... şu an olmayan bir şeyin stresni yaşıyorsunuz ikiniz de.
3 yasinda ...bana ihtiyaci var sabah 8 aksam 8 9 u kaldirirmiHayallerinin peşinden giden kadınların çocuğunu ihmal ettiğini görmedim hiç,kadın isterse başarıyor her şeyi.
Çok mu küçük çocuğunuz,
Adamın derdi sizinle zaman geçirmek değil,bariz istemiyor çalışmanızı.
evet suan tek derdim o sertifika ama hep ucretli ..belediyelerde de yok makyaj kursu suan....siz ilgileniyomusunuz bu is le
insalah xanimÖzel veya halk eğitimlerde vs yokmudur kurs.
Canını sıkma, eşine de beddua etme, üzülmek bişeye yaramaz, umutsuzluğa kapılmak yerine neler yapabilirsin onları araştır, bu kadar içinde istek varsa yaparsın bence, Allah büyük. Dediğim gibi umutsuzluğu bırakıp çabalamaya devam et, inşallah kapılar açılır
ismeki duydim arastirdim.yasadigim.sehirde malesefki yok makyozluk kursu olsa hemeb gidicemprofesyonel olarak ilgilenmiyorum, günlük makyaj eğitimleri ve workshoplara katıldım, ama sadece kendi makyajım için,
ismek in ücretsiz makyaj eğitimi vardı bir ara,
bi de dönem dönem kampanyalı eğitimler de oluyor fırsat sitelerini takip etmek lazım.
evet cok iyi tanimlamissin huzursuzum.kendime makyaj yapmak yetmiýor sanatimi baska yuzlerde konusturayim istiyorum.goz yasi dokuyorum bu ugurda ...cok cikmazdayimSanat işi bir tutkudur; istiyorsanız, yeteneğiniz de varsa, üzerini senelerce örtüp görmezden de gelseniz, huzursuz olacaksınız hep bu yönden.
Profesyonellerle görüşün, ders ayarlayın uygunsa, ya da güzellik kurslarına katılın; kendinizi, işin neresinde olduğunuzu ve devamında neler yapabileceğinizi tahlil edin. Eminim çocuğunuz da annesinin, sanatının peşinden gidebilen güçlü ve yetenekli bir kadın olmasıyla, gurur duyardı.
sirf gUzellik uzmanligi icin mi oyle dediler2 sene önce işkur un güZellik uzmanlığı kursuna katılmak için başvurmuştum.önce eğitim alacaktım sonra staj yapıp sertifika vereceklerdi.Öncesinde bütün şartları konuştular.Bu işin saati yok.çok çok uzun saatler çalışacaksınız dediler.Bunu duyunca kendim bıraktım malesef.kızım ufak diye.işkur bu konuda eğitimler veriyor ve firmalarda iş buluyor bi başvurun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?