Bu nasıl bir dert ya...

Allahtan çalışıyorsun ve para kazanıyorsun birde çalışmama durumunu düşün ve şükret.Bence kocandan ayrıl ailenden de uzak dur ben senin yerinde olsam torunlarını da göstermem onlara.Ve üzülmeyi bırak imkanın var elinde emin ol herşey çok daha güzel olur.

Bu arada boğazında ki şişlik troit bezi intihaplanmasında da olabilir.Benim çok üzüldüğüm zamanlarda olmuştu.

Ben sizin yerinizde olsam alırım.çocuklarımı doğunün küçük sakin bi ileçesine yerleşirdim.tabi iş komunuz nedir? Memursanız geciş yapma hakkiniz varmidir?
Ben yillar sonra istanbul ve konya gibi buyuksehirlerde kaldiktan sonra doguya yerlestim valla rahata erdim..huzur buralar insanlar cana yakın geciminiz daha rahat olur.
Ne ailenizden hayir var ne esinizden..hepsini silin gitsin..siz size yetersiniz bal.gibide yeterki inanin kendinize.

Tek kisisiniz faturalar 1.000tl tutmaz. Biz iki kisiyiz o kadar tutmuyor. Uygun ucretli bir kirada 3binle yasayabilirsiniz.

Baba ve anneye çok takıldım yaa. Çalıştığın parayla onlara da yardimci olurdun halbuki. Allah yardimcin olsun. 3000 lira ile de rahat rahat geçinirsin hic sıkma canını

Bugün iki doktor gördü beni. Tam çene altında. Teşhis doğru

3 binle havada, karada, issiz adada bile gecinebilirdim ben olsam :)

Annenizin cumlesi sok etti beni.
Allah kolaylik versin.

Baba ve anneye çok takıldım yaa. Çalıştığın parayla onlara da yardimci olurdun halbuki. Allah yardimcin olsun. 3000 lira ile de rahat rahat geçinirsin hic sıkma canını
Kiraya yardım etmeyi teklif ettim ama kabul etmiyor

Takip ediyorum sizi. Allah yardımcınız olsun. Aileniz çok vicdansız.

3000 lira az para değil, tek çocuğunuz var sanırım. Geçinirsiniz o parayla. İnsan ayağını yorganına göre uzatınca daha azıyla bile geçiniyor. Belki standartlarınız düşer ama önemli olan evde huzur olması değil mi? Çocuğunuza da size de bu gerek.
Anne babanıza söylenecek şey çok da... Bazı insanlar evlat sevgisinden nasiplerini alamadan öyle ot gibi yaşayıp gidiyorlar işte. İnsan canının parçasının en zor gününde yanında olmayacaksa, hiç olmasınlar ya. Yokmuşlar gibi yapın, kendinize evladınızla yeni bir hayat kurun. Başlangıçta zor gelecek belki ama insan nelere alışıyor, neleri başarıyor. Siz de başarabilirsiniz.

3 000 lira iyi bir rakam ama çocuk çook masraf
okul masrafı olmayacak ise kira ne kadar olacak
kira, kreş eritiyor maaşı

Bazı insanlar bazı insanların hayatına girip şu güzelim dünyayı cehenneme çeviriyorlar. Eşinde bunlar biri anlaşılan.
Ben bitirme konusunda gazlamak yerine öğrenmek istiyorum; eşinin problemi nedir ? Sinir hastası falan mı ? Fiziksel şiddet uygular mı? Farklı bir psikolojik durumu mu var? Tedavi olmayı denedi mi hiç, tedavi konusunda desteklediniz mi onu? Daha ayrıntılı anlatabilir misin konu sahibi.

Maddi gucunuz olduguna sevindim ve diyorumki kesinlikle aklindaki yap, o evden ayril.

Bence geçinirsiniz üzülmeyin. Çünkü bu koca çekilmez, anne babaya da bu durumda eyvallah edilmez.

Ayrılma diyen yok calısıyorsun ( mesleğini bilmiyorum yorumların birkacını okudum) ne güzel işte senin elinde ki imkanlar ben de olsaydı ve adam da gelişme olmasaydı bosanır kimsenin etlısine sütlüsüne karısmadan cocugumu buyutur hayatıma bakardım. Hangi sehirdesın bilmiyorum ama inan bana 3 000 lira az degil enazından huzurlu olursun

Aileniz istese bile bence aynı evde yaşamamak daha iyi. İster istemez sığıntı gibi hissediyorsunuz kendinizi ve her adımın hesabını vermek zorunda kalıyorsunuz.
Benim annemde bosanınca baba evine döndü durumları o yüzden daha net biliyorum.
Kendi evinizi tutun, soğan ekmek yeseniz bile huzurunuz olsun emin olun bu daha iyi.
Ki dediğiniz paraya hayli hayli geçinirsiniz.

3000 lira geçinmek için gayet iyi bi para ayrıca boşanırsan çocuk için nafaka da alırsın. Ailenin tutumu yanlış ama bence daha iyi.. boşwer aynı ede onlarla yaşamaktansa ayrı eve çıkmak çok daha güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…