herkese merhaba..
ben bekarım henüz evli değilim...7 yıldır bir ilişkim var ilk yıllarda her şey çok güzeldi iyi anlaşıyorduk başından beri ilişkimizle ilgili hep ciddi düşündük halen öyle düşünüyoruz maddi durumlarının iyi olmaması sebebiyle bir türlü evlenemedik.ama bu yüzden sürekli aramızda sorunlar çıktı ailem ilişkimizi biliyor ve onaylamadılar ilk başta uzak olduğu için şimdi daha ılımlı bakıyorlar..bilmiyorum haksızlıkmı ediyorum ama bunca yıldır birlikteyiz onu tanıdığımdan beri çalışıyor ama bizim için kenarda tek kuruşu yok çevremde herkes ailemde dahil artık dalga geçer gibi her fırsatta daha para biriktiremedinizmi her gördüklerinde arkadaşlarım ne zaman evleniyosunuz vs.. çok bunaldım bunlardan ama yinede bir şekilde idare edip sürdürmeye çalıştık ilişkimizi.2 gün kötü 1 gün iyi böyle şu an askerde geçtiğimiz aylarda çok büyük bir tartışma geçti aramızda ayrılmak istediğimi söyledim aradı açmadım nete gel göreyim dedi gitmedim bu arada süreklide sinirlenince küfürlü konuşuyor bana son tartışmamızda bu yüzden çıkmıştı...o tartışma sırasında bana sürekli yine küfürler ediyor şantaj ailene yaşadıklarımızı bir bir anlatıcam vs gibi bunuda yapınca ben çok kızdım ve mesajlarınada karşılık vermedim.. sonra aradı telde yine küfürler vs en sonunda anneme küfür etti çok kötü bir şekilde bende kötü söz sahibinindir dedim diyecek başka birşey bulamadım...onu çok seviyorum hayallerime geleceğime onu yerleştirmişim..şu an yine barıştık beraberiz küfür etmiyo hiç ne zamandır özürde dilemişti birdaha etmedi ondan sonra ama şimdi ben her iyi olduğumuzda anneme ettiği küfürü getiriyorum aklıma boğulacak gibi oluyorum... nasıl böyle birşey yaptı böyle bir yara bıraktı ilişkimizde çok üzgünüm ve çaresizimmmmm...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..