- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Babam boşan diyor. Annem boşan diyor ama çok geldim gittim ya kafaları karıştıbenım tahminim yuvan yıkılmasın die şu an sana sahip çıkmıyor gibiler inşallah yanılmam
yoksa hiç bir anne baba evladını ezdirmez.
Bugün iki doktor gördü beni. Tam çene altında. Teşhis doğruAllahtan çalışıyorsun ve para kazanıyorsun birde çalışmama durumunu düşün ve şükret.Bence kocandan ayrıl ailenden de uzak dur ben senin yerinde olsam torunlarını da göstermem onlara.Ve üzülmeyi bırak imkanın var elinde emin ol herşey çok daha güzel olur.
Bu arada boğazında ki şişlik troit bezi intihaplanmasında da olabilir.Benim çok üzüldüğüm zamanlarda olmuştu.
o zaman siz kararlı olun lütfen.Babam boşan diyor. Annem boşan diyor ama çok geldim gittim ya kafaları karıştı
Kiraya yardım etmeyi teklif ettim ama kabul etmiyorBaba ve anneye çok takıldım yaa. Çalıştığın parayla onlara da yardimci olurdun halbuki. Allah yardimcin olsun. 3000 lira ile de rahat rahat geçinirsin hic sıkma canını
Takip ediyorum sizi. Allah yardımcınız olsun. Aileniz çok vicdansız.Bu nasıl bir dert ya. Geri döndüğüm koca evinde huzursuzluk artarak devam ediyor. Kocam bana o.. O.. Çocuğu diyor en ufak tartışmada. Bu nasıl bir hayat bilmiyorum. Dindar değilim aslında ama sadece kuran okuyorum ve rahatlıyorum. Sabrediyorum. Dünya hayatı gerçekten ızdırap veriyor. Gittim babamla yeniden konuştum. Ne olur kabul et beni.bu adam böyle böyle böyle dedim. Dilini kısa tutacaksın diyor. Ama durumlar farklı desem de beni evinde istemediğini Çocuğuma bakabileceğini kendime ayrı bir ev tutmam gerektiğini söyledi. Annem de bekarken nasıl yaşıyordum apartta yalnız başına. Yine yaşarsın demez mi. Bir ev bulmam lazım. Zira üzüntüden gözümde seyirme uzun zamandır devam ediyor. Ve boğazımın altında pinpon topu gibi bişi çıktı. Tükürük be,zi iltihabıymış. Hep üzüntüden bilirim. Ben ayrı ev tutup çocuğu da kreşe vermek istiyorum. Babası kreş yardımı alıyor yani bedava. Sakın kırmayın ne olur. Zira çok hassasım. 3000 lira ile geçinebilir miyim. Kira elektrik su dgaz 1000 lirayı geçer gibi
evden mi kovuyolar seni tam olarak anlamadım. baba evine dönmüştün sonra geri kocanın yanına döndün. naptılar sokağa mı attılar?Kiraya yardım etmeyi teklif ettim ama kabul etmiyor
Bence onlar rahatları kacsin istemiyorKiraya yardım etmeyi teklif ettim ama kabul etmiyor
Bence geçinirsiniz üzülmeyin. Çünkü bu koca çekilmez, anne babaya da bu durumda eyvallah edilmez.Bu nasıl bir dert ya. Geri döndüğüm koca evinde huzursuzluk artarak devam ediyor. Kocam bana o.. O.. Çocuğu diyor en ufak tartışmada. Bu nasıl bir hayat bilmiyorum. Dindar değilim aslında ama sadece kuran okuyorum ve rahatlıyorum. Sabrediyorum. Dünya hayatı gerçekten ızdırap veriyor. Gittim babamla yeniden konuştum. Ne olur kabul et beni.bu adam böyle böyle böyle dedim. Dilini kısa tutacaksın diyor. Ama durumlar farklı desem de beni evinde istemediğini Çocuğuma bakabileceğini kendime ayrı bir ev tutmam gerektiğini söyledi. Annem de bekarken nasıl yaşıyordum apartta yalnız başına. Yine yaşarsın demez mi. Bir ev bulmam lazım. Zira üzüntüden gözümde seyirme uzun zamandır devam ediyor. Ve boğazımın altında pinpon topu gibi bişi çıktı. Tükürük be,zi iltihabıymış. Hep üzüntüden bilirim. Ben ayrı ev tutup çocuğu da kreşe vermek istiyorum. Babası kreş yardımı alıyor yani bedava. Sakın kırmayın ne olur. Zira çok hassasım. 3000 lira ile geçinebilir miyim. Kira elektrik su dgaz 1000 lirayı geçer gibi
3000 lira geçinmek için gayet iyi bi para ayrıca boşanırsan çocuk için nafaka da alırsın. Ailenin tutumu yanlış ama bence daha iyi.. boşwer aynı ede onlarla yaşamaktansa ayrı eve çıkmak çok daha güzel...Bu nasıl bir dert ya. Geri döndüğüm koca evinde huzursuzluk artarak devam ediyor. Kocam bana o.. O.. Çocuğu diyor en ufak tartışmada. Bu nasıl bir hayat bilmiyorum. Dindar değilim aslında ama sadece kuran okuyorum ve rahatlıyorum. Sabrediyorum. Dünya hayatı gerçekten ızdırap veriyor. Gittim babamla yeniden konuştum. Ne olur kabul et beni.bu adam böyle böyle böyle dedim. Dilini kısa tutacaksın diyor. Ama durumlar farklı desem de beni evinde istemediğini Çocuğuma bakabileceğini kendime ayrı bir ev tutmam gerektiğini söyledi. Annem de bekarken nasıl yaşıyordum apartta yalnız başına. Yine yaşarsın demez mi. Bir ev bulmam lazım. Zira üzüntüden gözümde seyirme uzun zamandır devam ediyor. Ve boğazımın altında pinpon topu gibi bişi çıktı. Tükürük be,zi iltihabıymış. Hep üzüntüden bilirim. Ben ayrı ev tutup çocuğu da kreşe vermek istiyorum. Babası kreş yardımı alıyor yani bedava. Sakın kırmayın ne olur. Zira çok hassasım. 3000 lira ile geçinebilir miyim. Kira elektrik su dgaz 1000 lirayı geçer gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?