- Konu Sahibi bayandaginiksac
-
ne alaka yahu. siz niye lafı tersinden anlıyosunuz ki. minibüse dolmuşa bin dedi diye soğuyosunuz ya ondan dedim, devam edin minibüs dedi diye soğumaya.
ne sürünmesi ne alaka. amma alıngansınız, sadece kendi anladığınız şekliyle gitmiyor hayat. bir de siz neden alınıyorsunuz ki. ben size bişi demedim.
bu baslangıç için geçerli eğer basta istediğin gibi olursa sonradan ayakkabısı istediğin gibi olmasa da gözün görmüyor ama senin ve benim gibiler için ilk görüş coo önemli. ben de ilk önce ayakkabıya dişe bakarım. ama minibüs biraz saçma geldi
Sadece ilk cümlene katılıyorum ;
Birşeyi elde ettikten sonra soğumak .
Evet bu bende de malesef var..
İnsan olsun,
Eşya olsun ,
İş olsun falan ..
Yırtarım kendımı elde edınce ee ne oldu sımdıye gelırım..
Çok kotu bir huy bu..
Yetinememek duyugusu bence..
Tatmınkarsızlık..
Ne dıyım Allah gozumuzu gonlumuzu doyursun ..
Diğer soyledıklerın hijyen bakım gb şeyler zaten insanın olması gereken ozellıkleri,marka konusu ise kesınlıkle yanlış.
Bir erkek temiz,bakımlı ve kendine yakışanı giyiyorsa ustunde ki gömleğin 5 tl mi 100 tl. mi oldugunun bir önemi olmamalıdır.
ya canım benim ben öyle desem bana genelde şu cevap geliyor ''beni böyle kabul etmiyorsan yanımda ne işin var'' gibi ergen ergen atarlar
Ergen ergen atarlar mıYa çok özür dilerim ama çok güldüm bu kısma Biri benden minibüse biniyorum diye soğusa arkadaşın dediği gibi ferrariye bindirdin de binmedik mi derim. Zaten böyle dipnotlara takılıyorsanız emin olun aşık olmamışsınızdır. Yeri geliyor erkek arkadaşım uykulu uykulu açıyor kapıyı saç baş dağınık Allah'ım diyorum nasıl tatlıııı ama başkası görse "ay bakımsız ya" der sen olsan "sevgilisi geliyo bi'aynaya bakar insan" dersin. Yeri geliyo açıkıyorum karnım gurulduyo erkek arkadaşım "yavrum yine konuşuyo seninki " diyo sen olsan bu durumda "öf iğrenç" dersin gibi
Bence aşık olduğunuz an kesilecek bu durum. Ben de ıııım şey şu çocuk hoş aslında olabilir dediğim an tüm kusurlarını görürüm kusur değil de işte takacak bi'şey bulurum AMA gel görki hesap kitap olmadan böyle direk kalple aşık olunca gözüm böyle şeyleri zerre görmez.
aşık olmadığımdan işte bütün bunlar. kaptım olayı ben. sağolsunlar. ama çoğu kızda aynı sıkıntıyı yaşıyor işte. ama uykudan kalkmış saç baş dağınık çıksa karşıma çok seksi gelir o ayrı.... yakışana ayrı yakışıyor
Ahah sanırım ben de oyüzden çok tatlı buluyorum ahah
Ya benim bi'erkek arkadaşım taksiden inmezdi, minibüs boş geçer binelim, ayy yok falan. Allah'ım ben de onu garipserdim bu ne böyle diye...
İnsan sevgilisinin yanında en doğal haliyle olmak istiyo. Biz yeri geliyo paramız kalmadı o çok pahalı simit yiyelim diyoruz vs vs.
Aşık olun ozaman görücem ben sizi 1saatlik yolu taksiyi bırakın "keşke yürüyelim dese de biraz daha zaman geçirsek" dersiniz
Yalnız değilmişim, son erkek arkadaşımdan yelek giydiği için soğudum...
bi aşık olsak şu şeyi bende bi tatmak istiyorum. nasip kısmet canım ya inşallah hepimiz mutlu oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?