Bu nasıl bir dert ya...

Geçinirsin tabiki..azıcık aşım kaygısız başım demişler..huzurdan başka hersey yalan bu dünyada..huzur varsa herseyin vardır...

Size kalan ikibinse hayli hayli gecinirsiniz kimseye muhtac olmayın kendinize inanın

Babam boşan diyor. Annem boşan diyor ama çok geldim gittim ya kafaları karıştı
Bence de anneniz ve babanız korkunç insanlar değil.Sadece bu konuya bakınca öyle görünüyorlar ama eski konularınızda babanız size hep destek olmuştu.Anneniz de öyle.Siz sürekli eşinize küs barış yaptıkça biz bile burdan size kızıyorken anne babanızın kızması da normal.Bence gemileri yakmayın , sularına gidin bu aralar.Şehir değiştirmeyin bence çünkü ayrı evde yaşasanız da anne babanızın varlığı size ilk aşamada güç verebilir.Zaten boşanıyorsunuz bir de şehir değiştirip anne babanızdan ayrı kalmak kendinizi iyice yalnız hissetmenize neden olabilir.

Siz babanızın evine dönmüştünüz bir keresinde , sonra da tamam burda rahatım ama "Eş başka bişi" yazmıştınız da insanlar size ateş püskürmüştü.Ben anne babanıza kızamıyorum.Bence onlar sizin boşanmak istemediğinizi düşündükleri için madem eşinden ayrılamıyorsun , o zaman dilini kısa tutacaksın diyorlar.Yani boşanma bu adamı çek dilini kısa tut dediklerini sanmıyorum.Öyle düşünen insanlar olsa baba evine ilk dönmenizde derlerdi.

Çoktan taşınmam lazımdı ama artık yeter

Ya 3000 lira maaşı olan birisi eve çoktan çıkmıştı

1000 lira kira ve faturalara yeterse sıkıntı olmaz ki

2000 hem çok az para hem çooook para

Madem kreş bedava daha ne olsun

Yiyeceğiniz bir öğün yemek 2000 lira da yeter

oynamaya niyeti olmayan yeni gelin yerim dar dermiş hesabı.
adamda artık saygı duymuyor muhtemelen bu gelgitlere.

Gayet rahat gecinirsin lutfen birak artik su kocayi da aileyi de yazik ettin genc yasta kendine

Konularınızı bilmiyorum ama net olamadığınız için aileniz size güvenip bir yola çıkmak istemiyor. Ayrılsanız bile barışırsınız imajı vermişsiniz. Bence eşinizden yana hala umudunuz var ikinci çocuğu istiyor demişsiniz. İki tarafta sizi güçlü bulmuyor o yüzden de saygı duymuyırlar üzgünüm.

O kadar baski altindasin madem.E bide gelirinde var. Ben buraya konu acasiya kadar coktan ev ariyordum.Sanirim sizin biraz cesaretiniz yok. Bu sartla sen kendine eziyet ediyorsun ki eşin ve ailen surda dursun.

Sana hem kiziyorum hem üzuluyorum. Ya paran pulunda var bakarsin basinin caresine. Her istediginiz olmaz ama huzurunuz olur. Surekli birileri orospu demez.

Çocuğa bakarız demişler, neden geçinemeyesiniz 3bin ile?

Zaten sizin o gelirle ne işiniz var baba evinde, tutun minik bir ev, nafaka da alırsınız geçinir gidersiniz.

Beni sevmiyor. Ailesi ile görüşemiyoruz. Bu evliliğe kimsenin onayı olmadı. Eşimin kişilik bozukluğu var

ne demek babam beni kabul etmedi. etmesin zaten. illa birilerine bagimlimi olmalisiniz. oohh ailen ne guzel soylemis kendine ev tut gelme buraya diye. 3binle gayet guzel yaşanır.ben olsam ailem gel dese bile gitmem ayri ev tutarim

Yapma onu işte..
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
Zaten çekmişsin.
Şuan ne durumdasın bilemem tabi, asla eleştiri olarak değil.
Sadece yazdıklarına çok üzüldüm yeniden üzülmeni istemem

Milletin kahrını ćekmektense ayağını yorganına göre uzat .hesap kitap yap nerde yaşıyorsun ne kadar kira vereceksin bunlar önemli ama olmayacak bisey degil az cesaret....

Uzulme canim benim annem de kocamdan bosanmak icin kapısını caldigimda beni tıpış tıpış koca evine geri göndermişti. Kendini düşünmeye hakkin yok 3 cocugun var senin onlar icin katlanacaksin demisti. Sozleri çivi gibi hala beynimde çakılı duruyor. 1 tane cocugum olsa 3 bin tl gelirim olsa 5 dakika dusunmez boşanır hayatimi kurardim kesin ve net. Bizim buralarda bakicilar 1600 tl aliyor kiralar 1000 tl den basliyor yani gecinmek cok zor. Eger yasadigin yerde sartlar uygunsa altindan kalkacak durumdaysan kurtar kendini. Hayata bir kere geliyorsun.

Canım benim. Geçinirsin . Sen sadece kararlı ol.aile terapistine gittiniz mi yani çözümünüz yoksa annen baban da kabul etmiyor ise kendi başına yaşayacaksın. Zor olacak ama huzurun olur en azından. Unutma o çocuk omunda çocuğu. Bırak gitsen sanki bakacak. Nafakalarını maddi manevi tazminatlarını almayı unutma. Evden çıkma onu uzaklaştır. Bu kadar rahat ettirmeyin şunları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…