Bu nasıl bir çıkmaz sokak...Tavsiyelerinizi bekliyorum

bir kere dahi etmiş olsa,
bu hep küfür edebilceğini gösterir.
ağzından kaçmış olsa bile...

daha evlenmeden böyle yapan insan,
evlendikten sonra asla ama asla kendini kasmaz küfür etmemek için..
densiz derim başka da bişey demem.

nefret ederim küfürlü konuşan seviyesizlerden..

7 sene asla kısa bir süre değil ama,
bence de düşün,
sonra pişman olma..

hiç kimseye bu kadar net cvp yazmamıştım ama sana çok net şunu söylüyorum dönüp arkana bakma bile.ileri düzeyde bişey yaşamışta olabilirsin .seni bununla tehdit etse bile affetme.inan pişmanlığına pişmalık katacaksın eğer barışırsan.ondan bi halt olmaz yedi sene çalıştığı halde bi ev kuramayan adamdan bide üstüne bu iğrençlikleri yapan birinden hala mutlu bi yuvamı bekliyorsun.senin sırtına yüklemiş bu ilişkiyi bu adam ve affedersen hep böyle devamedecek.kimseden korkma korksan bile etme etme.emin ol sana tehditettiği şeyleri yapamaz. yaparsa ucunda zoraki bi evlilik yapmak zorunda kalır onu da afedersin ama p... yemez.korkma ve kurtul şundan.

hayırlısı olsun canım...
üzülme sakın...
gercekten pişman olmayacaksın...özlem olacak...eski günlerin aklına gelecek.. hayallerin birde.. bu evrede sağlam durursan yani yelkenleri indirmezsen hersey dahada güzel olacakopuyorumnanaktan

herkese merhaba..
ben bekarım henüz evli değilim...7 yıldır bir ilişkim var ilk yıllarda her şey çok güzeldi iyi anlaşıyorduk başından beri ilişkimizle ilgili hep ciddi düşündük halen öyle düşünüyoruz maddi durumlarının iyi olmaması sebebiyle bir türlü evlenemedik.ama bu yüzden sürekli aramızda sorunlar çıktı ailem ilişkimizi biliyor ve onaylamadılar ilk başta uzak olduğu için şimdi daha ılımlı bakıyorlar..bilmiyorum haksızlıkmı ediyorum ama bunca yıldır birlikteyiz onu tanıdığımdan beri çalışıyor ama bizim için kenarda tek kuruşu yok çevremde herkes ailemde dahil artık dalga geçer gibi her fırsatta daha para biriktiremedinizmi her gördüklerinde arkadaşlarım ne zaman evleniyosunuz vs.. çok bunaldım bunlardan ama yinede bir şekilde idare edip sürdürmeye çalıştık ilişkimizi.2 gün kötü 1 gün iyi böyle şu an askerde geçtiğimiz aylarda çok büyük bir tartışma geçti aramızda ayrılmak istediğimi söyledim aradı açmadım nete gel göreyim dedi gitmedim bu arada süreklide sinirlenince küfürlü konuşuyor bana son tartışmamızda bu yüzden çıkmıştı...o tartışma sırasında bana sürekli yine küfürler ediyor şantaj ailene yaşadıklarımızı bir bir anlatıcam vs gibi bunuda yapınca ben çok kızdım ve mesajlarınada karşılık vermedim.. sonra aradı telde yine küfürler vs en sonunda anneme küfür etti çok kötü bir şekilde bende kötü söz sahibinindir dedim diyecek başka birşey bulamadım...onu çok seviyorum hayallerime geleceğime onu yerleştirmişim..şu an yine barıştık beraberiz küfür etmiyo hiç ne zamandır özürde dilemişti birdaha etmedi ondan sonra ama şimdi ben her iyi olduğumuzda anneme ettiği küfürü getiriyorum aklıma boğulacak gibi oluyorum... nasıl böyle birşey yaptı böyle bir yara bıraktı ilişkimizde çok üzgünüm ve çaresizimmmmm...yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

guzelim hic bir arkadasin yorumunu okumadim yazini okunca belki ayni seyleri yazmislardir .. kendi kizim olsa ne yapardim diye soyle bir dusundum ( allah korusun) ve sana tek tavsiyem kac bu cocukdan kendini kurtar!! bunca sene seni oyaliyan ,kulanan ve hala evleneceginiz gunu bilmedigin sana bu kufurleri hakaretleri yapan , annene bile kufreden adamdan kac kurtul derim!! hayir gelmez ondan sana bir kac yilik evliyken hayal edemiyorum bile :gitme:.. lutfen kendine aci canim benim!!!! lutfen kendine aci!!:1shok:

ayrıldığınıza sevindim, ailene anlatıcağı şeyler konusunda için rahat olsun sana mı inanıcaklar ona mı??
yaptım bi hata de geç. herşeyi tamam da annene küfür olmamış...

bu kadar zamandan sonra ayrılmak zor tabi ama annenize ya da size küfredecek kadar yüzgöz olmaktan iyidir, bundan sonra mutlu olursunuz umarım.

sorumsuz ve ağzı bozuk bir erkek hayatta çekilmeyecek şey bana göre..

ama siz ben hep alttan alırım anneme bile küfür etse "kötü söz sahibinindir" gibi cılız tepkimi verir kenara çekilirim özür dileyince kabul ederim diyorsanız kolay gelsin..

canım yaşın çok genç daha bilmiyorum uzaklık var üstelik annene söylediklerini hiç tasvip etmiyorum ilerde evlenseniz nasıl bakacak yüzüne annenin yada sen nasıl inanacaksın samimiyetine keşke bu kadar uzatmasaydın diyorum ben, bence en kısa sürede bitirmelisin ilerde daha büyük pişmanlıklar yaşama, belki çok uzun süre çıktınız herkesin evlenmenizi beklemesi normal ama bu senin hayatın sekın hayatını mahvetme o küfür ilerde tartaklama olarak geri dönebilir...

Sana ..özelliklede ANNEne küfür eden biriyle daha ne düşünüyorsunda soruyorsukii canım...
Ayrılmamaktaki çekincen nedir anlamadım...Herkesin evleneceğinizi bilmesimi ???Nedir?
Anlaşamadık olmadı yürümedi bitti gitti dersin..Nice evliyken mutsuz olup boşanan insanlar var...Sakın böyle biriyle evliliği düşünme canım...ne olduğunu belli etmiş önceden ...

Bu yazını görmemiştim canım... valla rahatladım ...kimsenin sonradan pişmanlık çekmesini istemem :Saruboceq:
Sonra daha çok acı çekeceğine şimdi çekersin biter gider... Hayırlısı olsun canım ..Allah iyi insanlarla karşılaştırsın a.s.

Küfür etmesi inanılır gibi değil...ayrıca tehdit de çok çirkin yaptıklarımızı ailene anlatırım cümlesini söyleyen bir erkekle hala ilişki içindeyseniz ben yorum bile yapamıyorum pes diyorum...
umarım basınıza iyi şeyler gelir onunla..

Back
X