Bu nasıl bir duygu:)))

meryaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
19
8
86
48
İstanbul
Merhaba Hanımlar;

Yıllardır üye olmadan sadece yazdıklarınızı okuyarak takip ediyordum sizleri. Her hamileyim diye başlayan blogda inanın sizler kadar sevindim ve her denemenin sonucunda hüsrana uğrayanlara inanın üzüldüm sizden habersiz. Ben 7 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyordu ve herhangi bir sebep yoktu olmaması için. Sadece eşimin işlerinin şehirdışında veya yurtdışında olmasından dolayı herhangi bir tedaviye başlayamamıştık. Ayrıkdık hep çünkü.Sadece bir kez yurtdışına çıkıyorduk ve o zaman çatlatma iğnesi yapılmıştı. Ama ondanda bir sonuç alamadık. 1 yıldır İstanbulda yaşıyoruz ve tedaviye başladık. İki ay önce ilaç kullandım 5 günlük ve aynı ay rahim filmi çekildi.Sonuç yine negatifti. Tekrar doktora gidecektim hep bahaneler oldu gidemedim. Bu ay eşimde spermiyogram yaptırdı ve sperm hareketliliği çok zayıftı. Ve bir kez daha ilaç tedavisi denemeye olmazsa eğer tüp bebek düşünüyodum. Çünkü yeterince vakit kaybettik. Ama bu ay gecikmem oldu. Ama senede bir olurdu bazen. 7 gün oldu bugün ve her gün sizin burda paylaştıklarınızı okuyordum. Hamilelik belirtilerine dair. Birçoğunu yaşıyordum ama ihtimalde vermiyordum. Az önce test yaptım hanımlar ve sonuç pozitif. İnanamıyorum iki çizgide çok belirgin. Hala ağlıyorum. Bu nasıl bir duygu. İnanasım gelmiyor. Eşim uyuyor bir yandan gidip bu mutluluğu onunla paylaşasım geliyor ama yarın kan testi yapıp emin olmak istiyorum. Ve bende aynı sizler gibi mutluluğumu ilk sizinle paylaştım. Yıllardır sizden öğrendiğim herşey için teşekkürler. Ve artık bende burdayım.Aranıza benide alırmısınız

canım oncelikle aramıza hoşgeldin,inan okudukça gözlerim doldu,bak 7 sene bir maratonu sonu bu işte,hamilesın,tebrik ederim seni,allah kucağına almayı nasip etsın inşallah,darısı bizim başımıza artık,bende 6-7 senedır uğraşıyorum,2 düşük yaşadım,testler yaptım hiç bir sorunumuz yok,allah nezaman olur derse ozaman demek...
vallah senin adına çok sevindim canım benim,o kadar bekledinki,bak sonunda oldu,eşine şimdi soyleme,git bir kan testi da yap,ultrasyona gir bebişin resimi al,ondan sonra kocana göster,bak nasıl şok olacak zemuszemus.

eee artık aramıza katılırsın canım,kabul edıyoruz seni canım opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim Ebruli.ınan uyuyamıyorum. 7 yıl dile kolay. ama ben bu yedi yıl zarfında sadece bir kez ilaç tedavisi gördüm. Ondada sonuç negatifti. Ve bu ay hiç ihtimal vermezdim. Demekki Allahım şimdi gelmesini istedi. Hamd olsun Rabbime bana bu duyguyu yaşattığı için. Çok teşekkürler. Darısı başına inşallah canım benim. Sakın dert etme. Sadece doğru zamanı bekliyor bunu düşün. ınşallah Rabbim seninde dualarını kabul eder ve alırsın kucağına bebişi

ah be gülüm aramıza katılmak için hamile kalmayı mı bekledin?? okurken gözlerim doldu bu mübarek günde rabbim sana en büyük hediyeyi vermiş. allah tamamını nasip etsin inşallah. kulübe hoşgeldin yerimseniben:hooray:

Canım çok sevindim senin adına..
Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
ßu arada aramıza hoşqeldin..

hoşgeldinnnnnnnnnnn ve hayırlı olsun çok mutlu oldum rabbim kucağına sağ salim versin bizede dua et olurmu

Hoşgeldin aramıza hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

mutluluklar Allah herkese nasip etsin anneligi

meryaz çok sevindim senin adına tebrik ederim allah sağlıklı sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin inş bende hamileyim benimde birdüşüğüm oldu bu ikinci çok şükür bi sorunum yok allah isteyen herkese çocuk nasip etsin bu güzel mübarek günde..

