Bu nasıl bir dengesizliktir?

Kibrisli_Kiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
12
0
6
K.K.T.C.
Ablalarım, kardeşlerim.Bu konuya nasıl yorum yapacağınızı çok merak ediyorum ve bu durum özellikle yaşıtlarıma örnek olsun. Hemen inanmayalım, kanmayalım erkeklere. Ben 17, bahsedeceğim 25 yaşında. 5 yıldır yurtdışında yaşıyorum ve onların evi de Istanbuldaki evimizin tam karşısında. Tatilde Türkiyedeydik ve 1 hafta önce geri döndük. Ailelerimiz tanışıyordu komşu oldukları için ama biz tam birbirimizi bilmiyorduk. 2 hafta önce bugün internetten detaylı konuşmaya başladık. Beni çok beğendi ve tam evlenmek istediği kız olduğumu söyledi. 1 hafta içinde biz o kadar ilerledik ki, ben olayın şokundaydım. Ama bu kadar acele etmesi için de, demek ki kendinden emin, ne istediğini biliyor ve beni gerçekten beğendi istiyor diye düşündüm. Buluştuk 3-4 kez. Ablasıyla annemi buluşturmak istedi. Gittik buluştuk. Ablası onun benden önce evlenmenin e'sini düşünmediğini, hiç böyle bir ortamda evlilik amaçlı konuşmadığını söyledi. Her şey iyi güzeldi. Bizim kendi konuşmalarımızda da, kendisinin benim okulumun bitmesini bekleyeceğini, her şeyin ben nasıl istersem öyle olacağını söyledi. Size mesajlarımızı göstersem söylediklerinin yarısından çoğu güzel sözcükler. Ben ne söylersem söyleyeyim o güzel tarafından bakıyordu ve söylediğimi çürütüyordu. Benim aklımda hala bazı soru işaretleri vardı zaten ama hadi bakalım biraz zamana bırakalım demiştim. Ama o, o kadar istekliydi ki size anlatamam. Beni sevdiğine gerçekten inanmıştım. Dün, beni kırmak istemediğini ama bana sevgili gözüyle bakamadığını sebebinin yaş farkı olduğunu söyledi. Daha doğrusu mesajda yazdı. Çok istemiş içinden istemiş ama olmamış bakamıyormuş. Özür diledi. Ben ordayken, önceden kendinden küçük sevgilisi olanları kınardım şimdi benim başıma geldi ama çok mutluyum demişti. Sonra arkadaşlarına benden bahsettin mi diye sormuştu. Ben de yaşının biraz büyük olduğu için bana kızdıklarını söylemiştim. O da onlar kendi işlerine baksınlar, benim eşim yanımda olsun bana yeter diye cevap bile vermişti:) Şu anda bu konumda böyle bir bahane nerden çıktı anlamadım. Yaş konusu başından beri yok muydu? Ayrıca beni görmedi mi bilmiyor mu? Anlamadı mı bana hangi gözle bakacağını? Son zamanlarda karıcım demeye bile başlamamıştı :) sanki ben büyük o küçük gibi hissediyordum. Kaç tane çocuk istediğimize kadar konuşmuştuk. Ben de zaten şaşırıyordum böyle uzun zaman bekleyecek erkekler kaldı mı diye. Fıs çıktı gerçekten. Nasıl bir değişimdi bu anlamadım.

Kafanızı ağrıttım kusura bakmayın ama şuanki amacım hem sizlerden fikir almak hem de kendimi rahatlatmak. Hem onun niye böyle yaptığını anlamak istiyorum hem de insanlar -erkekler- genelde böyle mi diye analiz yapmak istiyorum. Çok üzülmemeliyim aslında çünkü ben de pek hevesli değildim bu evlilik durumuna ama hayal edince de güzeldi ve birisinin bana böyle sürekli ilgi göstermesi hoşuma gitmişti.

Zamanınızı çaldıysam gerçekten özür dilerim. Eğer dilerseniz bir yorum yaparsanız sevinirim. Allah hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Be güzelim be ablacığım,yaşın 17 ne işin var 25 yaşında ki adamla?
Hayırlısı olmuş canım benim.. Zor biliyorum ama unutma çalış..
Zaman çok kötü heryer kötü düşünceli insan dolmuş..inanma!

ben senden 1 yaş falan büyüğüm ama açıkcası 25 yaşında bir adam benimle böyle ilgilense sapık olduğunu düşünürdüm direkt.daha çok erken değilmi sence de böyle şeyler için? hayatını doya doya yaşamaya bak.boşver böyle dengesizleri))

Bu kişi beyin özürlü dengsizin biriymiş. Bana kalırsa kendi yaşıtında birini buldu senide nasıl bırakacağını bilemedi ancak böyle bir bahane buldur derim.

Üzülme..
önceliklerinin farkına var..
Ve malesef evet erkekler(istisnalar hariç)böyle..

Benim zaten evlenmek gibi bir düşüncem yoktu sevgili bile istemiyorum daha. O çok istedi çok üsteledi ne mecburiyeti var demek ki gerçekten ciddi diye düşünmüştüm... Haklısınız.. Insanları anlamak gerçekten zor

Daha gençsin ben bile 23 yaşında evlilik düşünüyorum diyen biriyle olamam çünkü çok erken olduğunu düşünüyorum
25 yaşında kazık kadar adamın yaptığına bak
2 haftada sana karıcım diyen birinin ağzına çakacaktın osmanlı tokadını görecekti dünya kaç bucak

erkeklerin yaşı büyüdükçe istekleride farklı yöne kayar. bu adam kendisinden 8 yaş kçk br kıza önce ümt verp sonra neden çekti kendini dye dşnünce denge problemleri oldğu ortaya çıkıyor. biraz bu arkadaş 25 yaşında ble olsa belliki 15 yaşındaki br çocuğun beyni var. en azından sağ sağlim kurtulmuşsun bu adamdan verilmş sadakam varmış de geç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…