Teşekkür ederim hepinize. Güzel duygularınız ve iyi dilekleriniz için sağolun. Yalnız bugün doktora gittim kan testinden önce ultrasonda baktı birşey göremedi. Sonra kan testinde 4214 çıktı. Bu ne şimdi.Bildiğim kadarıyla bu değerlerle ultrasonda görülmesi lazımdı. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Çok korkuyorum kızlar. Bu gibi durumlarda araştırdığım kadarıyla dış gebelikte olabiliyormuş. Sizce nedir bu

Teşekkür ederim hepinize. Güzel duygularınız ve iyi dilekleriniz için sağolun. Yalnız bugün doktora gittim kan testinden önce ultrasonda baktı birşey göremedi. Sonra kan testinde 4214 çıktı. Bu ne şimdi.Bildiğim kadarıyla bu değerlerle ultrasonda görülmesi lazımdı. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Çok korkuyorum kızlar. Bu gibi durumlarda araştırdığım kadarıyla dış gebelikte olabiliyormuş. Sizce nedir bu

vajinal ultrasonda görülebilir canım ancak. doktor karından bakıysa görünmez daha. endişelenme.

Canım değerin mükemmel aslında ultrasonla görülmesi lazımdı amma bazo Dr lar üstün körü şimdi daha göremiyorum 15 gün sonra gel diyorlar bence başka bir Doktora görünmelisin ve hemen aklına kötü şeyler getirme çok duygulandım yazını okuyunca da Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin Rabbim sabrının mükafatını tamamıyla versin inş...
Sağlıcakla kal

Şimdiden hayırlı olsun :nazar:

Lütfen stres yapma... Hamileliğinin keyfini çıkarmaya bak..

Canım üstten baktıysa normal vajinal ulturasonla görülüyor. Benimde normal ulturasonla görülmemişti vajinal ulturasonla görülmüştü.

Canım öncelikle hayırlı olsun. Dış gebelik ihtimalini aklına bile getirme. Bende ilk öğrendiğimde ultrasonda görememişlerdi.ama ben 2 gün sonra başka bir doktora gittim o karından bakarak gördüğünü söyledi. Bize daha doğrusu bana göstermek için vajinal ultrasondan baktı. Ama o iki günde aklıma benimde dış gebelik geldi çok üzülmüştüm keyfim kaçmıştı. Şimdi önünde süper geçireceğin 36 haftan var.. sonra bir bakmışsın minik kuzun kollarında. Her anın tadını çıkar. Rabbim sana müjdesini mübarek günde vermiş bak.. Hayırlarlada kucağına almayı nasip etsin inşallah... Bol bol dua et...

Çok teşekkür ederim hepinize.. rahatladım valla. Karından baktı göremedi. Bakalım haftaya tekrar gidicem. Yüreğime su serptiniz.

tebrikler canım kendini yorma çok dikkat et ve sakın canını sıkma olumlu düşün inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin daha çok yeni karından görünmeyebilir forumda dikkat edersen ilk kontrolünde çoğu kişi kan değerleri yüksek çıktığı halde usg de görememiş sonraki muaynede görmüş bu çok normal sen rahat ol ki bebişinde rahat olsun

hayırlı olsun canım dış gebelik olabilceğini dşüşnme 7 gün geçti diyosun ben dış gebelik gecidiğimde adetm 2 gün geçmişti ve kanamam başlamıştı. o nedenla canını sıkma senin gbi olan arkadaşalr gördüm bu sitede değerleri çok yüksek çıkıpta kesesi sonradan görülen. belkide ikizdir allahım sana bu mutluğu çifter çiftr yaşatır işllah

Back
X